Norsk selskap leder an i kampen mot motor og vindstøy i hjelm. Suksess for MC-hjelm kapitalinnhenting i DAAL. Målet er at norsk teknologi skal berike kjøreopplevelsen til millioner av motorsyklister.

Bjørn Richard Johansen
Når deadline for kapitalinnhentingen ble avsluttet i går kveld hadde det kommet inn nesten 4,3 millioner kroner. Dermed ble emisjonen i regi av Folkeinvest AS en suksess for DAAL Noise Control System AS. Selskapet utvikler i disse dager et høyteknologisk produkt for støyreduksjon i motorsykkelhjelmer og ruster nå opp for internasjonal skalering. Nå får DAAL mulighet til å jobbe videre med å fokusere på design av produktet.
En godt fornøyd daglig leder Dag Loe i DAAL etter sin første folkeemisjon. Foto: NextHero.

Veldig fornøyd med emisjon
– Vi fikk fra første stund god respons på investeringskampanjen og er veldig fornøyd med at vi fikk inn totalt 4.240.345,- i denne første emisjonen. Dermed nådde vi målet i denne emisjonen for å få mer kapital til å utvikle teknologien og produktet, sier daglig leder Dag Loe i DAAL. Nå får DAAL mulighet til å jobbe videre med å fokusere på design av produktet. Et norsk selskap med base i Trondheim leder således an i kampen mot motor og vindstøy i hjelm. 

Unik norsk teknologi
Målet er at norsk teknologi skal berike kjøreopplevelsen til millioner av motorsyklister. DAAL Noise Control Systems AS utvikler i disse dager et høyteknologisk produkt for støyreduksjon i motorsykkelhjelmer og ruster nå opp for internasjonal skalering.

Vindtunnel testing av DAAL teknologien.

– Vi har ambisjon om at den banebrytende teknologien for motorsyklister kan bli Norges neste globale eksportvare, sier en engasjert Dag Loe.

– Det å få mindre støy i hjelmen er noe vi alle ønsker. DAAL jobber med å løse denne utfordringen, forteller Loe.

DAAL Noise Control Systems AS har jobbet med Folkeinvest AS, som er et norsk digitalt verdipapirforetak med hovedkontor i Trondheim. De har vært tilrettelegger for investering i oppstartsselskap for å hente inn kapital til å fortsette utviklingen av sin støyreduksjonsteknologi for motorsykkelhjelmer.

Et fotos fra utprøving av hjelmen med DAAL teknologien.

Les også mer om prosjektet her: Link

FOR MER INFORMASJON, TA KONTAKT:
DAAL NOISE CONTROL SYSTEMS AS

Finn ut mer om DAAL via WebFacebook, og Instagram.

 

Share via
Send this to a friend