Motorsykkelens digitale uke 2023 - MC Messen er her. Vi teller ned til MC-messen fredag, lørdag og søndag

Bjørn Richard Johansen
Endelig er vi klar for MC-messen på Nova Spektrum fra 3.-5. mars. I år med flere utstillere enn noen gang! Alt tyder på at det vil bli ny publikumsrekord på årets MC Messen! Gjennom den kommende uken vil du digitalt se mange spennende MC-nyheter!
I den kommende uken deler mange aktører nyheter om MC messen gjennom Motorsykkelens digitale uke som markerer nedtellingen til årets happening!

Her ser du link til programmet for MC Messen 2023.

Velkommen til årets MC Messen 2023
– Endelig er vi klar for MC-messen på Nova Spektrum fra 3.-5. mars. I år med flere utstillere enn noen gang! Alt tyder på at det vil bli ny publikumsrekord, sier Per-Anton Vinje som er styreleder i Motorsykkelimportørenes Forening, MCF.

Per-Anton Vinje er styreleder i Motorsykkelimportørenes Forening, MCF, som organiserer alle de store merkene som selges i Norge.

Det flotte med MC er at du får fantastiske kjøreopplevelser til en forholdsvis rimelig penge – og du får et verktøy som er godt egnet både til jobb, fritid og all annen mobilitet hvor du trenger et kjøretøy på to hjul til å hjelpe deg.

Per Sårheim, prosjektleder for MC-messen.

Mange utstillere
Flere store haller på området er fylt opp av fantastiske produkter. Videre har vi samlet mange av de som kan mest om MC og alt som rører seg rundt motorsykkelen på messeområdet. Ikke vær redd for å spørre oss som jobber på messen om alt du lurer på. Vi er her for å hjelpe til!

Våren står for døren hvor vi garantert vil se mange nye sykler på veien. Her Honda NT1100.

Vinter går mot slutten
– Vinteren går også mot slutten og vi vet at da er det kort tid til MC-sesongen starter. Vi som bor i et av verdens flotteste land å kjøre motorsykkel i vet hva det betyr, sier en engasjert Per-Anton Vinje. Mange flotte turer på svingete veier. Effektive turer til og fra jobb, uten å måtte la bilkøen forhindre oss. Ja – MC er rett og slett en perfekt mobilitetsløsning.

NAF MC Oslo på tur
NAF MC Oslo på tur

Mange flotte kjøreruter for MC i Norge
I de senere år har vi også sett at reiselivsnæringen har satset stort på å gi oss som selger og kjører motorsykkel økt service. Det finnes snart ikke et hotel med respekt for seg selv som ikke gir oss motorsyklister rabatt og ekstra service. Det synes vi er en veldig positiv utvikling. Konsepter som Hubriding.no gir deg flott digital oversikt over kjøreruter rundt om i Norge.

Kjøp den nye NAF boken
– Videre har NAF, med sin vei- og kartekspert redaktør Per Roger Lauritzen nylig gitt ut en helt egen bok om flotte MC veier i Norge. Norges beste MC-turer anbefales på det varmeste. Boken får du kjøpt inne på MC området, forteller Per-Anton Vinje.

Eli Johanne Stene er president i WIMA og har gjort mye for å organisere damene på MC i Norge i de senere år.

Damene kommer. Vi heier på WIMA
Samtidig vet vi at det aldri har vært flere med interesse for motorsykkel i Norge. Salgstallene har vært veldig gode i de senere år. Videre ser vi at det er stadig flere kvinner som kjører MC. Fremveksten av WIMA, damer på MC, og The Litas har bidratt til at kvinnene også har fått sine egne miljøer. Det gleder oss!

Husk det er lov å drømme om en ny sykkel! Og er du i tvil – ja så invester i MC. Det gir gode opplevelser og et godt liv!

– Vi ønsker deg en riktig fin tur på MC Messen, avslutter Per Anton Vinje som er styreleder i Motorsykkelimportørenes Forening, MCF. Intervjuet er også gjengitt på side 3 i MC Messen avisen i regi av MC-Avisa.

Tema for uken
Tema-trådene følger tidligere års konsept som er frivillig deling av nyheter hvor vi oppfordrer til følgende tema:

Hele uken: Fokus på kvinner og MC, WIMA m.m.

Mandag 27. februar – BIKE TV, MCF, NMCF, NMCU, NAF MC, Motorsykkelsiden på Facebook, Bikelife Norge m.m. – Viktige nettverk og organisasjoner for oss MC-interesserte.

Tirsdag 28. februar – Fokus på kjøreglede og det å være turist i eget land og i utlandet.

Onsdag 1. mars – Fokus på føreropplæring og kurs for bedre MC-ferdigheter.

Torsdag 2. mars – Fokus på MC og næringsutvikling; forhandlere.

Fredag 3. mars – MC-Messen åpner: Rekruttering og ungdom på MC + øvelseskjøring.

Lørdag 4. mars – MC og innovasjon. Nye sykler m.m. – MC inn i fremtiden.

Søndag 5. mars – MC-messen, tall og statistikk fra i år. Våren står for døren.

 

Share via
Send this to a friend