VELKOMMEN! Snøscooterklubbenes Fellesråd (SKFR) og Marlene & Co inviterer til storstua i Narvik. Alt klart for tidenes Snøscooterdebatt! Mandag 30. august kl. 16.30 i Narvik!

Bjørn Richard Johansen
Topprekken i Nord-Norge kommer til snøscooterdebatten mandag kl. 16.30! Velkommen til å delta i salen på Quality Hotel Grand Royal i Narvik – eller digitalt! Stortingsrepresentant Bengt Rune Strifeldt, Frp, Sandra Borch, Sp, og Runar Sjåstad fra Arbeiderpartiet kommer. Videre kommer stortingskandidat Marianne Dobak Kvensjø fra Høyre og Vegard Johan Lind-Jæger, Sosialistisk venstreparti. Debatten ledes av journalist Ragnar Bøifot i avisa Fremover. Velkommen!


Mandag kl. 16.30 til mandag
– Er du interessert i snøscooter og bor i Nord-Norge og Narvik regionen er det ikke tvil om hvor du bør være mandag, sier Erik Kirkvold i Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR.  


– Dette blir stort og vi som er lokale snøscooterentusiaster gleder oss stort til mandagens debatt, sier Marlene Føre Franzen, kjent fra TV-suksessen “Sledheads” på TV2 og direktør på Hotel Grand Royal i Narvik.

Meld deg på og følg debatten: TRYKK LINK HER.

Gode erfaringer med folkemøter
Snøscooterklubbenes Fellesråd har god erfaring med folkemøter. De har tidligere arrangert tre møter i Trøndelag og Telemark med stor oppslutning. Kirkvold håper å gjenskape noe av det de opplevde på et lignende folkemøte i Stjørdal i forkant av lovendringen som kom i 2015. Da møtte over 400 personer opp for å høre hva stortingspolitikerne sa, og for å stille dem spørsmål om regelverket for snøscooterkjøring i Norge. Nå håper SKFR at folk i Narvik-område mobiliserer og møter opp mannsterke.
– Det er viktig å vise politikerne at snøscooterkjøring betyr mye for veldig mange, sier Erik Kirkvold.

Godt panel og viktig debatt

I panelet inngår Bengt Rune Strifeldt, stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet. 


Marianne Dobak Kvensjø, stortingskandidat Høyre.


Runar Sjåstad, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet.


Sandra Borch, stortingsrepresentant for Senterpartiet
.

Vegard Johan Lind-Jæger, Sosialistisk venstreparti, SV 

Debattleder er Ragnar Bøifot i avisa Fremover.

Debatten ledes av journalist Ragnar Bøifot i avisa Fremover. Videre er Arve Lønnum, sekretær for Snøscooterimportørenes Forening til stede for å bidra med bakgrunn og faktainformasjon.


SKFR, Snøscooterklubbenes Fellesråd, arrangerer
SKFR er en samlende forening for snøscooterklubber I Norge og representerer 45 lokale snøscooterklubber fra Agder i sør til Troms og Finnmark i nord og har 80.000 følgere på Facebook. Vi vil også se på muligheter for å distribuere debatten digitalt til våre mange følgere på Facebook. Stortingsvalget i år går av stabelen mandag 13. september 2021.

Share via
Send this to a friend