Monsterbike i Drammen satser – Teamer opp med ny medeier. Rigget for god vekst i årene fremover

Bjørn Richard Johansen
Monsterbike i Drammen, som er en av de mest anerkjente motorsykkelbutikkene i Østlandsområdet, har fått inn Kazim Jamil som ny medeier. Dermed har Monsterbike med Torgeir Jaren som hovedeier rigget seg godt for vekst i årene fremover. Det var i september i fjor at Torgeir Jaren i en artikkel i Reitwagen.no fortalte at han så seg om etter en medeier, eller vurderte å selge, Monsterbike. Løsningen ble medeierskap. Årsaken er at han i starten av august i fjor fikk en plutselig hjertesignalforstyrrelse som har medført at han må omstille livet. Sesongen er i gang og de selger godt og gleder seg til Motorsykkelens Uke 2021.
Torgeir Jaren og Kazim Jamil i Monsterbike butikken i Drammen.

Det var i september i fjor at Torgeir Jaren i en artikkel i Reitwagen.no varslet at han så seg om etter en medeier, eller vurderte å selge, Monsterbike. Løsningen ble medeierskap. Årsaken er at han i starten av august i fjor fikk en plutselig hjertesignalforstyrrelse som har medført at han må omstille livet.

Torgeir Jaren har bygd opp Monserbike til å bli en suksess med fokus på Kawasaki, Honda og Suzuki og en rikholdig utstyrsavdeling. God service er varemerket.

Hjertet sa ifra
– Vi må lytte når kroppen og helsen sier ifra. Vi har lagt grunnlaget for en vekstbutikk i årene fremover, men må prioritere helsen, barna og familien i litt større grad. Vi har lagt et kjempegrunnlag for fortsatt drift med en aktiv medeier. Vi har 13 fantastiske ansatte i butikken som også er godt fornøyd med denne løsningen, sier Torgeir Jahren hos Monsterbike. Kazim Jamil er fra Furuset i Oslo og hans foreldre innvandret til Norge fra Pakistan når Kazim var fire år. Jamil er født i 1972 og er dermed 49 år.

Kazim Jamil gleder seg til å selge mer motorsykler sammen med teamet hos Monsterbike.

– Å få inn Kazim Jamil som medeier fra 1. januar i år er en veldig god løsning, sier Torgeir Jaren. Han har 51 prosent av aksjene i det felles selskapet de nå eier sammen. Kazim Jamil har 49 prosent av aksjene i selskapet.

– Jeg er stolt over å ha fått muligheten å bli en del av Monsterbike-laget, sier Kazim Jamil i en kommentar.

Klar for vinteren og vårens sesong.

Kazim Jamil kan butikkdrift
– Jeg har vært selvstendig næringsdrivende siden 1990. Hovedsakelig i dagligvare bransjen og ca. 7 år i restaurant bransjen, sier Kazim Jamil.

– Jeg har vært veldig interessert i motorsykler og kjørt en god del sykler opp gjennom årene siden jeg fikk mc-lappen i 1995. Når jeg tilfeldig så Monsterbike ute på FINN.no så var det ikke noe tvil om at dette hadde jeg lyst å drive med. Jeg og Torgeir kom godt overens og ble enige om partnerskap. Vi deler nå på ansvaret og videre drift av Monsterbike AS her i Drammen.

– Vi forsetter med den gode servicen ut mot våre eksisterende og nye kunder. Vårt mål skal være enda flere fornøyde kunder og kundeopplevelser, understreker Kazim Jamil.

Solid stab i verkstedet hos Monsterbike. Kazim Jamil, Glenn Johansen, Thomas Osrønningen, Robert Moberg og Henrik Figenschau.

Monsterbike i god fart
Når det gjelder fremtid for Monsterbike As så er det ingen endringer. Alle ansatte fortsetter videre som normalt både for verksted og salg.

– Vi forsetter med våre mc merker som er Honda, Kawasaki og Suzuki. Piaggio vil gå ut av sortimentet. Dette tok vi en beslutning på sammen da det nå kommer ny importør for disse produktene, sier Torgeir Jaren. Vi er derfor ikke lenger forhandler av Aprilia, Vespa, Piaggio fremover.

Teamet i butikken gleder seg til at Covid-19 tiden er tilbakelagt. Gode Corona rutiner sikrer en trygg handel. Fra venstre Torgeir Jahren, Anders Bosdal, Kjetil Rørvik, Kazim Jamil og Espen Olsen.

– Nå ser vi fremover og tror det blir et godt år i år også. Selv med store inngrep med COVID-19 utviklingen er vi optimister. Så gleder vi oss også til bransjen store fellesløft for å få ut motorsykkelinformasjon nå under motorsykkelens uke i midten av februar, avslutter Torgeir Jaren og Kazim Jamil.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend