Ducati 2022-modellen: Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO og Ducati Scrambler Urban Motard

Paal-Christian Hansen
Ducati har presentert den nye 2022-modellen av Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO og Ducati Scrambler Urban Motard. Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO skal være en hyllest til historien om den luftkjølte tosylindrede motoren, femti år etter at den først ble introdusert på en Ducati. Nye Ducati Scrambler Urban Motard er en modell med et moderne utseende, designet for de litt yngre og for de som leter etter en lett, morsom og sporty sykkel.


Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO

Sykkelen er prousert for å hylle historien til den luftkjølte tosylindrede motoren, femti år etter at den først ble introdusert på en Ducati (1971). Den er designet med klassiske sykkelelskere og motorsykkelhistorieentusiaster i tankene. Ducati opplyser at den er inspirert av ikoniske Ducati -elementer fra 1970 -tallet, som for eksempel den spesielle “Giallo Ocra”, datidens Ducati -logo designet av Giugiaro. De har krydret dette med sorte eikehjul, runde bakspeil og et brunt sete med sømmer.


Fra et teknisk synspunkt har sykkelen egenskapene til Ducati Scrambler 1100 PRO -familien som også er omtalt i tidligere Reitwagen.no artikler. Den har en 1.079 cc motor som leverer 86 hk ved 7.500 o / min og skal ha et sjenerøst dreiemoment fra lave turtall.

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO leveres som standard med tre ridemoduser, med forskjellige kraftmoduser og forskjellige nivåer av Ducati Traction Control (DTC).


Ducati Scrambler Urban Motard

Dette er en annen ny Scrambler-modell for 2022. Modellen har et moderne utseende, som er ment å inspirerer de yngre kjøperne. Den er opplyst å være letthåndterlig, enkel å håndtere i byen, men samtidig en morsom og sporty sykkel.

Ducati Scrambler Urban Motard har en 803 cc L-twin-motor, som leverer 73 hk effekt ved 8 250 o / min. Ducati mener at den tilbyr bra ytelser, men samtidig at den ikke vil virke skremmende på rytteren.


For denne modellen har man valgt 17 ”eikerhjul og høy frontskjerm. Sykkelen blir levert med flatt sete og tallplater på sidene.

Urban Motard har, i likhet med de andre Scrambler-modellene, en frontlykt med LED DRL som standard og en LED baklykt.

Alle Ducati Scrambler-modeller leveres også med Cornering ABS, for å øke sikkerheten ved bremser med sykkelen i skrå vinkel.


Og litt om begge

Begge de nye modellene av Ducati Scrambler-serien vil være tilgjengelig hos Ducati-forhandlere fra november 2021. Alle Ducati Scrambler-modeller er også tilgjengelige i en 35 kW-versjon.

Prisen for Scrambler Urban Motard vil sannsynligvis ligge rundt NOK 163 000,-, mens den for Scrambler 1100 Tribute PRO vil ligge rundt NOK 198 000,-.

Share via
Send this to a friend