Polaris konsernets internasjonale toppledelse på Norgesbesøk og scootertur i Tydal

Bjørn Richard Johansen
Flere representanter fra Polaris konsernledelse har de siste dagene vært på snøscootertur i fantastiske Tydal. Her ble de introdusert til noen av Norges flotteste snøscooterløyper.
Den amerikanske delegasjonen fra Polaris Industries var inponert etter kjøreturen i Tydal. F.v. Ben Dieter, sjefsingeniør, John Stockman, sjef for snøscooterdivisjonen og Eric P. Nault, direktør for snøscooter internasjonalt.

Norge er et viktig marked for Polaris
Hensikten med besøket var å vise frem hva iherdig arbeid fra ivrige ildsjeler kan få til når lokale politikere er med og legger til rette for fornuftig bruk av unike naturressurser. Videre få en orientering om det norske markedet og besøke noen av våre forhandlere.
– De ble virkelig imponert, sier Truls Tvete som er daglig leder i Polaris Norway AS.

Et bilde fra en pause hvor de flotte Polaris snøscooterne også får en fortjent pause.

Nordiske forhold
Besøket er viktig som følge av at Polaris legger mer og mer vekt på å utvikle snøscootere for nordiske forhold. Dette besøket var et ledd i denne prosessen. Delegasjonen på tre bestod av Ben Dieter som er utviklingsdirektør, John Stockman som er sjef for snøscooterdivisjonen i Polaris konsernet, Eric Nault som er ansvarlig for Polaris snøscootere internasjonalt og Truls Tvete, ansvarlig for Polaris i Nord-Europa. I tillegg hadde vi med Erik Kirkvold og Roar Nilsen fra Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR.


Motorsenteret Selbu og Tydal

– Besøket fra Polaris besøkte den lokale forhandleren, Motorsenteret Selbu og Tydal, bodde to netter på Selbusjøen Hotell & Gjestegård, spiste en fortreffelig lunsj på Væktarstua, og kjørte bortimot ti mil på flotte løyper i fantastisk natur, forteller Truls Tvete.

Truls Tvete er ansvarlig for Polaris i Nord-Europa.

God vekst i Norge
Polaris gjør det godt i Norge. Selskapet omsatte for 331 millioner kroner i 2020 og hadde et driftsresultat på 10 millioner kroner. Importerer Polaris snøscootere, ATV-er og UTV-er, Indian motorsykler, Bennington-potongbåter og Goupil nyttekjøretøy til Norge.

John Stockman, sjef for snøscooterdivisjonen hos Polaris.

SKFR fikk mye ros
– Det var en veldig interessant dag sammen med Polaris sin internasjonale ledelse. De fikk høre om hvordan vi i SKFR har jobbet med utvikling av snøscooterløyper rundt om i Norge, sier Erik Kirkvold i Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR.

Erik Kirkvold, styreleder i Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR møtte ledelsen i Polaris i forbindelse med besøket.

– Polaris ledelsen likte veldig godt måten vi har organisert oss på og måten vi jobber over hele landet gjennom aktive og gode snøscooterklubber, sier Kirkvold.

Roar Nilsen eier og er selger hos Outdoormotor Tynset AS. Han er leder i Tynset og Alvdal Snøscooterforening og er kasserer i SKFR. Han var også med å møtte ledelsen i Polaris.
Besøket fikk se flotte løyper og landskap under turen.
Share via
Send this to a friend