Løvebakken MC-klubb har fått et nytt medlem: Tage Pettersen på Stortinget kjøpte seg ny MC etter kjørekurs på Rudskogen.

Bjørn Richard Johansen
Høiden MC Senter AS og forhandler Jørn Freddy Kristiansen ved Rygge i Moss sikret seg enda et salg denne uken. I forrige uke markerte TV2 God Morgen Norge, Bikelife Norge og Førerutvikling.no med flere åpningen av MC-sesongen på Rudskogen i Rakkestad i Østfold. En av deltakerne var stortingsrepresentant og president i Norges Ishockeyforbund Tage Pettersen (H) som ikke hadde kjørt MC på flere år. Knappe en uke etter opplevelsen bekrefter han at han har sikret seg en splitte ny Honda CB650R.
Honda CB650R.

– Ja. Nå gleder jeg meg. Det ble for sterkt å bare prøve en sykkel på Rudskogen i forrige uke sammen med TV2, Bikelife Norge, Førerutvikling, Reitwagen.no med flere. Fokuset i forbindelse med sesongåpningen var det viktige å forberede seg godt som MC-fører, samt på den vedtatte Nullvisjonen i Stortinget. Jeg måtte rett og slett handle. Dermed ble det diskusjon om hvilke størrelse og modell. Valget falt til slutt på en ny Honda CB650R, sier Tage Pettersen. Foruten drømmen og interesse for motorsykkel er Tage Pettersen en sentral tillitsmann innen idretten og Norges Idrettsforbud som president for Norges Ishockeyforbund.

Tage Pettersen vil snart svinge inn i Stortingsgarasjen med sin nye Honda.

Løvebakken MC
Dermed kan Løvebakken MC, som er Stortingets egen motorsykkelklubb, stolt telle inn et nytt medlem. Pettersen er tidligere ordfører i Moss og representerer Østfold og Høyre på Stortinget. Her er han medlem i Familie- og kulturkomiteen.

– Hondaen vil jeg sammen med sønnen min Trym bruke aktivt når sesongen nå tar til for fullt over påske. Det blir nok noen kamper om hvem som har best behov for den, tenker jeg sier Tage Pettersen med et smil.

Freddy Kristiansen hos Høiden MC Senter AS

– Teamet her på Høiden må bare gratulere Tage Pettersen med ny sykkel. Dette er et godt valg og vil garantert gi mange flotte turer, sier daglig leder Jørn Freddy Kristiansen hos Høiden MC Senter AS til Reitwagen.no.


Kjøpt på telefon
– Hele handelen har skjedd på telefon og via internett, sier Tage Pettersen til Reitwagen.no på telefon fra Vestlandet hvor han er på påskeferie. Men så kjenner jeg Jørn Freddy Kristiansen hos Høiden MC Senter AS fra tidligere handel noen år tilbake.

Per-Anton Vinje i Kellox importerer Honda til Norge. Her med en Africa Twin.

– Pettersen har gjort et godt valg. Det kan jeg garantere. I følge salgsstatistikken i perioden januar-april er mange enig med Vinje. Honda var Norges mest solgte motorsykkelmerke i perioden, både som lett og tung MC.
– Jeg hadde plan om å være på Rudskogen sist uke, men fikk det ikke til som følge av en reise i jobbsammenheng, sier Per-Anton Vinje i Kellox som importerer Honda til Norge. Nå benytter jeg anledningen til å invitere Tage Pettersen innom Kellox sitt hovedkontor på Kolbotn en dag han kjører motorsykkelen inn til Stortinget.

Reitwagen.no var tilstede sammen med TV2 i forrige uke. Se egen reportasje og video i Reitwagen.no Facebook.

Kald dag, men blir lang varm sesong
Tirsdag i forrige uke hvor vi var sammen med TV2 på Rudskogen var en kald opplevelse. Men likevel fikk det meg til å tenke.
– Å komme ut på tur med MC igjen, er noe jeg savner. Så da ble valget enkelt. Etter samråd med jr. var vi så i gang med kjøpsprosessen. Nå gleder vi oss bare til at påsken blir tilbakelagt, og at vi kan hente sykkelen hos Høyden MC Senter AS. Med påmontert ditto ekstrautstyr, forteller Tage Pettersen med et smil. Stortingsrepresentanten er opprinnelig utdannet kokk, tatt befalsskole, Forsvarets Høgskole og utdanning innenfor informatikk ved Høgskolen i Sør-Trøndelag.

Tage Pettersen sammen med Eddie Mathisen som er daglig leder for Førutvikling.no.

Viser at Førerutvikling motiverer
– Dette var hyggelig å høre. Jeg merket meg at han var svært så interessert i å friske opp førerkompetansen, så de er bare å gratulere, sier Eddie Mathisen som er daglig leder for Førutvikling.no. Han får støtte av Thomas J. Winther og Rene Holmen i Bikelife Norge som stod for samarbeidet med TV2 om sendingen fra Rudskogen Motorsenter forrige uke.

– Nå blir det bare å telle ned til etter påske, sier Tage Pettersen. Nå har både jr. og jeg mange flotte turer til å se frem til. Det blir nok litt diskusjon av og til om hvem som skal bruke sykkelen, avslutter han med et smil.

Høiden MC Senter AS gjør det godt ved å ha stort fokus kundefokus.

– Vi gleder oss til å levere ut den nye sykkelen om få dager, sier Freddy Kristiansen hos Høiden MC Senter AS. Selskapet er et av Østfold sine sterkeste merkenavn innenfor MC-kategorien og omsatte for hele 26 millioner kroner i 2020, som var opp fra 18,4 millioner i 2019. Driftsresultatet var 2,6 millioner i 2020 og 1,1 millioner i 2019.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend