Vi søker kontaktpersoner som kan hjelpe oss med nyheter og informasjon fra:
Send e-post til brj@firsthouse.no

Følg oss på sosiale medier!

Norsk selskap leder an i kampen mot motor og vindstøy i hjelm. Suksess for MC-hjelm kapitalinnhenting i DAAL. Målet er at norsk teknologi skal berike kjøreopplevelsen til millioner av motorsyklister.

Bjørn Richard Johansen
Når deadline for kapitalinnhentingen ble avsluttet i går kveld hadde det kommet inn nesten 4,3 millioner kroner. Dermed ble emisjonen i regi av Folkeinvest AS en suksess for DAAL Noise Control System AS. Selskapet utvikler i disse dager et høyteknologisk produkt for støyreduksjon i motorsykkelhjelmer og ruster nå opp for internasjonal skalering. Nå får DAAL mulighet til å jobbe videre med å fokusere på design av produktet.
En godt fornøyd daglig leder Dag Loe i DAAL etter sin første folkeemisjon. Foto: NextHero.

Veldig fornøyd med emisjon
– Vi fikk fra første stund god respons på investeringskampanjen og er veldig fornøyd med at vi fikk inn totalt 4.240.345,- i denne første emisjonen. Dermed nådde vi målet i denne emisjonen for å få mer kapital til å utvikle teknologien og produktet, sier daglig leder Dag Loe i DAAL. Nå får DAAL mulighet til å jobbe videre med å fokusere på design av produktet. Et norsk selskap med base i Trondheim leder således an i kampen mot motor og vindstøy i hjelm. 

Unik norsk teknologi
Målet er at norsk teknologi skal berike kjøreopplevelsen til millioner av motorsyklister. DAAL Noise Control Systems AS utvikler i disse dager et høyteknologisk produkt for støyreduksjon i motorsykkelhjelmer og ruster nå opp for internasjonal skalering.

Vindtunnel testing av DAAL teknologien.

– Vi har ambisjon om at den banebrytende teknologien for motorsyklister kan bli Norges neste globale eksportvare, sier en engasjert Dag Loe.

– Det å få mindre støy i hjelmen er noe vi alle ønsker. DAAL jobber med å løse denne utfordringen, forteller Loe.

DAAL Noise Control Systems AS har jobbet med Folkeinvest AS, som er et norsk digitalt verdipapirforetak med hovedkontor i Trondheim. De har vært tilrettelegger for investering i oppstartsselskap for å hente inn kapital til å fortsette utviklingen av sin støyreduksjonsteknologi for motorsykkelhjelmer.

Et fotos fra utprøving av hjelmen med DAAL teknologien.

Les også mer om prosjektet her: Link

FOR MER INFORMASJON, TA KONTAKT:
DAAL NOISE CONTROL SYSTEMS AS

Finn ut mer om DAAL via WebFacebook, og Instagram.

 

Del denne artikkelen på sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend