2021 – Forventer tidenes kvinneår på MC. Rudskogen damekurset er nå lagt ut! WIMA melder om stor og økende interesse fra damer som ønsker å kjøre motorsykkel

Bjørn Richard Johansen
Nå kommer damene til motorsykkelmarkedet for fullt. Det sier president Eli Johanne Stene i WIMA som nå har lagt ut invitasjon på Facebook til «Jentene inntar Rudskogen 2021». På få dager har over 200 meldt sin interesse. Guttene kan bare glede seg til å få økt konkurranse om gode kjøreopplevelser på to hjul i Norge og utlandet i 2021.
Eli Johanne Stene, WIMA President på Rudskogen i juni 2020. Her med en Ane Lønnum som var en av deltakerne. Begge lærte mye og gleder seg til nytt kurs i år.

Mer enn 200 har meldt sin interesse på under en uke
– Mens det nå etter få dager er over 200 som har meldt sin interesse for «Jentene inntar Rudskogen 2021» var det 50 deltakere i fjor. Og den gangen var antallet femti en kjempesuksess. Vi kan se for oss hvilken suksess det kommer til å bli for årets kurs når vi kommer til 22. og 23. mai i år, sier Eli Johanne Stene som er president i WIMA. Andre sentrale i WIMA organiseringen av kurset er administrasjonssjef  Janicke Moldekleiv på Terje Solbakken Trafikkskole i Bergen og visepresident Anette Sundsbak i WIMA.

Terje Solbakken (v), Janicke Moldekleiv, Christoffer Bjertnes og Viljar Steinsland som er sentrale i å organisere førerkurset i 2021 også.

Stadig flere kvinner på MC
WIMA har over 2.200 følgere og er en av kvinnegrupperingene som vokser kraftig. Det samme ser vi i andre kvinnegrupper som The Litas med bl.a. The Litas Oslo.

Styreleder Odd Terje Døvik i Norsk Motorcykkel Union, NMCU, gleder seg stort over at antallet kvinnelige motorsyklister vokser i Norge.

– At det kommer stadig flere kvinner på motorsykkel i Norge gleder oss stort, sier styreleder Odd Terje Døvik i Norsk Motorcykkel Union, NMCU, i en kommentar. NMCU er landets største landsdekkende interesseorganisasjon for gatemotorsyklister i Norge.

Eli Johanne Stene som er president i WIMA i midten. Linda Kristin Sanden fra Bergen og Marit Johnsrud fra Oslo til høyre i juni 2020.

Meld deg på og ta med en venninne
Det var i juni i fjor at det gikk av et kvinnekurs i kjøreteknikk på Rudskogen for første gang i regi av WIMA og Terje Solbakken Kjøreskole i Bergen. Kurset i år koster kr. 3.500,- for WIMA medlemmer og kr. 3.800,- for ikke medlemmer.

– Her er det bare å melde seg på. Ta med en god venninne så får du en ekstra flott opplevelse sammen med andre også, oppfordrer Eli Johanne Stene.

På Rudskogen får du prøve deg i kontrollerte omgivelser med gode instruktører.

Alle MC-er duger
– Kjører du chopper, R-sykkel, adventure eller streetbike. Du får garantert en stor opplevelse og mye læring, lover Eli Johanne Stene i WIMA. Å kjøre på Rudskogen er fantastisk gøy og usedvanlig nyttig. Uavhengig av type sykkel og år i sadelen. Vi blir alle flinkere av å øve ferdigheter i trygge omgivelser.

Fra venstre: Tormod Haglund, Viljar Steinsland og Jan Vevle er trafikklærere og deltok som instruktører i 2020. De er alle med i både ATL og Trafikkforum.

Frihet – og øvelse gjør mester
– MC-kjøring er fart og frihet, samhold, spenning og knallgøy! I tillegg er det kompetanse, teknikk og finpussede ferdigheter, forteller Eli Johanne. Vi kan alle trenge øving av sporvalg, blikkbruk, nødstopp eller svingkjøring. Eller kneskrap! Fokuset er opp til den enkelte og der er rom for alle sykler og kjørestiler, understreker Bergenseren og MC-entusiasten engasjert.

Eli Johanne Stene er president i WIMA i Norge.

– Det blir også laget en liten filmsnutt fra til den enkelte. I tillegg har vi med fotograf for fete bilder, avslutter WIMA presidenten.

Meld deg på og ta med deg en, to eller tre venninner. Gjør turen til en stor opplevelse dere kan glede dere lenge til, sier Eli Johanne Stene i WIMA.

Påmelding:

Direkte til Terje Solbakken Kjøreskole: Se link for å melde deg på – trykk her

Hold deg oppdatert:
Følg med på WIMA kalender oppdatering på Facebook: Se link her.

Share via
Send this to a friend