Snøscooter-interessenter og forhandlere over hele landet gleder seg til Snøscooterens Dag lørdag 12. november 2022

Bjørn Richard Johansen
Snøscooterens Dag markeres hos alle forhandlere over hele landet lørdag 12. november. Arrangementet er blitt en fast tradisjon hos forhandlere spredt over hele landet. – Den viktigste dagen denne høsten, sier Erik Kirkvold med et smil. Han er styreleder i Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR.
Erik Kirkvold er styreleder i Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR.

Årets viktigste dag
– Dette er kanskje den viktigste dagen ved inngangen til snøscootersesongen, sier Erik Kirkvold som er styreleder i Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, som er sentral i planleggingen av dagen. SKFR består av lokale snøscooterklubber fra Agder i Sør, til Troms og Finnmark. Se også en av sakene om Snøscooterens dag i fjor via link.


I forbindelse med Snøscooterens Dag samarbeid hele bransjen med blant andre Snøscooterimportørenes Forening, SIF, de respektive merkene Arctic Cat, Lynx, Polaris, Ski-doo og Yamaha samt nyhetsportalen Reitwagen.no. Se link til kalender event for dagen på Facebook for å følge med nyheter om arrangementet fremover.

Rune Norby er styreleder i Snøscooterimportørenes Forening, SIF. Her ute på tur.

Gleder oss
– Vi gleder oss til årets arrangement, sier Rune Norby fra Hundhammeren i Malvik kommune i Trøndelag som er leder i Snøscooterimportørenes Forening, SIF. Norby har vært ansvarlig for Lynx og 3-hjuls motorsykkel, 3WV, i BRP i Sør-Norge siden 2012.

– Det er viktig at forhandlerne går tidlig i gang med planlegging av aktiviteter. Da blir det både gøy og folksomt i butikken, når Snøscooteres dag er der lørdag 12. november.

Ole Johnny Gampedalen på Auto S Notodden hadde stappfull butikk og stor suksess med Snøscooterens dag i 2021.

– Dette blir en forsmak på julaften her i Notodden, sier Ole Johnny Gampedalen som driver Auto S Notodden med fokus på salg av Yamaha snøscootere. Vi er klare for Snøscooterens dag og gleder oss stort, sier Gampedalen til Reitwagen.no.

Bengt Rune Strifeldt som sitter på Stortinget fra Finnmark, gleder seg som alltid til Snøscooterens dag.

Kunden er vinneren
– Snøscooterens dag blir planlagt lokalt og skjer i regi av den enkelte forhandler. Derfor er det mange lokale varianter av hvordan dagen utnyttes, sier Rune Norby. Men jeg vet at en rekke forhandlere blant annet har invitert ordfører, næringssjef og andre som er opptatt av vekst i kommunene hvor man selger snøscooter, eller har og arbeider med å få etablert snøscooterløyper.

Erik Kirkvold i Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR.

Snøscooterløyper
– Dette er en ypperlig dag å vise frem kart og illustrasjoner over de mange snøscooterløypene vi nå har fått etablert i Norge. Videre presentert nye prosjekter i butikk lokalt så snøscooterforeningene får vist frem sine prosjekter, sier Erik Kirkvold i SKFR. Har du ikke kontakt med en forhandler er det bare å kontakte meg, sier Erik Kirkvold til Reitwagen.no.

Rune Norby sammen med sin sønn på tur. Norby er styreleder i Snøscooterimportørenes Forening, SIF.

Benytt lørdag 12. november til snøscooterprat
– Benytt lørdagen til å besøke din lokale forhandler for en hyggelig scooterprat, gode tilbud og muligheten til å se på nye snøscootere og produkter, avslutter Rune Norby som leder Snøscooterimportørenes Forening.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend