Gøy faktor - Speed Motorcenter inviterer til MC-fest lørdag 23.april.

Bjørn Richard Johansen
Etter et større koronautbrudd blant de ansatte ble det nødvendig å utsette arrangementet som i utgangspunktet skulle vært holdt 9.april. Nå gjøres butikken i Sandefjord klar for årets største event og inviterer til MC-fest førstkomne lørdag!
Butikklokalet er fullt av varer!

Speeddagen, eller Speed-weekend som den tidligere het, har blitt arrangert i flere tiår.

Terje Bredal, styreleder og eier til venstre. Daglig leder Thor Liverød til høyre.

Blitt en tradisjon
– For mange kunder blir det et etterlengtet gjensyn med arrangementet som hvert år har fylt butikken og samlet mange hundre motorsykkelinteresserte til Sandefjord, sier Thor Liverød som er daglig leder på Speed Motorcenter til Reitwagen.no.

Dette blir brød og sirkus; og store MC opplevelser
MC-entusiaster i alle aldre, med eller uten motorsykkel er invitert til en skikkelig fest.

Meldt flott vær for uteaktiviteter.

Thor Liverød forteller:
– For anledningen stiller også butikkens største leverandører av kjøreutstyr, sikkerhetsutstyr, ekstrautstyr til MC samt dekk og deler opp med kompetanse og et ekstra utvalg. Som forhandler av både Yamaha og BMW vil flere av årets MC-nyheter stå utstilt.

– Vi gleder oss arrangementet og invitere kunder fra nær og fjern, spesielt etter en påtvunget to-års pause på grunn av covid-19.

Alle er velkommen. Kunder så vel som kjæledyr. Det finnes andre favoritter en MC, selvsagt.

Kick off på sesongen
– Det blir god stemning og en skikkelig kick-off på sesongen! Vi klinker til og kjører årets største salg, her blir det muligheter for å gjøre noen virkelig godt kjøp. Hos oss er kaffen alltid klar og det blir mulighet for å kjøpe enkel mat og drikke. Vi ønsker velkommen og håper mange vil ta turen!, avslutter en engasjert Liverød.

Speed Motorcenter har over 3.000 kvadratmeter med lager, verksted og utstillingslokale fordelt på to etasjer og ligger lett tilgjengelig rett ved E18. Adresse Skolmar 30, 3232 Sandefjord

Butikken holder åpent fra 10:00-16:00.

Share via
Send this to a friend