Snøscooter-Norges fremste tillitsmann har tatt MC-lappen og kjøpt seg MC

Bjørn Richard Johansen
Stadig flere tar MC lappen og kjøper seg ny motorsykkel I Norge. Her er historien om en slik en! Nå har snøscooterbransjens fremste talsmann og tillitsmann tatt MC lappen. Det er klart etter at Erik Kirkvold, som leder SKFR – Snøscooterklubbenes Fellesråd, nylig fikk MC førerkort.
Erik Kirkvold i normale omgivelser. På snøscooter.

Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, ble etablert i 2013 og markerte sitt 10 års jubileum nå i vinter.

Erik Kirkvold som ny MC fører og eier av ny sykkel. Reitwagen.no gratulerer.

Alle i snøscooter-Norge kjenner Erik Kirkvold
En helt sentral tillitsmann har vært Erik Kirkvold med bosted og adresse i Tydal i Trøndelag. Han er velkjent som talsmann og leder i foreningen for alle som følger Reitwagen.no og snøscootersaken i Norge.

Nå har han tatt skrittet og satser på MC og motorsykkelkjøring i sommersesongen.

Fra Tydal!

Lange vintre
– Selv i Tydal med lange vintere hvor vi parkerer snøscooterne først i midten av mai ble det for lenge å vente på neste sesong uten å ha noe gøy å gjøre på sommeren, sier Erik Kirkvold. Mye av frihetsfølelsen du får på motorsykkel er veldig lik den jeg kjenner fra snøscooterkjøringen.

Flotte veier og mye grus!

Oppfordrer andre til å ta lappen
– Synd jeg ventet så lenge med å ta lappen, men nå er det i boks og jeg ser for meg mange flotte turer i tiden fremover, sier Kirkvold til Reitwagen.no. Jeg har flere steder i Norge som jeg ikke har opplevd ennå og motorsykkel er en super måte å utforske Norge på. Nå starter min jakt på svingete veier…

Det var litt fuktig den dagen han var i Oslo for å hente sykkelen. Det betyr ingen ting. Godt regntøy hjelper.

Grusveier i Tydal og Trøndelag
– Bare i mitt nærområde er det jo milevis med grusveier som tar deg til høyt til fjells og langt til skogs, sier Kirkvold.

– Derfor falt valget på en sykkel som passer formålet, halvlange turer på både grus og asfalt.

Perfekt sykkel for et flott landskap!

BMW F750GS
– Jeg manglet erfaring både på kjøring og hva slags sykkel en burde velge, men jeg fikk veldig god opplæring av kjøreskolen «Høy Puls» på Stjørdal. Videre tok jeg kontakt med Erlend Lønnum hos MC Oslo som hjalp meg i å finne «riktig» sykkel.

– Det ble en BMW F750GS som hittil har levert som forventet, avslutter Erik Kirkvold. Du ser han plutselig på en vei nær deg!

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend