CBP (Skien) + Kundeservice = Suksess formel

Bjørn Richard Johansen
CBP i Skien, som selger KTM, Triumph, Indian, Honda motorsykler, Polaris ATV og snøscooter og Santa Cruz, Focus og Trek sykler fortsetter veksten. I det siste året har de også spesialimportert noen unike biler for å se hvordan det vil slå an, samt satset på utleie av MC. I 2020 omsatte butikken for hele 66 millioner. 2021 blir et enda bedre år, sier Thore Slettetveit som er daglig leder og hovedeier av CBP. For ti år siden omsatte butikken for 27 millioner. At det går godt betyr at vi også reinvesterer stort i å forbedre tilbudet til kundene, butikken og i driften for øvrig.
Reitwagen.no har besøkt CBP AS som blir en stadig mer populær butikk.

Hele landet, men mest fra Østlandet
Kundene kommer fra østlandsområdet, men butikken får også kunder fra sør til nord via nett, eller som dropp inn når folk er på gjennomreise og ser seg muligheten til å gjøre drømmen til virkelighet ved en god handel hos Thore Slettetveit (51). Reitwagen.no var innom for å hilse på han og teamet hans tidligere i uken. Slettetveit berømmer staben for en fantastisk innsats i å gi kundene hjelp og bidra til å skape en god butikk og arbeidsplass.

CBP i Skien selger KTM, Triumph, Indian og Honda motorsykler, Polaris ATV og snøscooter og Santa Cruz, Focus og Trek sykler. Her kan du se link til salgsutviklingen i første halvår for MC-merkene som selges i Norge.

Triumph syklene selger godt. Det samme m.h.t. damer. Stadig flere kvinner kjøper MC og Triumph er et populært merke blant disse.

Jeg bor rett i nærheten av lokalene også, og det er jo en oppside. Det er ikke få ganger jeg har gått tilbake for å møte en kunde etter stengetid for å hjelpe med å løse et problem. Eller rett og slett sikre en hyggelig handel, sier Slettetveit.

Tanja Stauning, Service Manager hos Honda i Norge og Per Anton Vinje, adm. direktør i Kellox som importerer Honda i Norge.

Ros fra importørene
Reitwagen.no har snakket med tre tilfeldig valgte importører og de gir alle ros for CBP satsing i Skien.

– Det er virkelig morsomt å se den flotte utviklingen vi har sett med salget av Honda i Skien, sier Per-Anton Vinje som er adm. direktør i Kellox som importerer Honda.

Joachim Paulsson er ansvarlig for KTM i KTM Sportmotocycle Skandinavia AB.

Han får følge av Joackim Paulsson i KTM.
– Våre flotte og klare Orange KTM farger sees i stadig større grad i CBP sitt geografiske nedslagsfelt. CBP, Thore og teamet står virkelig på.

Truls Tvete er adm. direktør i Polaris Norway AS i Askim.

Truls Tvete i Polaris Norway AS som importerer Indian og Polaris ATV og snøscootere sier han nå har mange gode grunner til å ta turer innom Skien og CPB. Hver gang jeg er på besøk har du videreutviklet butikken litt, slik at de kan gi litt bedre service, sier Tvete.

Jan-Erik Marthinsen, adm. direktør i Trifid er fornøyd KTM kunde hos CBP i Skien.

Gode kundeopplevelser
Vi har også snakket med noen av CBP sine kunder, og Jan-Erik Marthinsen, som er adm. direktør for konsulent og rådgivningsselskapet Trifid Norge AS

Kjøreglede og entusiasmen i motorsykkelsegmentet vokser med godt utvalg av sykler. En av dem som har hengt seg på i økt omfang er Jan-Erik Martinsen som er motorsykkelentusiast på fritiden og adm. direktør og prosjektleder i vekstselskapet Trifid AS på dagtid.
– Jeg var på Straand Treffet og prøvde en rekke modeller. Men min favoritt var KTM 790 Adventure. Det var Richard Skyer, som er selger og ansvarlig for KTM, fra CBP i Skien og Joachim Paulsson som er ansvarlig for KTM Sportmotocycle Skandinavia AB som fikk meg til å ta valget. Handelen og oppfølgingen av CPB har vært veldig god, forteller KTM entusiasten Jan Erik Martinsen. Han er også eksempel på at kunder kommer fra hele Østlandet. Selv bor han i Viken.

Hard jobbing men det har også gitt oss en populær butikk. Daglig leder og eier Thore Slettveit hos CBP har god grunn til å smile.

Satset på service konsepter for kunder
– Vi har satset mye på å engasjere våre ansatte i å skape turer og arrangementer for våre kunder og mulige kunder. Det har virkelig slått an, fortelle Thore Slettveit. Totalt er det 26 ansatte i virksomheten i Alexander Kiellands gate 43. Butikken ligger flott lokalisert nord for Skien, rett ved innfarten til byen når man kommer fra Siljan på Riksvei 32 over Svarstad og Lågendalen. Driftsresultatet ble på vel 2 millioner i 2019 mens driftsresultatet forbedret seg til 3.1 millioner i 2020. Og så ser det ut som om det blir et nytt godt år i 2021 for CBP også.

Satser på turer. Her fra veien fra Treungen til Gautefall i helgen på Indian sykler.

3-dagers tur
Denne helgen er CBP på 3-dagers tur til Vestlandet. Turen går Stavanger, Erfjord, Vikedal, Haugesund og retur til Skien på søndag.

Thomas Hailand hos CBP AS er sentral i å utvikle spennende tur konsepter hos CBP.

Underveis på denne turen bor reisefølge på Comfort Hotell Square i Stavanger og Choice Hotel Amanda i Haugesund. Dag 1 https://goo.gl/maps/sXmteRsreQ3je3b2A. Skien – Suleskard – Lysebotn – Stavanger. Dag 2 https://goo.gl/maps/RUWEKh2uBjgTkyhbA. Stavanger – Erfjord – Vikedal – Haugesund med overnatting i Haugesund. Dag 3 – https://goo.gl/maps/ujm6v91arcmqhZPT7 Haugesund – Høydalsmo – Valebø – Skien

Bjørn Lunde i front. Bak Manolis Bastakis som har vært ute og testet Indian sykler fra CBP i helgen. Her fra kleivene ned mot Vråliosen på vei ned fra Skafså heien.

Onsdagturer
– Hver onsdag ønsker vi velkommen til ettermiddagstur fra 17.30 til 21/22 om kvelden. Ruten og tempo legger vi opp etter ønske fra kundene som melder inn forslag, sier Thore Slettveit. Han har selv bakgrunn fra salg og fra FN tjeneste i utlandet for forsvaret.

Knut A. Refsdal, som også jobber på CBP, var DJ på Straand Treffet i 2020. Stor suksess! Han har også laget Bikelife Norge og Reitwagen.no spillelistene på Spotify. Han er også eksempel på ansatte som har FN tjeneste som bakgrunn.

Flere av kollegaene har samme erfaring og det er kanskje med å legge grunnlaget for den gode teamånden du føler når du beveger den i den 3.000 m2 store butikken. Reitwagen.no var med på en slik tur i fjor.

Reitwagen.no med Bjørn Richard Johansen til venstre. Bjørn Lunde (bak) og Manolis Bastakis foran.

Optimist for fremtiden
Jeg tror vi bare ser starten på en storhetstid for vår bransje. Mobilitet og naturopplevelser med maskin eller elektrisk vil bare bli mer og mer populært. Videre har vi en beliggenhet vi kan utvide, samt at  vi stadig vokser på netthandelen. Så har vi selvsagt også den gledelig utviklingen at totalmarkedet vokser kraftig, blant annet som følge av at langt flere nå er positivt innstilt til motorsykkelkjøring, samarbeidet vi ser mellom reiselivsnæringen om MC-interessene. Videre ikke minst: Det faktum at stadig flere kvinner kjøper seg motorsykkel, sier en engasjert Thore Slettveit.

Triumph Rocket 3 GT, 2.500 ccm på broa ved Kviteseid tidligere i sommer.

– Vi begynte i det små, men vi ser at vårt tilbud og konsept blir mer og mer populært blant våre kunder. Videre eier vi bygget selv, som gjør det veldig lett for oss å gjøre tilpasninger om vi ønsker å justere utnyttelsen av lokalene og eiendommen, forteller Thore Slettveit.

Gutta på toppen av Panorama i Vrådal for å gjøre et av mange opptak med TV2 nylig. Farmen vinner og kjendis Lasse Matberg (venstre) kjører en Triumph Rocket 3 GT, 2.500 ccm. Komiker og nr. 2 i Farmen Terje Sporsem her fra sin første dag med MC.
Share via
Send this to a friend