Vi søker kontaktpersoner som kan hjelpe oss med nyheter og informasjon fra:
Send e-post til brj@firsthouse.no

Følg oss på sosiale medier!

Bli lagt inn i portalen
Ønsker du å komme inn i portalen ta kontakt med oss så vil vi kunne bidra til å legge deg inn i portalen. En symbolsk kostnad for medgått tid blir avtalt og fakturert deg direkte. Det går ca. med 2-5 timer å legge til rette for nye steder som reisemål med kartruter m.m. Dette avklares skriftlig med deg som aktør/hotell, reisemål m.m.

Med vennlig hilsen
Bjørn Richard Johansen
Portal redaktør og prosjektleder
Mobil: 47 800 100
E-post: brj@firsthouse.no
Reitwagen.no
Kjersti Hole Haatveit
Daglig leder
Mobil: 911 90 561
E-post: kjersti@wera.no
Reklamehuset Wera AS
Reklamehuset Wera
Reklamehuset Wera er et fullservice kommunikasjonshus med eget trykkeri. Reklamehuset Wera har ambisjoner om å bli et av landets ledende byrå innen digital kommunikasjon. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Buskerud, Vestfold og Telemark. Reklamehuset Wera ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895 hvor grunnlaget ble lagt av Hermann Wergeland ved etablering av selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. I 1902 ble Oluf Rasmussens trykkeri etablert i Skien, og i 2005 ble disse to til Wera AS.

Selskapet kan tilby sine kunder gode og effektive rådgivningstjenester innen strategi, utvikling, markedsføring og grafisk produksjon. Vi skaper resultater gjennom effektive løsninger og raske leveranser. Reklamehuset Wera har kompetanse på strategi, digitale løsninger, innhold (tekst, foto, video, content), design og ide, prosjektledelse, grafisk rådgivning, grafisk produksjon og digitale løsninger, samt PR. Vi har utstyr og kompetanse for produksjon av de fleste typer trykksaker, skilt, messe og bannere i eget hus.

Reklamehuset Wera flytter inn i nytt bygg strategisk plassert på Vallermyrene i Porsgrunn 1. februar 2021 med trykkeri i første etasje og byrå i andre etasje. Selskapet har 17 ansatte og omsatte i 2019 for 18,5 millioner kroner.
Webutvikler Adrian Thomassen og daglig leder Kjersti Hole Haatveit
Share via
Send this to a friend