Snøscooterens dag på Notodden: -Braksuksess!

Bjørn Richard Johansen
–Det var helt rått. Vi snakker om over 300 personer som var innom oss, forteller Ole Johnny Gampedalen. Auto S Notodden sparket i gang sesongen under Snøscooterens dag på lørdag.Fritidsopplevelser

Auto S Notodden har de siste årene satset knallsterkt på produkter for fritidsopplevelser. Det innebærer bobil, båt, bil, ATV/UTV, lett MC og snøscooter. De to siste årene har Auto S blitt kåret til gasellebedrift av Dagens Næringsliv. I tillegg har de fått flere utmerkelser fra Yamaha Norge, deriblant årets snøscooterforhandler i 2019. Butikken har helt nye lokaler langs E134 på Notodden. Snøscooterens dag, som ble arrangert på lørdag, er et samarbeidsprosjekt i regi av Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, og Snøscooterimportørenes Forening, SIF.


Stor interesse for snøscooter i Telemark

Bedriften bidrar med fagkunnskap, salg og verksted til snøscootermiljøet i Telemark. Det var derfor en utmerket anledning å arrangere snøscooterens dag for både store og små. På programmet var det både underholdning, utstilling, auksjon, kakespising og tilbud. I utstillingen kunne man se helt nye 2022 modeller fra Yamaha. Dessuten ble det vist frem klassikere fra 90- og 2000-tallet. Flere besøkende hadde også tatt med sine egne snøscooter-klassikere for å vise de frem denne dagen.

Flott stemning og mange kunder innom
–Det var helt fantastisk å samles på denne måten. Det ble en utrolig fin kick-off på årets vintersesong. Også var det jo en utmerket anledning for folk til å ha en fagprat og bygge nettverk, forteller Ole Johnny Gampedalen som er selger for Auto S Notodden. Selskapet omsatte for 17, 5 millioner og hadde et driftsresultat på 1,8 millioner i fjor.

Kunder fra hele Viken
I løpet av dagen var det også flere besøkende fra nabofylket Viken. En som hadde tatt turen helt fra Ås til Notodden var Tom Inge Hellesvik.
– Her var det ingen ting for noen år siden. Nå har Ole Johnny har klart å skape et entusiastisk snøscootermiljø. Det er noe jeg virkelig beundrer, sider Tom Inge Hellesvik som er veteranene innen snøscootermarkedet med sin sentrale rolle i Yamaha før han gikk av med pensjon. Men fortsatt aktiv entusiast med fokus på snøscooter og ATV.


Her er noen av klassikerne som var utstilt:
• 1993 Yamaha Exciter Sx II
• 1993 Yamaha V-Max 4 750
• 1997 Yamaha V-Max 4 800 (kun laget 181 eksemplarer)
• 2001 Yamaha Srx 700 (Ubrukt)

Stor ros til Auto S Notodden
– Stor ros til Auto S Notodden for et godt arrangement, sier Erik Kirkvold i Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR. De representerer 45 lokale snøscooterklubber fra sør til nord i Norge har 80.000 følgere på Facebook.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend