Straand-Treffet 2020 med solide Covid-19 grep: Maks 200 deltakere i konferansen og Hubriding.no i åpent landskap på flotte veier erstatter prøvekjøring av MC-er i år.

Ole Herman Forthun
Straand-Treffet har i løpet av få år utviklet seg til å bli landets største motorsykkel treff i Norge. På treffet har fått prøvekjørt nye motorsykler. I år blir fokuset uttesting av det nye Hubriding.no konseptet som er utviklet med foreløpig 11 ulike fantastiske kjøreruter rundt i Telemark med utgangspunkt i Straand Hotel. Videre blir det en faglig konferanse på lørdag med maks 200 deltakere. Hubriding.no er en suksess. Alle deltakere må forhåndspåmelde seg på Hubriding: https://straand.no/pamelding/ for å kunne kjøre, samt bestille overnatting om behov, som følge av strenge Corona-regler.
Populært å se skiltet som er ved reisemålet.

Hubriding i år
– I fjor var det hele 82 motorsykler, mens det var ventet 100 ulike modeller i år. Som følge av Covid-19 har vi i sammen med MC-forhandlerne, MC-forhandlerforeningen, NMCU og kommunelegen blitt enig om et litt annet opplegg i år. Dette for å ivareta smittevernfokuset som vi alle må ta hensyn til nå i forbindelse med Covid-19. Det sier Treff-General Trond Olsen som gleder seg til 18. – 22. september.

– Vi har hatt en egen gruppe bestående av medisinsk ekspertise i arrangementskomiteen i år. Corona-situasjonen berører oss alle og din helse er det viktigste for oss. Basert på dialog med kommunelegen, informasjon fra regjeringen og helsemyndighetenes anbefalinger har vi måtte gjøre justeringer i årets opplegg. Helse og sikkerhet kommer først, forteller Trond Olsen.
Arrangementsportalen for å kjøre hubriding.no og delta i konferansen

Flott parkering av motorsykler utenfor hotellet.

Skal du på Straand-Treffets faglige del Hubriding.no/konferansesalen må du gå inn og registrere deg digitalt på link https://straand.no/pamelding/. – Kun de som er påmeldt via link vil få adgang til konferansesalen, samt mulighet til å delta på Hubriding.no turene som planlegges, forteller Trond Olsen. Denne løsningen er utviklet som en direkte konsekvens av at vi har et strengt og godt system som følge av Corona-situasjonen.

Trond Olsen, treffgeneral for Straand-Treffet 2020 og Lars Arne Hoff, adm. direktør, Straand Hotel.

Finpuss på programmet gjenstår nå
Programmet for den faglige delen av Straand-Treffet 2020 er under siste finpuss. Men det blir innlegg av Terje Bredal, som er leder av MC-forhandlerforeningen, Norges Motorcykkel Union med styreleder Odd Terje Døvik og ny daglig leder Bård Vikestad. Videre blir det god orientering om planen med Hubriding.no og tips- og råd om god kjøreteknikk m.m. – Det endelige programmet vil bli klart i starten av september, sier Trond Olsen i Straand-Treffet 2020.

For overnatting mc@straand.no
Straand-familien med historie tilbake til 1864 står for overnattingskapasitet og mat og servering; inne og ute. For overnatting og booking sender du e-post mc@straand.no

Lars Arne Straand viser utsikt over Vrådal fra over Panorama hyttefelt. Ca. 15 minutter fra hotellet.

– Vi har følgende alternativer. Hotellrom, leie av hytte for 5-7 personer, leilighet og campingplass, forteller Lars Arne Straand som er femte generasjon og adm. direktør for Straand Hotel. Leilighetene er perfekt for enkeltpersoner, par, vennegrupper eller klubber. Så vet vi mange kjører på tur denne helgen og vil passere oss i Vrådal. Det gleder vi oss også til og vi vet at det fylles opp i private hytter rundt om i Telemark, denne helgen, sier Straand med et smil. Han driver hotellet med Katrine Straand og har ambisjonen om å være Norges beste MC- og classic car tur hotell.

Vi skreddersyr så det er tilpasset den enkeltes ønsker. Desto tidligere man er ute – desto bedre kan vi tilpasse løsningene for deg, dere og evt. klubben.

Første mann/kvinne til mølla
– Det er «første mann/kvinne til mølla prinsippet som gjelder», ved påmeldingen forteller treff-generalen Trond Olsen. Følg ellers også med på https://www.facebook.com/events/245534486354112 hvor vi legger ut ajour informasjon fremover. Vi har underveis informert alle de som har meldt seg på underveis gjennom året, de som har vært i kontakt med hotellet, eller de som har registret seg på vårt arrangement på Facebook, forteller Trond Olsen.

Nedenfor finner du noe mer informasjon om Straand-Treffet 2020:

Renhold og hygiene er ekstra viktig i år. Det samme også med motorsykkelen. Vaskemuligheter rett utenfor hotellet.

For mer informasjon:
For booking av rom, leiligheter eller teltplass: send e-post til mc@straand.no
Påmelding til Hubriding: https://straand.no/pamelding/
Se mer om Hubriding.no på www.hubriding.no
Se Straand Treffet på Facebook: https://www.facebook.com/events/245534486354112
Se mer om Straand Hotel på: www.straand.no
Straand Hotel er med i De Historiske Hotel og Spisesteder: https://www.dehistoriske.no/
Se mer om Hubriding på Facebook https://www.facebook.com/McTourNorway

Fra video og filmopptak i forbindelse med utviklingen av Hubriding.no. Nisser heter vannet som strekker seg til Vrådal i nord og som strekker seg ned til Treungen i sør.

Fakta om endringer i år som følge av Corona:
Dette gjøres etter en beslutning i styringsgruppen for Straand-treffet, etter innspill fra MC-forhandlere i Norge og andre involverte. Videre som følge av anbefalinger og dialog med helsemyndighetene som vi alle må følge.

1. Utedelen hvor forhandlere stiller demosykler til disposisjon for prøvekjøring utgår og erstattes med MC-kjøring på egen sykkel.
2. Innedelen, den faglige konferansen med fokus på sikkerhet, kjøring og erfaringsdeling m.m./ med faglig påfyll fredag og lørdag opprettholdes med 200 personer som maks antall deltagere inne i salen.
3. Det blir utstilling av en rekke av de nyeste modellene rett utenfor hotellet.
4. Vi vil til enhver tid følge retningslinjene fra myndighetene og Folkehelseinstituttet, FHI, noe som medfører at vi alle må være innstilt på et annerledes arrangement i år.
5. Det blir viktig at alle viser forståelse og er tålmodige i forhold til logistikken på hotellet. Det blir blant annet bespisning i oppsatte puljer slik at vi får spredd trykket i restauranten under måltidene. Vi ber om forståelse for at tildelte spisetider overholdes.
Din helse og trygghet er det viktigste for oss.

HUB-riding ble lansert på Straand Hotel i juni. Det nydelige landskapet i Fjell-Telemark med Nisser i bakgrunnen. Fra venstre Anne-Hege Svartdal, daglig leder, Visit Telemark, Elisabeth Lid, næringssjef Kviteseid Kommune, Ole-Andreas Isdahl, kartoppkjører, MC Avisas Team BikerDudes, Bjørn Nordskog, ordfører Kviteseid Kommune, Bjørn Richard Johansen, styremedlem i Straand Hotel og MC-entusiast, Lars Arne Straand, adm. direktør og 5. generasjon vertskap, Straand Hotel. Helt til høyre Katrine Straand som driver det Historiske hotellet sammen med Lars Arne.

Programmet i år
Ankomst:
Fredag 18.09.20 til middag. Anbefalt ankomst fra kl. 17.00 og frem til 20.00. Siste bordsetning starter kl. 21.00
Avreise:
Søndag 20.09.20 etter frokost og frem til kl. 12.00. Om du ønsker lunsj søndag bestiller du det på hotellet ved innsjekk eller lørdag.
Rom (må forhåndsbestilles via mc@straand.no):
1 enkeltværelse à 1 person. Pris: Halvpensjon kr 2065,- per døgn i enkeltrom + eventuelle oppgraderinger som er bestilt.

Konferansesalen har maks deltakere på 200 personer (som er forhå

I dette tilfellet 2265,-
Prisen inkluderer:
• Overnatting
• Middag fredag og lørdag kveld
• Frokost lørdag og søndag
• Kaffe/te til alle måltider

Merknader:
Hotellrom kun tilgjengelig for fredag til søndag. Det finnes andre alternativ som leiligheter og hytter i andre prisklasser. Hotellrommet kan kun garanteres frem til kl. 18:00. Ved sen ankomst eller innsjekk må hotellet kontaktes for å opprettholde reservasjonen.
Alternativer:

• Teltplass koster 100,- per person per døgn
• Leie av hytter koster fra kr 1.190,- per døgn
• Bli kjent hytte har vi valgt å ikke tilby i år, som følge av Corona-situasjonen. (Her har det tidligere år vært mulig å bo sammen med andre med felles interesse).

Påmelding guidet tur (HubRiding.no) og faglig del
Første mann til mølla prinsippet gjelder for påmelding til de ulike delene av arrangementet. Under påmeldingen er det viktig at alle data registreres slik at vi kan overlevere dette til de riktige instanser i forhold til smittesporing etc.
• Meld deg på en guidet HubRiding tur, velg ønsket rute https://straand.no/pamelding/
• Meld deg på Faglig program del 1/ velkommen til treff fredag ettermiddag (NB: Første mann til mølla)
• Meld deg på faglig program del 2 lørdag ettermiddag (NB: Første mann til mølla)
Hører fra deg på e-post før mandag kveld kl. 24.00 + at du sender inn nødvendig informasjon på https://straand.no/pamelding/ for påmelding til programmet og guidet tur (HubRiding.no)!

Om spørsmål send e-post (anbefales) på mc@straand.no eller ringe oss på 350 69 000

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend