BMWs nye 2021 modell R18 kommer og kan oppleves - Programmet for Straand Treffet 2020 er klart: Sterkt faglig program, utstilling av MC-er og Hubriding.no står i fokus

Bjørn Richard Johansen
Trond Olsen, treffgeneral for Straand Treffet 2020, er klart med det faglige programmet for arrangementet som går av stabelen 18. – 20. september i Vrådal i Telemark. I programmet inngår foredrag om kjøreglede, MC-sikker kjøring, MC-politisk debatt og masse annet spennende fra scenen. Videre ikke minst: Hubriding.no kjøring. Hele programmet ligger nederst i artikkelen. Dagsbesøk er velkommen fredag, lørdag og søndag for å se på MC-er som er utstilt og nyte omgivelsen. Covid-19 avstandsregler gjelder som forøvrig i samfunnet.
Ulrica Risberg, Marked og kommunikasjonsdirektør i NAF er en av innlederne under årets treff.

– Ulrica Risberg, Marked og kommunikasjonsdirektør i NAF er en av innlederne under årets treff. NAF med vel 500.000 medlemmer og NAF MC er landets største organisasjon med fokus på alt som skjer på og rundt veien.
– Jeg har MC-førerkort men det er en stund siden jeg kjørte. Nå kribler det igjen. Hun gleder seg til å se modellene som stilles ut under Straand Treffet 2020. 07.09.2020 – Program – Straand Treffet 2020 – Et historisk event 2020 – The Motorcycle event of the year in Norway 2020

Lær og få tips av de som kan god kjøreteknikk. Tore Johannessen, faglig rådgiver i Trafikkforum kommer til Straand Treffet 2020.

Viktig for årets arrangement er at alle må være forhåndspåmeldt på mc@straand.no som del av Corona-tiltakene i forbindelse med arrangementet. Alle deltakere må melde seg på forhånd for å kunne delta på HUBriding.no på lørdag og søndag. Påmelding til konferansedelen på samme link: https://straand.no/pamelding/

Fylkets trafikksikkerhetsutvalg (FTU) ga før sommeren 50 000 kroner til oppfriskingskurs for 100 MC-førere. Vi får besøk av Gunnar Berg Treidene på Straand Treffet 2020.
Fra venstre: Kathrine Evensen (H), FTU; Vibeke Lin Jacobsen, SVV og leder for MC forum Telemark; Henning Johansen, Sør-Øst politidistrikt; Siv Merete Kristoffersen, NMCU; Gunnar Berg Treidene, samferdselsdirektør, Vestfold og Telemark fylkeskommune; Jan Petter Lyng, NCMU; og Kathrine Kleveland (Sp), FTU.

Hubriding.no
– 10 ruter er klare pr. i  dag i HUBriding.no konseptet og i dagene før seminaret blir det lagt ut to nye kjøreruter til glede for de besøkende. Totalt 12 digitale kjøreruter. Det er også lagt til rette gode Covid-19 rutiner som alle besøkende må følge, forteller Trond Olsen som er treffsjef for Straand Treffet 2020. Han har vært sentral i Straand Treffet komiteen siden det første arrangementet tilbake i 2018.

På vei for å skape et spennende arrangement.

Alle kommer!
Mange av de viktige premissgiverne knyttet til motorsykkelkjøring i Norge kommer på arrangementet. Enten som innledere eller deltakere. – Det er utrolig hyggelig å se den store interessen vi har fått fra de spennende innlederne vi har spurt om vil delta i årets faglige program, sier Trond Olsen.

Trond Olsen, treffsjef i gul dress og Lars Arne Straand, adm. direktør ved Straand Hotel gleder seg til årets Straand Treff.

– NMCU, NAF, KNA, Motorsykkelimportørenes Forening (MCF), MC-Forhandlerforeningen, Statens Vegvesen/Vegdirektoratets MC-ekspert, Veietaten i foregangsfylke innen MC-sikring i Vestfold og Telemark Fylkeskommune og en MC-rehabiliterer/’MC-kunstner’ er blant våre innledere,WIMA-Damer på MC, Stortingspolitikere som er medlem i Løvebakken Riders, forteller Trond Olsen.

Mange flotte sykler å se under årets Straand Treff 2020.

Flott utstilling utenfor hotellet av nye motorsykler
Forhandlere og importører bidrar med å sende motorsykler så besøkende kan få sett på mange ulike modeller.
– Det kommer en lang rekke motorsykler som vi får levert eller kjørt oppover i samarbeid med de sentrale MC-forhandlerne på Sørlandet, i Østlandsområdet og fra MC-importørene i Norge. Dermed får vi en flott utstilling som deltakerne kan se under Straand Treffet, sier Trond Olsen.

Mer informasjon kan du også se på denne tidligere artikkelen i Reitwagen.no.

07.09.2020 – Program – Straand Treffet 2020 – Et historisk event 2020 – The Motorcycle event of the year in Norway 2020

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend