Nå våkner hotell-Norge for den voksende MC-interessen: Fosen Fjordhotell blir Bikelife hotel nr. 1 i Trøndelag - Kode: Bikelife 2021

Bjørn Richard Johansen
Fosen Fjordhotell, som ligger idyllisk til nede ved sjøen i Åfjord to timers kjøring nord for Trondheim og to timer kjøring vest for Steinkjer, blir Bikelife hotel nr. 1 i Trøndelag. Vi har tatt mål av oss å bidra med å skape gode ordninger for våre følgere og medlemmer og samarbeidet med Fosen fjordhotell er et viktig symbol, sier Thomas J. Winther og René Holmen i Bikelife Norge. De jobber nå for å skape flere gode service- og rabattordninger for motorsyklister over hele Norge.


Bikers Welcome på Fosen Fjordhotell
– Vi vil nå fremover gjøre en rekke grep for å tilpasse vår service til motorsykkelgjester. Det er også laget et eget Bikelife Norge rom og flere tiltak er planlagt for å markere at dette hotellet satser på motorsykkelgjester, forteller daglig leder Ole-Fredrik JonsbråtenFosen Fjordhotell som er stor MC-fan. Han driver hotellet sammen med sin kjære Grethe Bratvold som har førerkort på tung motorsykkel. Videre er sønnen Julian Jonsbråten aktiv i hotelldriften. Ved innskjekking må du oppgi “Kode: Bikelife 2021”.

Grethe Bratvold har MC lappen og driver hotellet sammen med sin mann.

Motorsykkelsegmentet er i kraftig vekst i Norge. Det er om lag 500.000 som har førerkort hvorav det er ca. 250.000 som eier eller kjører motorsykkel regelmessig. Og det er stor og økende interesse for MC i alle aldersgrupper, inkludert kvinner som strømmer til motorsykkelmiljøet. WIMA, som er landets største forening for damer på MC opplever en stor vekst i interessen.

Ole-Fredrik Jonsbråten er daglig leder på Fosen Fjordhotell i Trøndelag.

– På Fosen er de imponert over hva blant annet Straand Hotel og De Historiske Hotel har fått til med Hubriding.no for motorsykkel-Norge, forteller en engasjert Thomas J. Winther. Vi ser nå at også andre hoteller i Norge, som Fosen Fjordhotell ønsker å satse på oss motorsyklister som målgruppe. Fra før har våre medlemmer også 10 prosent på rom på Straand Hotel i Telemark.

Thomas J. Winter utenfor hotellet i forbindelse med testkjøring med MC i området denne uken.

– Det er viktig og bidrar til å øke statusen til «motorsykkelistemen» i Norge, sier Winther. Vi er en veldig kjøpesterk målgruppe, som servicebransjen nå åpner øynene for. Dermed vil vi som MC-entusiaster oppleve økt grad av service på mange områder fremover.

Thomas J. Winter prøvde seg som bartender på hotellet når han besøkte det sist uke.

Flere hoteller
– Vi er nå i dialog med flere hoteller og spisesteder og planen er å rulle ut tilsvarende rabattordninger flere steder i Norge fremover. Dette for å bidra til at Bikelife medlemmer og motorsyklister får økt grad av service og verdi når de kjøper varer og tjenester, sier Thomas J. Winther. Han og vennen René Holmen fra Sarpsborg startet Bikelife Norge med fokus på podkaster og YouTube innslag i januar i år. Nå har Facebook gruppen 16.400 følgere og vokser stadig. Bikelife er også under etablering i Sverige og Danmark.

Få kan mer om motorsykkelmotorens funksjoner enn René Holmen.

– Å få flere hoteller og spisesteder til å satse på service for motorsykkelsegmentet ser vi på som veldig viktig. Derfor er vi stolt over å ha fått Fosen Fjordhotell som Bikelife Norge Hotel nr. 1, sier Winther. Han er en av Norges mest anerkjente sexolog- og familieterapeuter og ofte brukt av pressen som ekspert innen disse områdene. All fritid bruker Fredrikstadentusiasten på motorsykkelinteressen. Makker René Holmen har jobbet som tekniske leder hos Eker Performance i en årrekke før han i vår gikk til bilbransjen med fokus på å løse tekniske utfordringer for kunder hos Fjeld Bilveksted i Fredrikstad. Men han bruker all fritid på motorsykkel og Bikelife engasjementet.

Fosen fjordhotell ligger idyllisk til ved kysten i Trøndelag.

Ypperlig for MC
– Fosen fjordhotell ligger idyllisk til med flotte motorsykkelveier i alle retninger ute ved kysten av Trøndelag, forteller René Holmen som har besøkt Fosen fjordhotell flere ganger i forbindelse med at avtalen har blitt fremforhandlet. Her er det et paradis for motorsyklister. Gutta i Bikelife sier hotellet ligger godt til rette for mc- og matopplevelser av de helt store.

Flotte omgivelser helt på kysten av Trøndelag.

René forteller at han har kjørt på kryss og tvers i Norge og vært mye i Trøndelag. Men faktisk aldri hadde kjørt i dette området før de ble kontaktet av eierne av hotellet.

– Men nå som jeg har sett hvor flott det er her, med flott fergetur fra Trondheim, eller svingete veier fra Steinkjer, blir dette et flott MC-hotell, sier René Holmen.

Bikers Welcome!


Gode rabatter for motorsyklister
– Det er allerede mange hoteller og spisesteder som har vist sin interesse for å samarbeide med Bikelife. Vi har forhandlet frem en avtale hvor våre medlemmer får 10 prosent på mat og bespisning på Bikelife-hotellene. Vi er også i forhandling om den samme avtalen på flere spisesteder som er landsdekkende, sier Thomas J. Winther.

I Fosen er det også utviklet en Via ferrata, som er en spennende klatresti i fjellet Mælanakken som ligger midt i Åfjord sentrum, sier Ole-Fredrik Jonsbråten på Fosen Fjordhotell.

Thomas J. Winther i Bikelife Norge med fiskestang. Fikk ikke noe fisk men så mye aktivitet i elven!

Ta med eller lei fiskestang
– Vi har også fisket i lakseelven som går rett utenfor hotellet, forteller Thomas J. Winther i Bikelife Norge teamet. Her så vi laks og ørret vake og hoppe i elven. Alle aktiviteter som tilbys får Bikelife Norges medlemmer 10 prosent på ved bestilling via hotellet.

Share via
Send this to a friend