MC – Bor du i nord og har lyst til å kjøre motorsykkel i Sør-Norge? Eventuelt i Sør og vil kjøre motorsykkel i Nord-Norge. Nå kan du enkelt få motorsykkelen transporter på lastebil.

Bjørn Richard Johansen
Hubriding.no med Straand Hotel i spissen har etablert MC-trailerordning i samarbeid med Miniexpress Thermo Tromsø. Nå kan du enkelt få din MC til Sør-Norge eller Nord-Norge for Hubriding.no kjøreopplevelser.

Hubriding.no service
– Vårt mål er å utvikle gode servicetilbud for motorsyklister over hele landet, forteller Lars Arne Straand som er adm. direktør for Straand Hotel i Vrådal og som leder utviklingen av Hubriding.no. Les mer om Hubriding.no her på link og her i denne saken. Videre i denne saken: Se link.

Lars Arne Straand i front. Her med Trond Olsen, treffsjefen for Straand Treffet 2021 med gul vest.

– Å få til enkel forflytting av motorsykkelen, uten å måtte kjøre den selv er nå fullt mulig med den ordningen vi har lagt på plass, sier Lars Arne Strand ved Straand hotel i Vrådal. Vår tanke er å knytte opp gode service- og tilbud til alle motorsyklister over hele landet. Via en god venn av familien har vi fått til denne ordningen med Miniekspress Thermo Tromsø. Det gjør det lett å transportere sykler fra nord til sør eller omvendt.


Miniekpress Thermo Tromsø

Miniekpress Thermo Tromsø kjører ca 50 turer mellom Nord-Norge og Oslo i uken og har nå lagt til rette for at MC folket i Nord-Norge også skal kunne starte sesongen tidlig og reise til Sør-Norge for å nyte HUBriding konseptet. Eller rett og slett få flyttet motorsykkelen enkelt og raskt til Sør-Norge for egne turer og opplevelser.

Katrine Straand er hotelsjef på Straand Hotel i Vrådal.

Ofte flere som sender mc-sammen
– Vi har lagt vekt på at det ikke skal koster det så mye heller. Sender du sykkelen din alene koster dette 3.500 kr, reiser du med en gruppe med mer enn 5 sykler koster det bare 2.500 kroner å få sykkelen kjøreklar til Oslo, forteller Lars Arne Straand.

– Selv om det kommer stadig flere hoteller med i Hubriding.no over hele landet, er det flest hoteller i Sør-Norge og Midt-Norge som er med foreløpig, forteller Lars Arne Straand. Herifra kan vi hjelpe deg inn til verdens beste kjøre og opplevelseskonsept. Ja, vi kan faktisk skreddersy det for deg.

Foto fra Grimsdalen i Rondane i Innlandet, tatt i juni 2020. Motorsykkel: BMW GS 1250.

Hubriding.no har etablert transportordning for motorsykler fra Nord-Norge til Sør-Norge
Miniekpress Thermo Tromsø har avganger fra Tana, Lakselv, Tromsø, Harstad og Mo i Rana og alt leveres til TSL terminalen litt sør for Gardermoen. Enkelt og greit.

Ta kontakt med oss i HubRiding teamet så skal vi hjelpe deg/dere å lage en fantastisk reise og opplevelser herifra. Kontakt: Lars Arne Straand <lars.arne@straand.no> og se mer på Straand hotel og Hubriding.no.

Dag-Jostein Arild hos Miniekspress Thermo Tromsø


For å bestille transport

Kontakt daglig leder Dag-Jostein Arild i Miniekspress Thermo Tromsø for direkte dialog om transporten. Det er viktig at gruppene kommer samlet til terminalen og at det avtales i god tid slik at MC-rammene blir fraktet til riktig terminal i forkant.

Lars Arne Straand ser frem til våren og arbeider for å forenkle hverdagen for motorsyklisten.

– Stor takk til eier Kjell Magnus Skatvedt hos Miniekspress og Dag-Jostein Arild hos Miniexpress Thermo Tromsø for super service i forbindelse med at vi nå har utviklet denne tjenesten. Vi håper det skal gjøre det lettere å få bestilt transport av motorsykkelen, og at du vet at den kommer i hendene på noen som vet hvordan transporten bør foregå, avslutter Lars Arne Straand.

Kontaktinformasjon: Dag-Jostein Arild (Daglig leder Miniekspress Thermo Tromsø), telefon 77 67 22 99 og e-post dag@miniekspress.no. Mer informasjon: Se internett.

En god transport på veien sørover, eller kanskje nordover.

Priser:

Fra terminal til OsloTanaLakselvTromsøHarstadMo i Rana
Pris 3500,-3500,-3500,-3500,-3500,-
Pris gruppe (> 5 stk.)2500,-2500,-2500,-2500,-2500,-

Adresser og møtepunkt:

  • Miniekspress Finnmark AS, avd Tana, 9845 Tana
  • Miniekspress Finnmark AS, Flyplassveien, 9700 Lakselv
  • Miniekspress Thermo-Tromsø AS, Breivia havn, 9018 Tromsø
  • Miniekspress Thermo-Tromsø AS, av Harstad, Stangnesterminalen 6, 9409 Harstad
  • Miniekspress Thermo-Tromsø AS, avd Mo, Nordre gate 4, 8622 Mo I Rana
  • Adressen til terminalen på Gardermoen, TSL terminalen, Lindebergveien 7, 2016 Frogner 

 

 

Share via
Send this to a friend