Veien fra Bugatti til 2 CV

Ronald Toppe
Presten og bruktbilselgeren har krysset grensen til Frankrike.

Ny podkastserie

Hans Jørgen Morvik er sogneprest, Øyvind Hauge er bilselger, fellesnevneren er en lidenskapelig interesse for biler og bilhistorie. Begge er fulle av fakta, fortellinger og anekdoter, som de har bestemt seg for å dele i podkastserien «Presten og bruktbilselgeren».

Luksus

Frankrike er kjent for luksusmote, parfymer og dyre viner, og en gang var de også verdens fremste leverandør av luksusbiler. Men så skjedde det noe – som ga oss 2CV og Renault 4.

I den nye episoden av podkasten sin går Hans Jørgen Morvik og Øyvind Hauge i gang med historien om franske biler. Visste du at noen av luksusbilene hadde rattet på høyre side? Jo – for at det skulle være tryggere å kjøre på de smale veiene i alpene.

Førti minutter

Her har du førti minutter med historie, anekdoter, egne opplevelser, og et par skikkelige sidespor. Podkasten finner du der du vanligvis hører podkast. Du kan også høre den her, klikk på knappen under.

Hans Jørgen og Øyvind nevner mange biler i samtalen sin. Nederst finner du bilder av dem alle sammen. Klikk på bildene for å forstørre.

Neste episode

Også neste episode handler om franske biler – følg med!

 

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend