Hubriding 2.0 lansert med enda flere flotte kjøreruter i Norge

Erlend Lønnum
Hubriding, som er et konsept i regi av De Historiske Hotell og Spisesteder, med fokus på å gi motorsyklister, bilister og syklister anbefalte kjøreruter med flotte veier, har nå kommet i ny og forbedret versjon. Du finner den på Hubriding.no.
Fotos tatt i forbindelse med oppkjøring av rutene.

Hubriding.no ble første gang lansert i juni 2020. Konseptet ble raskt populært og gir motorsyklister, bilister og syklister mulighet til å bo på en og samme beliggenhet over flere dager, men samtidig kjøre nye magiske veier hver ny dag. Målet er klart: Over tid samle oversikt over det som gir fantastiske opplev­elser og kjøreruter over hele landet.

Ny versjon. Flere muligheter
I den nye versjonen kan du finne ruter for motorsyklister, landeveissyklister, bilister, syklister, vandrere og padlere. På denne måten kan vi trygt si at MC-bransjen har bidratt med innovasjon til glede for andre med interesse for flotte «kjøre-opplevelser».

Terje Bredal i midten i samtale med Ole-Andreas Isdahl til venstre og Ralf Braun til høyre.

– Vi jobber videre med å utvikle og legge til nye kjøreruter, sier Lars Arne Straand som er adm. direktør på Straand Hotel i Vrådal i Telemark. Han er koordinator for Hubriding.no internt i De Historiske Hotell og Spisesteder.

Lansert i 2020
– Vi har nå jobbet i to år med å kjøre opp nye veier og ruter, forteller Straand.

Ideen til Hubriding.no ble til ved at Ole Andreas Isdahl, blant annet aktiv mc-journalist i MCAvisa kom opp med ideen. Se her reportasje fra lanseringen i juni 2020. De sentrale samarbeidspartnere for å utvikle konseptet er De Historiske Hotell og Spisesteder, Fjell-Telemark, Visit Telemark, Ole-Andreas Isdahl, S. Haakon Olaisen, Terje Bredal med flere.

Du finner mye informasjon på nett. WWW.Hubriding.no

Hva er HUB Riding?
– HUB Riding er et produkt for alle som liker kjøreopplevelser med tusenvis av herlige svinger på asfalt eller grus og flotte naturopplevelser, sier Lars Arne Straand. Hubriding er et konsept tilpasset alle reiseentusiaster. Konseptet tilbyr det beste man kan ønske seg på en utflukt. Du kan bo på et av våre Hubriding hoteller, campingplasser i området e.l., unngå monotone transportstrekninger og oppleve spennende ruter full av varierte opplevelser.

Rolf Marthinsen, Katrine Straand og Trond Olsen i forbindelse med Straand Treffet. Stående på en Hubriding.no matte.

– Alle rutene er dagsturer, de er satt sammen basert på kartstudier og prøveturer i noen av de mest spennende områdene du kan finne. Konseptet inkluderer tilrettelegging av tjenester som utsøkt mat og spennende aktiviteter, renhold og grunnleggende vedlikehold, muligheter for tørking av utstyr, lunsjpakker og tilgang til teknisk hjelp om nødvendig om du bor på et Hubriding.no hotel, forteller Straand.

Tilbake i samme seng
– Det fantastiske med Hubriding er at du hver eneste dag kan returnere til samme seng, møte gamle eller nye venner og nyte livet som en Hubrider hos oss. Uansett om du er en aktiv vandrer, syklist, motorsyklist, eller bare en ivrig oppdager, har vi noe for deg.

Katrine Straand og Lars Arne Straand. Her på en Honda Africa twin!

Lars Arne Straand avslutter:
– I 2.0 versjonen finnes det ruter for langt flere deler av landet lagt inn. Vi ønsker at alle som bruker Hubriding.no skal få seg noen virkelig flotte kjøreopplevelser, avslutter han.

Innspill til forbedringer av Hubriding.no:
Har du innspill til forbedringer og andre ruter som du tenker bør legges inn i Hubriding.no så kan du kontakte Lars Arne Straand på lars.arne.straand(a)straand.no eller via mobil 916 76 934.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend