Engelske sportsbiler, racing, og litt til

Ronald Toppe
Hans Jørgen Morvik og Øyvind Hauge måtte ha en runde til i England. Denne gangen handler det mest om Jaguar, Aston Martin og Lotus, altså engelske biler med skikkelig fres.

Presten og bruktbilselgeren

Hans Jørgen Morvik er sogneprest, Øyvind Hauge er bilselger, fellesnevneren er en lidenskapelig interesse for biler og bilhistorie. Begge er fulle av fakta, fortellinger og anekdoter, som de deler i podkastserien «Presten og bruktbilselgeren».

De sportslige

Det tar sin tid å bli ferdige med den engelske bilhistorien, men nå avslutter Hans Jørgen Morvik og Øyvind Hauge, og de gjør det med fres, denne gangen går praten om de sportslige engelske bilene. De du kjenner, som Jaguar, Aston Martin og Lotus, men også historier du sannsynligvis ikke har hørt før.

Femti minutter

Her har du femti minutter med historie, anekdoter, egne opplevelser, og et par skikkelige sidespor. Podkasten finner du der du vanligvis hører podkast. Du kan også høre den her, klikk på knappen under.

Hans Jørgen og Øyvind nevner mange biler i samtalen sin. Nederst finner du bilder av dem alle sammen. Klikk på bildene for å forstørre.

Neste episode

De to er ferdige med England, men fortsetter til et nytt land med venstrekjøring.

Japan!

Share via
Send this to a friend