Vi søker kontaktpersoner som kan hjelpe oss med nyheter og informasjon fra:
Send e-post til brj@firsthouse.no

Følg oss på sosiale medier!

Snøscooterens dag på Notodden: -Braksuksess!

Bjørn Richard Johansen
–Det var helt rått. Vi snakker om over 300 personer som var innom oss, forteller Ole Johnny Gampedalen. Auto S Notodden sparket i gang sesongen under Snøscooterens dag på lørdag.Fritidsopplevelser

Auto S Notodden har de siste årene satset knallsterkt på produkter for fritidsopplevelser. Det innebærer bobil, båt, bil, ATV/UTV, lett MC og snøscooter. De to siste årene har Auto S blitt kåret til gasellebedrift av Dagens Næringsliv. I tillegg har de fått flere utmerkelser fra Yamaha Norge, deriblant årets snøscooterforhandler i 2019. Butikken har helt nye lokaler langs E134 på Notodden. Snøscooterens dag, som ble arrangert på lørdag, er et samarbeidsprosjekt i regi av Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, og Snøscooterimportørenes Forening, SIF.


Stor interesse for snøscooter i Telemark

Bedriften bidrar med fagkunnskap, salg og verksted til snøscootermiljøet i Telemark. Det var derfor en utmerket anledning å arrangere snøscooterens dag for både store og små. På programmet var det både underholdning, utstilling, auksjon, kakespising og tilbud. I utstillingen kunne man se helt nye 2022 modeller fra Yamaha. Dessuten ble det vist frem klassikere fra 90- og 2000-tallet. Flere besøkende hadde også tatt med sine egne snøscooter-klassikere for å vise de frem denne dagen.

Flott stemning og mange kunder innom
–Det var helt fantastisk å samles på denne måten. Det ble en utrolig fin kick-off på årets vintersesong. Også var det jo en utmerket anledning for folk til å ha en fagprat og bygge nettverk, forteller Ole Johnny Gampedalen som er selger for Auto S Notodden. Selskapet omsatte for 17, 5 millioner og hadde et driftsresultat på 1,8 millioner i fjor.

Kunder fra hele Viken
I løpet av dagen var det også flere besøkende fra nabofylket Viken. En som hadde tatt turen helt fra Ås til Notodden var Tom Inge Hellesvik.
– Her var det ingen ting for noen år siden. Nå har Ole Johnny har klart å skape et entusiastisk snøscootermiljø. Det er noe jeg virkelig beundrer, sider Tom Inge Hellesvik som er veteranene innen snøscootermarkedet med sin sentrale rolle i Yamaha før han gikk av med pensjon. Men fortsatt aktiv entusiast med fokus på snøscooter og ATV.


Her er noen av klassikerne som var utstilt:
• 1993 Yamaha Exciter Sx II
• 1993 Yamaha V-Max 4 750
• 1997 Yamaha V-Max 4 800 (kun laget 181 eksemplarer)
• 2001 Yamaha Srx 700 (Ubrukt)

Stor ros til Auto S Notodden
– Stor ros til Auto S Notodden for et godt arrangement, sier Erik Kirkvold i Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR. De representerer 45 lokale snøscooterklubber fra sør til nord i Norge har 80.000 følgere på Facebook.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend