Teamet

Vi er under oppbygning og ønsker dialog og samarbeid med de som dekker tema som vi setter på agendaen. Dette er noen av de som vil bidra med nyheter og innspill til saker vi gir dekning fremover.

– Ring Kenneth Nordahl-Pedersen 951 57 201 eller send en e-post knp@nettpartner.no

Motorsykkel

Kenneth_IMG_0663_345x280_aspect

Kenneth Nordahl-Pedersen

Mobil
95 15 72 01

Kort om:

Kenneth Nordahl-Pedersen er ansvarlig redaktør i Reitwagen.no og har holdt på med motorsykler i 35 år. Han har vært knyttet til motorsykkelbladet Bike siden 90-tallet som skribent og digger alt som har med motorsykler å gjøre. I tidlige år var det sport og sporttouring som gjaldt, og selv om han nå og da stikker innom en banedag fremdeles, er det de siste årene adventure-segmentet han har brukt mest tid på. Likevel er han ikke mer sedat enn at han er overlykkelig over at de store offroad-tourerne kan fås med over 150 hk.

Kenneth er mannen bak treffet og forumet Fjellkjør. Som navnet tilsier handler det om kos på grusveier i fjellheimen, primært rundt Hallingdal der han for tiden holder hus.

Han reiser også gjerne utenlands på tur, og har kjørt motorsykkel både i Sør- og Nord Amerika, Sør- og Nord-Afrika og hele Europa, og har vært på to hjul i nærmere 50 land. Han arrangerer gjerne turer for grupper i inn- og utland.

Kenneth har bakgrunn fra Forsvaret, og administrerer nå en virksomhet som bygger infrastruktur på jernbanen. Altså når han ikke driver med motorsykkelgreier.

brj

Bjørn Richard Johansen

Mobil
47 800 100

Kort om:

Motorsykkel ambassadør fremfor noen. Aktiv skribent og opptatt av kjøreopplevelser. En av de sentrale initiativtakerne til Straand-Treffet som er Norges største MC-treff med fokus på gode kjøreopplevelser og testing av nye motorsykler i samarbeid med MCF, Motorsykkelimportørenes Forening og forhandlerne i Norge. Han er samfunnsredaktør i Reitwagen.no.

Han er kommersiell direktør i Geelmuyden Kiese som er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå, samt rådgiver for Paritee styret. Selskapet har 350 ansatte og kontor i Oslo, Stockholm, København, London, New York, Minneapolis og San Fransisco. Han har tidligere vært initiativtaker og gründer av First House, samt sentral i etableringen og oppbygningen av Conceptor Bolig som bygger og utvikler 2.200 leiligheter i InterCity regionen sammen med en rekke solide investorer. Han er initiativtaker og eier av Reitwagen.no. Han bor i Nordre Follo kommune.

ida-tomta

Ida Tømta

Mobil
45 39 39 88

Kort om:

Ida Tømta er utdannet innen PR og kommunikasjon men har også erfaring innen helse og trening. Ida er fersk MC sjåfør og tok tunglappen i 2019. Hun jobber i dag som leder for et treningssenter, men hjertet brenner for motorsykkel og kjøregleden det gir. Ida er nysgjerrig på alle segmenter innen MC og ønsker å bidra til flere gode historiefortellinger for både nye og erfarne førere. Hun kjører nå Suzuki Intruder og bor i Nordre-Follo kommune.

may_liss

May Liss Urang

Mobil
918 67 723

Kort om:

May Liss har kjørt MC siden 1984 og har vært engasjert i MC miljøet i Norge i mange år. Både i MC Budeiene, NMCU sitt sentralstyre og i NAF MC Oslo. May Liss er opptatt av organisering av NAF MC Oslo, selve klubben og NAF MC miljøet i Norge. I NAF MC Oslo er May Liss en sentral klippe og leder i tillegg til å ha ansvar for alle klubbens instruktører og kurs. May Liss kjører MC sammen med mann og datter. Er opptatt av rekruttering og gode vilkår for yngre motorsyklister, og spesielt de mellom 16 og 33 år. Bor i Oslo kommune.
thomas_reitwagen

Thomas Wollburg

Mobil
93 45 51 71

Kort om:

Thomas Wollburg har alltid likt det som er teknisk, og programmering har han drevet med siden internett kom. Dyktig på alt med internett og opptatt av gode brukeropplevelser men også på vei til å gjøre drømmen til virkelighet som MC-eier. Jobber nå som CTO i Norwegian Experience, har vært i konsulentbransjen og energisektoren. Opprinnelig fra Tyskland liker han alt på hjul, gode opplevelser og basketball. Som hobbyfotograf vil han kombinere nå fotografi med opplevelsene på to hjul. Trives veldig i Sandnes kommune hvor han har bodd de siste 15 årene.

ole-herman

Ole-Herman Forthun

Mobil
982 93 618

Kort om:

Ganske nylig endelig MC-fører, eier av ny MC av typen Triumph Bonneville og nyter «hvetebrødsdag»-følelsen av forelskelsen og lidenskapen med og rundt MC. Ser blogger, leser innlegg, utstyr, sykler, andres erfaringer, FB-grupper. Opptatt av kjøreglede på korte og lange turer, sikkerhet og ikke minst at min læringskurve skal være så god og effektiv som mulig. Har høy fokus på sikkerhet, trygghet i skjønn forening med gla’-opplevelsene. Han er fra Bergen men har i mange år bodd i Bærum kommune.
ronald2

Ronald Toppe

Mobil
91 75 16 73

Kort om:

Ronald Toppe trives best ute, på beina, ski, kjøl og på to hjul – trøsykkel med feite dekk, og BMW 1200 GS. Det som trekker er friheten, leken, gleden over å takle utfordringer, og ikke minst det sosiale miljøet. Ronald liker å fortelle om det han opplever, i tekst, bilder og video. Han har tjue år bak seg som prosjektleder og journalist i TV 2, og leder nå produksjonsselskapet Scary weather. Bor i Bergen kommune.
eli_johanne

Eli Johanne Stene

Mobil
412 74 874

Kort om:

Organisering av MC og kvinner og MC. Kjøreglede, kompetanseheving innen for kjøring på mc, bidra til å gjøre kvinnelige motorsyklister mer trygg på MC-kjøring m.m. Bor i Bergen kommune.

Morten_Risberg_teambilde

Morten Risberg

Mobil
414 75 591

Kort om:

Journalist og fotograf på heltid. Har vært interessert i motorsykler omtrent hele livet. Tok lappen på tung sykkel i 2014, og setter mest pris på nostalgiske sykler.

I garasjen har Morten derfor en Honda CBR 600 F fra 1988, samt en Yamaha XS 500 fra 1976 – sistnevnte bygd om til scrambler. Hvis han ikke er på reise eller tur tilbringer han mye tid hjemme på Elverum i Innlandet, hvor scrambleren får gode anledninger til å utforske grus- og bygdeveier.

janharrysvendsen_690

Jan Harry Svendsen

Mobil
934 47 754

Kort om:

Jan Harry er en fersk MC-entusiast som kjører BMW F900R som han kjøpte i juni 2020. Han er dermed allerede på sin andre motorsykkel siden han først hadde en R nine T Racer i mai.

Svendsen hevder at det er få ting som slår en så perfekt linje gjennom svingen som BMWs F900 R. Stor interesse for alt med motor enten det har to hjul, fire hjul eller ett sett med vinger. Flyr småfly ved siden av MC-interessen og har flysertifikat (PPL-A).

Bakgrunn som motorjournalist fra DinSide, NTB og som sjefredaktør i den norske utgaven av Auto Motor og Sport og entusiastmagasinet Vintage. Jobber i dag som informasjonssjef i Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL) og er svært opptatt av trafikksikkerhet og trygg kjøreglede.

Jan Harry bor i Vestby kommune som ligger ved Oslofjorden helt syd i Follo. I dette området er det også mange perfekte motorsykkelveier i denne delen av det nye storfylket Viken. Han benytter enhver anledning til å ta seg en tur på nydelige veier i nærområdet eller å kjøre bakveiene ned til Rakkestad Flyplass hvor han bytter fra MC til fly.

ppal-christian hansen

Paal-Christian Hansen

Mobil
911 98 843

Kort om:

Paal-Christian Hansen er en Ducati-entusiast (Desmodrom). Han er fersk i journalistfaget, men har kjørt MC siden midten på 90-tallet. Sykkelen brukes både som transportmiddel i det daglige, og som avkobling på langturer rundt omkring i Norge.

Han er opptatt av det sikkerhet og kjøreglede, men trekker også frem det sosiale aspektet ved mc-kjøring. Paal-Christian er advokat av yrke, og jobber primært med eiendom. Bor i Bærum kommune.

Anders W. Justad

Mobil
934 58 707

Kort om:

Anders har kjørt et variert utvalg av motorsykler over mange år. Ser på motorsykkel som nøkkelen til en fantastisk livsstil som byr på unike opplevelser, sterkt samhold og har plass til alle.

Kjører til daglig både Kawasaki, KTM og Harley Davidson, hver sykkel har sin sjarm og sitt bruksområde. Anders bor i Asker.

anettesundsbak

Anette Sundsbak

Mobil
411 01 758

Kort om:

Anette jobber hos Møller Bil i Bergen, og har kjørt mc siden 2004. Til tross for sin egenerklærte fullstendig manglende stedsans, reiser hun alene både innenlands og utenlands på sin Yamaha R1.

Hun har en forkjærlighet for “plastikk-sykler”, men skatter fellesskapet med andre på to hjul høyt, uavhengig av stil og kubikk.

Liker også fjell, gin, kunst og mat.
Visepresident i WIMA Norway.

ATV / Snøscooter

Erik T. Kirkvold

Mobil
+47 977 11 626

Kort om:

Erik Tangstad Kirkvold har jobbet med etablering av snøscooterløyper siden 2009. Først 9 år som leder i Tydal Snøscooterklubb, hvor han fortsatt er styremedlem, men også som leder for Snøscooterklubbenes Fellesråd (SKFR), som han sammen med andre lokale snøscooterklubber stiftet i 2013.

Han har derfor bred erfaring angående snøscooterpolitikk både på lokalt og nasjonalt plan.

Les mer om SKFR her.
andre-jonsson

André Jonsson

Mobil
+46 70 526 1014

Kort om:

Opptatt av scooter og scooteropplevelser. Å vokse opp i Klimpfjäll hvor spørsmålet ikke er om du har en scooter, men i stedet hvor mange familien har. I dag bosatt i Boden og Norrbotten kommune i Nord-Sverige hvor mesteparten av kjøringen foregår, vanligvis langt inn i furuskogene og i godt oppmerkede scooterleder. Sledtrax er mitt andre hjem, og sammen med kollegene vil vi prøve å gi deg de mest lesbare artiklene om de tema vi dekker. Bor i Boden i Norrbotten kommune i Nord-Sverige. Se mer på www.sledtrax.se

Mattias Sandberg

Mobil
+46 73 04 66 580

Kort om:

Ansvarlig redaktør for Sveriges ledende nettsted for snøscooter, vannskuter, jetski og ATV. Entusiastisk for friheten som vannscooter og snøscooterkjøring gir. Nesten like morsomt er film og foto av det, gir Sledtrax det beste fra begge verdener. Ledet Sledtrax siden 2017. Mål: Å gi lesere og følgere det beste scootermagasinet i Norden. Hvis ikke i dag, i morgen! Bor i Östersund midt i Sverige. Se mer på www.sledtrax.se

Erlend Lønnum

Erlend Lønnum

Mobil
911 17 588

Kort om:

Erlend lever for alt som har motor og kan bevege seg med hjul og belter, samt på vannet. Han får aldri kjørt nok, og tar seg helst en tur til når alle andre er utslitt.

Pleie og vedlikehold av kjøretøy er elementært for Erlend, og begge må alltid vaskes etter en tur. Både gutten og sykkelen er nedsølt i gjørme etter en magisk tur «i purra». Bor i Nordre Follo kommune

Mathias Voss Borgenhov

Mobil
+47 915 40 832

Kort om:

Lidenskapelig opptatt av ATV og terrengkjøretøy. Særskilt interesse for fire- og sekshjulinger samt små og store tilhengere til bil. Utdannet jurist og aktiv som medgründer i familieforetaket Norsk Tilhengersenter i Bærum. Hovedfokus på nyttekjøretøy; ORV registrert som traktor og alt du lovlig kan trekke på bilens slepekrok.

Båt / Vannscooter

thomhil

Thomas Hildonen

Mobil
926 94 120

Kort om:

Begynte sin journalistiske karriere som 17-åring, og prøvekjørte og skrev sin aller første biltest tilbake i 1993. Er som så mange andre opptatt av biler, men også av all slags kjøretøy som kommer med en motor. Er også opptatt av andre aspekter rundt motor og samferdsel, som trender, ny teknologi og det politiske aspektet. Var med på å bygge opp en stor motorsatsing i Amedia og deres mange nettsteder, og står bak bil24.no som dekker det meste innen bil og motor.
Christian hammernes

Christian Hammernes

Kort om:

Leder av Norges Vannscooterforbund så opptatt av å jobbe aktivt til glede for oss alle som er opptatt av vannscootersaken. Bor i Trondheim kommune.

Biler

Thomas-Hildonen

Thomas Hildonen

Mobil
926 94 120

Kort om:

Begynte sin journalistiske karriere som 17-åring, og prøvekjørte og skrev sin aller første biltest tilbake i 1993. Er som så mange andre opptatt av biler, men også av all slags kjøretøy som kommer med en motor. Er også opptatt av andre aspekter rundt motor og samferdsel, som trender, ny teknologi og det politiske aspektet. Var med på å bygge opp en stor motorsatsing i Amedia og deres mange nettsteder, og står bak bil24.no som dekker det meste innen bil og motor.
Ulf FB 2020-2

Ulf Johannessen

Mobil
900 23 554

Kort om:

Mangeårig aktiv i en rekke bilmiljøer, med veteranvogner, sportsbiler og bilsport. Aktiv i styret i Norsk Sportsvogn Klubb og opptatt av bilopplevelser og bilhobbypolitiske saker. Bor i Ås kommune.

rk

Rikard Knutsen

Mobil
456 32 450

Kort om:

Leder av VW Klubben Norge. Stor interesse for veteranbiler og aktiv i VW klubben i Norge. Bor i Asker kommune.

Rekruttering – Ungdomsteamet

received_907765576288687

Helene Kjærnli

Mobil
994 20 445

Kort om:

Jobber med salg av klær og utstyr for MC Oslo, og med kundeservice for et heisbyrå. Jeg bruker mye av fritiden min på MC, og tar gjerne en tur på Grava på onsdager. For årets sesong har jeg som mål og komme meg ut på flere langturer og sette av mer tid til banekjøring. Jeg har også stor interesse for styrketrening og håndball, tar mye bilder og er glad i friluftsliv og naturen. Mitt MC-eventyr startet allerede som 3-åring med en Yamaha PW-50, og tok lappen på A da jeg var 20.
Jennie

Jennie K. Urang

Mobil
901 44 309

Kort om:

Jennie K. Urang jobber til daglig med service og bruker mye av fritid til å kjøre på tur med MC. Hun har stor interesse for fotografering, og tar mye bilder under NAF MC Oslo sine kurs og andre aktiviteter.

I tillegg til MC er Jennie opptatt av dyrevelferd og er fosterhjemskoordinator og fosterhjem for FOD (Foreningen for omplassering av dyr). Hun er utdannet pedagog. Bor i Oslo kommune.

Ane Lønnum

Ane Lønnum

Mobil
469 44 686

Kort om:

Jeg er 19 år og studerer juss ved universitetet i Bergen. Motorsykkelen har alltid vært et naturlig knutepunkt i familien ettersom både søsken, foreldre og besteforeldre kjører. I tillegg til å være glad i å kjøre tur har jeg brukt motorsykkel mye til daglige formål også.

Nå som jeg bor i Bergen sentrum er MC det mest gøyale og praktiske fremkomstmiddelet for meg. Da kan jeg komme meg rundt, samt møte familien fra Oslo for en helgetur. 

Kontakt oss

Har du lyst å bli bidragsyter – Ring Kenneth Nordahl-Pedersen på 951 57 201 eller send en e-post til knp@nettpartner.no.

Share via
Send this to a friend