Spinnin Wheel blir Kawasaki MX-forhandler

Bjørn Richard Johansen
Spinnin Wheel på Mysen i Viken og Kawasaki har i september 2022 begynt et samarbeid rundt Kawasaki cross- og enduro produkter. Daglig leder Jon Grevæg hos Spinnin Wheel sier: – Vi har savnet å ha Kawasaki som selger utrolig gode og kule MX-motorsykler.
Du finner allerede MX syklene fra Kawasaki i butikken på Mysen.


Kawasaki is back

Spinnin Wheel AS var Kawasaki forhandler tidligere tilbake på tidlig 90-tallet, men den gang for hele sortimentet. Nå satser de altså som en dedikerte cross-og enduro forhandler.

Spinnin Wheel og Jon Grevæg liker seg i terrenget.

Har savnet Kawasaki
Daglig leder hos Spinnin Wheel, Jon Grevæg, sier:
– Vi har savnet å ha Kawasaki som selger utrolig kule motorsykler, og at de gleder seg til å fortsettelsen. Denne gang da kun med MX-utvalget, men det passer bra inn med KTM og GasGas som vi selger fra før tilføyer han. Spinnin Wheel driver godt og er i vekst. Selskapet omsatte for nær 59 millioner i 2021 og hadde et driftsresultat på vel 1,5 millioner kroner.

Emma Lundin, salgsansvarlig hos Kawasaki, gleder seg til enda en ny butikk med Kawasaki MX i sortimentet.

Vil være viktig for å løfte Kawasaki MX
– Vi er veldig fornøyd med dette samarbeidet, det er noe vi har jobbet en stund med å få på plass. Vi er sikre på at Spinnin Wheel samarbeidet skal løfte Kawasaki MX til nye høyder, forteller Emma Lundin, salgsansvarlig hos Kawasaki.

Spinnin Wheel og Jon Grevæg her med et av sine andre produkter, nemlig KTM.

Kawasakis 2023 modellutvalg dekker det bredeste spekteret av terrengsport og «kjøring for gøy». Med hensyn til alle behov, fra de profesjonelle palljegerne, de engasjerte enduro kjørerne og de entusiastiske helgekjørerne til de som nettopp har startet på to hjul. Utvalget er komplett.


Viktig i motorcross segmentet

Kawasaki ligger helt i toppen når det kommer til motorcross. Pålitelighet og holdbarhet er noe Kawasaki-eiere ofte rapporterer tilbake. Den minste, KX65, er en legende som vinner flere mesterskap raskere enn noen foreldre klarer å sette opp trofehyllér. KX250 blitt rutine i front på både nasjonalt og internasjonalt nivå.

Emma Lundin liker seg med det sorte og grønne i bakgrunnen!

– Vi ønsker en ny cross- sesong velkommen! «Team green» er klare for de gode tidene som venter i 2023 og er forberedt på å gjøre alt som trengs for å hjelpe Kawasaki-førere med å oppnå suksessen de fortjener, avslutter Emma Lundin.

Løp og kjøp
Spinning Wheel har allerede fått de første syklene inn i butikk, så det er bare å ta en tur innom eller ta kontakt dersom du er interessert. Velkommen!, sier Jon Grevæg i Spinnin Wheel.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend