Kjempesuksess for MC-messen 2023. Ny rekord: 25.646 besøkende. Hele 6 prosent vekst fra 2019.

Bjørn Richard Johansen
Nå er det ingen tvil. MC sesongen 2023 nærmer seg med stormskritt. Det er klart etter at 25.646 MC-entusiaster besøkte MC-messen på Nova Spektrum på Lillestrøm i helgen. Fasiten ble en vekst på hele 6 prosent fra MC messen i 2019. MC interessen vokser i Norge.
Per Sårheim har vært ansvarlig for MC-messen.

Stor tilstrømming
– Dette har vært en fantastisk suksess, sier Per Sårheim som har vært ansvarlig for MC-messen i regi av Nova Spektrum på Lillestrøm i helgen. Hele 6.577 besøkte messen på fredag. Opp 12,7 prosent fra 2019! På lørdag var det 13.652 innom dørene, noe som var opp vel 500 fra 2019. Med søndagen var det hele 25.646 besøkende på årets MC messe og dermed ny rekord. I 2019 ble messen besøkt av 24.194 personer.

MC entusiast Per S. Thoresen og Erlend Bonesvoll sammen med Per-Anton Vinje i MCF på MC Oslo sin store flotte stands.

I dag søndag har messen vært besøkt av 5.417 som betyr at det samlet var 25.646 innom årets MC messe. Søndagen markerte også avslutningen av Motorsykkelens Digitale Uke som har som formål å spre MC-stoff via et utall av digitale kanaler i Norge. I år har fokuset vært å bygge opp om interessen for MC messen, noe vi ser har gitt gode resultater.

Messegeneral Per Sårheim på Yamaha sin flotte stand på MC Messen.

– Hovedbudskapet for årets messe har vært. Frihet – Opplevelser – Samhold. Det er ingen tvil om at mange nå gleder seg til årets MC sesong, sier messegeneral Per Sårheim.

Steinar Sandbye hos Norsk Motor Import (Kawasaki), Tommy Larsen hos Nova Spektrum, Per Anton Vinje som er styreleder i MCF og Jan Kristiansen på MC Messen.

Suksess
– Det er utrolig morsomt at det har vært så mange besøkende innom årets MC-messe. Det sier litt om den positive holdningen og interessen for motorsykkel i Norge, sier Per-Anton Vinje som er styreleder for Motorsykkelimportørenes Forening, MCF, som er arrangør av messen sammen med Nova Spektrum.

Mange flotte utstillinger. Her prøver en besøkende sittestillingen på en KTM.

Vinje er også adm. direktør for Kellox i Norge som bl.a. importerer markedslederen Honda til Norge som i år hadde utstilling av sine modeller gjennom MC Oslo sin utstilling. Han legger til at det har vært en stor innsats fra mange aktører for å markedsføre MC-messen i alle mulige former for digitale kanaler nå siste uken før messen gjennom den digitale motorsykkelens uke.

Eli Johannes Stene, president i WIMA og Anette Sundsbak, visepresident i WIMA er storfornøyd etter helgens MC messe på Nova Spektrum på Lillestrøm.. WIMA er damer på MC i Norge som er i sterk vekst!

– Publikum og besøkende jeg snakket med var overstrømmende positive og fornøyde med det de fikk oppleve på messen, sier Per-Anton Vinje.


Mange nyheter

Det har vært mange nyheter å se som Honda CB750 Hornet, BMW S 1000 RR, Voge 125R, Suzuki GSX-8S, Indian FTR Sport, Ducati Diavel V4, Moto Guzzi V100 Mandello, Royal Enfield HNTR350, Kawasaki Z400/Ninja 400 og Harley-Davidson som markerer sitt 120-års jubileum i år.

Jan Harry Svendsen er produktansvarlig for MC hos NAF. Han gjør mye for MC saken og bildet sier med mer enn 1000 ord hva han tenker om MC-messen.

Andre nyheter som var tilstede var Triumph Street Triple 675, Royal Enfield Super Meteor 650, Yamaha MT-125, Moto Guzzi V7 Stone Special edition, Yamaha Tracer GT+, KTM 790 Duke, Honda Dax 125, KTM 790 Adventure og Zero DSR/X. Samt mye mye mer som ble presentert og solgt på messen.

Odd Terje Døvik i NMCU i dialog med Erlend Bonesvoll som han håper blir et potensielt nytt medlem.

NMCU – kjempefornøyd
– Dette var flotte dager, sier Odd Terje Døvik som er styreleder i NMCU. De benyttet MC-messen til å lansere et samarbeid med Bikelife Norge. Vi har fått møtt mange av våre medlemmer og hadde en rekke flotte foredrag på vår stand. Vi er kjempefornøyd og ser at våre medlemmer nå gleder seg til årets MC-sesong.

May Liss Urang som leder NAF MC i Oslo var i strålende humør og møtte mange eksisterende og noe NAF MC medlemmer i helgen.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend