Ducati i støtet med «Dark Suit»

Paal-Christian Hansen
Ducati i støtet med «Dark Suit». Ducati er tydeligvis i støtet om dagen. Med sin andre lansering på kort tid, lanseres i disse dager den nye Ducati Scrambler 1100 Dark Pro. Ducati Scrambler pro vil være et godt valg for de som ønsker seg en sykkel som er godt egnet i byen, men som samtidig også ønsker seg en sykkel for lengre turer.
1100 Dark PRO-modellen med rene elementene fra Scrambler-designet.

Ducati i støtet med «Dark Suit»
Med 1100 Dark PRO-modellen viderefører Ducati de rene elementene fra Scrambler-designet. I sin pressemelding skriver Ducati at Scrambler 1100 Dark Pro blir tilgjengelig i fargen Dark Stealth, og at den vil fremstå som et perfekt utgangspunkt for personlige tilpasninger.

Ducati Scrambler pro. Italiensk eleganse.


Godt egnet for bykjøring

Ducati Scrambler pro vil være et godt valg for de som ønsker seg en sykkel som er godt egnet i byen, men som samtidig også ønsker seg en sykkel for lengre turer. Med en motor som har godt bunndrag, og en tankkapasitet på 15 liter, fremstår den å være godt egnet til lange turer både med og uten passasjer. Designmessig er denne ganske lik sine to «søstre», Scrambler 1100 Pro og Sport Pro, men skiller seg ut med svart matt lakk, aluminiumsdetaljer og klassiske speil.

Flotte detaljer. Ducati Scrambler pro.

Topp teknologi
Sykkelen leveres med Ducati Traction Control (DTC), spesielt kalibrert for denne modellen, og ABS Cornering, som garanterer maksimal sikkerhet og smidighet i alle svinger. I tillegg hjelper de tre standardkjøringsmodusene (Active, Journey and City) også mindre erfarne motorsyklister med å finne den rette balansen i bruken av elektroniske komponenter, ved å velge sin egen kjørestil.

Tobias Persson, som er Brand manager for Ducati i Norge.

Tobias Persson, som er Brand manager for Ducati I Norge, opplyser at prisen for sykkelen vil ligge på NOK 192.900,-, og første leveranse vil skje allerede mot slutten av oktober i år.

Share via
Send this to a friend