Bikelife vokser og startet jakten på å nå 40.000 følgere! Gleder seg til Straand Treffet i dag, lørdag og søndag. Oppfordrer alle med MC interesse å ta turen innom.

Erlend Lønnum
Nylig passerte Bikelife Norge 30.000 følgere i Norge. Det har vært en formidabel vekst i følgere i Facebookgruppen siden lanseringen i januar 2021. Nå har de startet jakten på å nå 40.000 i løpet av 2023. Denne helgen gleder mange i Bikelife seg til å møtes på Straand Treffet 2022. – Vi treffes i Vrådal i helgen, sier René Holmen i Bikelife Norge.
Kjøreglede og førerutvikling er fokus for Bikelife Norge.

Populær og vokser
Bikelife Norge har satset mye på å spre informasjon om MC-interessen via Podcast- og YouTube sendinger i Norge og vokst betydelig som Facebook gruppe. Videre har de satset mye på å lage rabattavtaler med ulike aktører, spesielt innen hotellsegmentet.

I helgen treffes Bikelife Norge på Straand Treffet 2022
Det melder strålende kjørevær og er forventet opp mot 1.500-2.000 mc-er i helgen i Vrådal. Bikelife, sammen med de andre besøkende, kan gratis få prøve mer enn 60 sykler av ulike merker. Hele 15 forhandlere og importører stiller ut nye modeller for prøvekjøring. Link til mer om Straand Treffet i helgen.

Ingrid Dahl Hovland er vegdirektør og har stort fokus på Nullvisjon. Bikelife Norge har stort fokus på å støtte opp om Statens Vegvesen sine initiativ for å styrke arbeidet med Nullvisjonen.

Nullvisjon er viktigst av alt
– Videre har vi satset på å gjennomføre flere førerutviklingskurs hvor vi samarbeider nært med Førerutvikling.no, sier René Holmen. Begge er de fra Sarpsborg i Østfold. Vi hadde aldri trodd at dette skulle bli så stort, men nå er det gøy med å telle ned til vi passerer 40.000. Det vil sikkert skje en gang over nyttår, sier Holmen med et smil.

René Holmen, Thomas J. Winther og Dag Robert Wiik Berge i Bikelife Norge.

Gøy faktor
– Vi er opptatt av gøy faktor på MC, samtidig som vi ser det som utrolig viktig å støtte opp om arbeidet med Nullvisjonen i Norge, sier Thomas J. Winther som sammen med René Holmen er initiativtaker til Bikelife Norge. Derfor mye fokus på viktigheten av kurs i førerutvikling for motorsyklister.

René Holmen og Thomas J. Winther i forbindelse med opptak av sin Podcast nr. 1 i januar 2021.

Startet i januar 2021
– Vi er utrolig stolt over å ha vokst så fort. Nå merker vi at stadig flere kjenner til siden og Facebook-gruppen når vi er på veien, forteller Winther. Han er til daglig familieterapeut og sexolog, mens makker René Holmen er teknisk leder på et bilverksted. Men fremfor alt dyrker de MC-interessen.

Thomas J. Winther og René Holmen på Vålerbanen i forbindelse med et førerutviklingskurs.

Frivillige spredt landet rundt
– Vi har moderatorer som følger med på Facebook siden og disse er spredt over hele landet, sier Thomas J. Winther. Videre har vi satset på å bygge opp en god nyhetsside på BikelifeNorge.no. Her ser vi på våre analyseverktøy at siden får stadig mer treff. Dermed tyder det på at vi har truffet noe i markedet, avslutter Winther, som legger til at han gleder seg til helgen. Da skal flere fra Bikelife teamet på Straand Treffet i Telemark.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend