KTM's årlige internasjonale Adventure Rally er lagt til Norge i 2023

Kenneth Nordahl-Pedersen
KTM arrangerer årlig en serie Adventure Rallies rundt i verden. I år er Europatreffet lagt til Fåvang i Norge. Over 4 dager i juli kan 150 KTM-entusiaster oppleve spektakulær gruskjøring i Gudbrandsdalen og fjellområdene rundt.

KTM-fabrikken arrangerer årlig en rekke treff for de som “blør oransje” og som liker seg på løst underlag. I år arrangeres det 7 Adventure Rallies rundt om i verden, og det europeiske arrangementet er lagt til Norge, nærmere bestemt Kvitfjell Hotel. Treffet går av stabelen 24.-28. juli, og samler KTM-førere fra store deler av verden. Hele 150 deltagere kan vente seg tre dager med off road/gruskjøring i vakre norske fjellområder. For de av dere som nå tenker at dette er spennende og vurderer å delta, er trolig allerede for sent ute. Arrangementet ble fulltegnet kort tid etter at det ble åpnet for påmelding. Nå må man nøye seg med å stå på venteliste.

 

Bildet viser den oppdaterte KTM 390 Adventure og er en av modellene som ønskes velkommen til treffet i juli.

 

Målgruppen for treffet er førere av KTMs adventure-modeller. Det betyr i denne sammenhengen de ensylindrede modellene 390 adventure, 640 og 690, og alle de tosylindrede adventure-modellene fra 790 til 1290. KTM beskriver formålet med treffet slik: KTM EUROPE ADVENTURE RALLY bringer KTM-førere sammen for å fremme verdiene ved adventure-motorsyklismen: kameratskap, opplevelser, utforsking og tohjulsmoro med likesinnede.

De øvrige seks KTM Adventure Rallies i 2023 er lagt til Kina, New Zealand, Australia, Sør Afrika, USA og Canada

Les KTMs egen informasjon om arrangementet her. 

 

 

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend