Motorsykkelens uke 2021 – Podcast om WIMA. Kvinner og motorsykkel. En sterkt voksende gruppe!

Bjørn Richard Johansen
Stadig flere kvinner kjører MC. Motor24.no og Rolf Marthinsen har klar en ny podcast i forbindelse med Motorsykkelens Uke 2021. I denne podcasten har han tatt en prat med et par flotte damer fra Bergen for å snakke om WIMA. President Eli Johanne Stene og visepresident Anette Sundsbak forteller hva deres organisasjon gjør for kvinnelige motorsyklister.
Eli Johanne Stene, president i WIMA.

Hør WIMA podcasten her. Trykk link.

Hør flere podcaster i forbindelse med Motorsykkelens Uke 2021 på Motor24.no. Trykk her.


Vokser kraftig i Norge

WIMA Norway oppstod i kjølvannet av Women Riders World Relay; stafetten jentene kjørte gjennom Norge 5-8 mai 2019. Målet var å sikre at fellesskapet, aktivitetene og gleden kvinnelige motorsyklister opplevde under WRWR skulle fortsette å blomstre. Initiativtagerne var Eli Johanne Stene og Emilija Kostovska, WIMA Norways to første presidenter.

WIMA Norway er en nasjonal avdeling av WIMA International som har avdelinger rundt om i hele verden.

Eli Johanne Stene (høyre) og Anette Sundsbak (venstre).

Hør og les mer om WIMA

Hør hva Eli Johanne Stene og Anette Sundsbak forteller om det viktige arbeidet de gjør.
Les også mer om WIMA her: Forventer tidenes kvinneår på MC. Rudskogen damekurset er nå lagt ut! WIMA melder om stor og økende interesse fra damer som ønsker å kjøre motorsykkel.

Nå kommer damene til motorsykkelmarkedet for fullt. Det sier president Eli Johanne Stene i WIMA som nå har lagt ut invitasjon på Facebook til «Jentene inntar Rudskogen 2021». På få dager har over 200 meldt sin interesse. Guttene kan bare glede seg til å få økt konkurranse om gode kjøreopplevelser på to hjul i Norge og utlandet i 2021.

Takk til MCavisa og Peter O. Carlsson og Calvat’s Garage for å få lov å dele YouTube videoen nedenfor.

Share via
Send this to a friend