10 år i Norge: Snøscooterklubbenes fellesråd, SKFR, har landsmøte i Hattfjelldal i helgen

Bjørn Richard Johansen
I helgen samles Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, til landsmøte i Hattfjelldal i Nordland. Erik Kirkvold gleder seg til helgens møte med over 20 deltakere fra nord til sør. Videre blir det god tid til å prøve de fantastiske snøscooterløypene i Hattfjelldal. Odd Reidar Grøneng (venstre) kommer fra Alta og Rafsboth Snøscooterforening. Han har kjørt hele 1200 km for å komme til landsmøtet i SKFR denne helgen.
Odd Reidar Grøneng (venstre) kommer fra Alta og Rafsboth Snøscooterforening. Han har kjørt hele 1200 km for å komme til landsmøtet i SKFR. Til høyre Erik Kirkvold som er leder i SKFR.

– SKFR ble etablert i 2013 så vi marker 10 års jubileum i dag, sier Erik Kirkvold som har ledet foreningen siden starten. Denne helgen samles foreningen til sitt landsmøte i Hattfjelldal i Nordland. Her kommer det deltakere som liker alle typer av snøscootere i helgen. Lynx, Ski-doo, Polaris, Arctic Cat og Yamaha, forteller Kirkvold.

Even Nyhagen (venstre) er prosjektleder for Go-Extreme Hattfjelldal Hotell. Her sammen med Jan-Terje Sivertsen som er hotellsjef.

Snøscooterklubbenes fellesråd, SKFR, samarbeider med Grane og Hattfjelldal snøscooterklubb og GOExtreme Hattfjelldal Hotell om fellessamling for snøscooterinteressenter denne helgen.

– Dette er kanskje landets flotteste scootereldoradoer for tiden, sier Erik Kirkvold.

En flott poster for neste helgs arrangement.
Mange av de besøkende tok seg en kveldstur i snøscooterløypen som går ut fra hotellet fredag ettermiddag.

Hattfjelldal er et snøscooterparadis
– I Hattfjelldal har de etablert hele 36 mil med fantastiske skuterløyper, som kan brukes både til fornøyelse- og rekreasjonskjøring. Mange av løypene går til spennende fiskevann, mellom fjell og bygder, forteller en engasjert Erik Kirkvold til Reitwagen.no.

Flotte løyper
– Det er bare helt magiske snøscooterløyper her i området. Vi gleder oss stort til denne helgen, sier Even Nyhagen, prosjektleder for Go-Extreme Hattfjelldal Hotell. Han har sammen med Jan-Terje Sivertsen som er hotellsjef lagt opp et spennende opplegg for SKFR sin landsmøtehelg.

BRP stilte med en tilhenger full av snøscootere. Hotellet har en rekke snøscootere fra Polaris til utleie.

Crazy-winter
– Neste helg står «Crazy-winter in Hattfjelldal 2023» for døren. Her blir det en hel uke med vinteraktiviteter med snøscooter, sier Even Nyhagen. Nordlyssafari, åpne skiløyper, åpne snøscooterløyper, utstilling av snøscootere, underholdning og mange gode måltider og samtaler over et godt glass.

– Lokalt vennligsinnede værguder garanterer fantastiske forhold, og arrangørene lover ei trivelig og lærerik helg med engasjerte folk og rikelig med snøscooterkjøring, forteller en engasjert Even Nyhagen.

Snøscootere som kan leies på hotellet.


Spennende landsmøtehelg

SKFR planlegger for ei helg hvor vi samler gode krefter for erfaringsutvekslinger på løypeutvikling, oppdateringer på ny Motorferdselslov og mye mer.

– Vi oppfordrer alle som har interesse for snøscooter å ta seg en tur til Hattfjelldal neste helg, for å delta på «Crazy-winter in Hattfjelldal 2023», avslutter Erik Kirkvold i SKFR.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend