NMCU årsmøtet markerte 50 års jubileet og konkluderte: - Klar for nye 50 år på motorsyklistens side

Bjørn Richard Johansen
Odd Terje Døvik ble gjenvalgt som leder på et svært spennende årsmøte i NMCU lørdag. Nye koster i styret ble Ole Jørgen Dønnestad fra Iveland i Agder som nytt styremedlem og Arild Lind fra Oslo/Akershus som nytt varamedlem.
Ny jubileums logo lansert denne uken.

Spennende årsmøte på Gardermoen
Årsmøtet og kretskonferansen i NMCU gikk av stabelen på Scandic Oslo Airport hotel på Gardermoen i helgen. Foreningen har lansert en helt ny jubileumslogo denne uken og på lørdag rullet foreningen ut sin nye hjemmeside.

Odd Terje Døvik i NMCU ble gjenvalgt som leder i helgen. Her med stortingsrepresentant Siv Mossleth fra Senterpartiet under Arendalsuka. Mossleth kjører MC og er Kawasaki fan.

Gjenvalgt av Døvik
Odd Terje Døvik ble gjenvalgt som leder i NMCU lørdag. NMCU har også lansert nye nettsider i helgen for å markerer starten på organisasjonens 50 års jubileum. Det var et spennende årsmøte ved at det som varslet ble fremmet benkeforslag på lederrollen i NMCU. Etter innlegg og votering ble Odd Terje Døvik gjenvalg som leder i NMCU på det spennende årsmøtet. Motkandidat Bente-Irene Finseth fikk 29 stemmer, mens Døvik gikk seirende ut med 37 stemmer.

Fra landsmøtet salen i helgen. 

Om hun ikke ville vinne frem i ledervalget hadde Bente-Irene Finseth varslet valgkomiteen at hun ville trekke sitt kandidatur til styret. Inn kom Ole Jørgen Dønnestad fra Aust-Agder som kandidat. Iris Alm som var innstilt som vara trakk også sitt kandidatur. Her ble Arild Lind fra Oslo/Akershus foreslått og valgt. Ellers ble alle valg som valgkomiteen hadde innstilt på.

 

NMCU er kilde til mye informasjon. Her NMCU grafikken som viser utviklingen i MC i Norge sett opp mot antall ulykker.

Dette er det nye sentralstyret
Det nye sentralstyret som ble dermed består av:
Leder: Odd Terje Døvik, Søgne og nestleder: Siv Kristoffersen, Tønsberg.
Styremedlemmer er: Kjersti Løge, Molde, Tor-Atle Hansen, Bøverbu, Ole Jørgen Dønnestad, Aust-Agder og Bjørn-Viggo Larsen, Finnsnes.
Varamedlem ble: Kari Storstrand, Bodø og Arild Lind, Oslo/Akershus.


Ole Jørgen Dønnestad fra Iveland i Agder er nytt styremedlem i NMCU.

– Jeg gleder meg virkelig til å brette opp ermene å starte arbeidet som styremedlem i NMCU, sier Ole Jørgen Dønnestad fra Iveland i Agder til Reitwagen.no. Han blir ansvarlig for kommunikasjon og sosiale medier i det nye styret. Dønnestad har de to siste sesongene kjørt en KTM 950 Adventure 2004 modell. På flotte veier i Iveland området, samt på øst- og Sørlandet har han tikket inn 15.000 kilometer på disse to sesongene.

Ole Jørgen Dønnestad i garasjen hjemme på Iveland søndag kveld etter NMCU årsmøtet. Her med sin Suzuki GS450 1980 og KTM 950 Adventure  2004 i bakgrunn.
Arild Lind ble valgt inn som ny vararepresentant i NMCU styret.

Gleder seg til å bidra
– Det var en virkelig god kretskonferanse i helgen og jeg gleder meg til å bidra i styret til NMCU. Med bakgrunn som aktiv i organisasjonslivet og med jobb som rådgiver på partikontoret til Fremskrittspartiet (Frp) i Oslo sentrum håper jeg å kunne bidra godt i NMCU fremover, sier Arild Lind som ble valgt inn som vararepresentant til styret. Han kjører en 2000 modell, Honda CBR600 kubikk. Med et engasjert styre kan det jo bety at jeg sjelden får mulighet til å møte, men får jeg mulighet skal jeg bidra til glede for alle medlemmer i NMCU, sier Arild Lind på telefon med Reitwagen.no i kveld.

 Odd Terje Døvik ute på tur. Se klistremerket i bakgrunnen.

Odd Terje Døvik sier i en kommentar til Reitwagen.no:

– Jeg takker for støtte i årsmøtet og er klar til å ta fatt på en ny periode som leder med et sterkt sentralstyre.
– Vi har mye å ta fatt i og vi i styret gleder oss til å stå på for motorsykkelsaken fremover. Det blir «stø kurs» fremover og det var flott å se det store engasjementet på NMCU årsmøtet på lørdag og kretskonferansen lørdag og søndag.
– Årsmøtet har også vedtatt en god plan for 2022/2023 som vi nå skal følge opp, sier Døvik.
Eli Johanne Stene, kretssekretær i NMCU i Hordaland og president i WIMA, den største organisasjon for damer på MC.
Viktig å løfte frem andre stemmer
– Det var viktig å løfte frem tanken om en annen lederkandidat og retning. Så respekterer vi årsmøtets beslutning, sier Eli Johanne Stene til Reitwagen.no. Hun er fylkessekretær i NMCU i Hordaland og president i Wima, den største foreningen med fokus på kvinner og MC.
I samme sak refererte vi det Eli Johanne Stene sa til mc24-7.no nylig:

– Jeg vil fremme et benkeforslag om en motkandidat. Hun har lang erfaring i sentralstyret, blant annet som kasserer. Bente-Irene Finseth har et sterkt engasjement for oss motorsyklister. Hun har sterke meninger, meningers mot og et varmt og vinnende vesen. Ikke minst er hun drivende dyktig og har lang fartstid fra flere MC-organisasjoner. Bente-Irene har sagt at hun ønsker å stille som motkandidat i et benkeforslag, sier Eli Johanne Stene.
Odd Terje Døvik på Gardermoen i forbindelse med en tidligere kretskonferanse.

Tidligere i uken sa Odd Terje Døvik følgende til Reitwagen.no.
– Det er flott at det er kandidater som ønsker å bidra aktivt i NMCU og motorsykkelsaken, sa Odd Terje Døvik til Reitwagen.no.

Gratulerer
Vi i Reitwagen.no gratulerer NMCU med årsmøtet, 50 års jubileet, jubileumslogo og med flotte nye nettsider.
Se forøvrig nettside NMCU.org.

Årsmøte papirene: Her link til årsmøtets dokumenter (LINK):

 

I fjor sommer møtte artikkelforfatter i Reitwagen.no sammen med Peter Carlson i Calvat’s Garage og Thomas J. Winther i Bikelife disse hyggelige motorsyklistene da vi kjørte over Hallbjørnsekken fra Dalen til Setersdalen. Hallvard Auestad (venstre) er kretsleder i Vest-Agder og Ole Jørgen Dønnestad er nå nytt styremedlem i NMCU. René Holmen i Bikelife står bak kamera denne gangen.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend