Kjører MC til Oslo for å stå opp mot skyhøye strømpriser mandag 19. september. Initiativtaker oppfordrer flere til å henge seg på.

Bjørn Richard Johansen
Kjell Ingebretsen i Lyngdal har vært aktiv i MC-miljøet i en årrekke. Nå ønsker han å samle venner, kjente og andre som vil markere kampen mot skyhøye strømpriser med å kjøre motorsykkel til Oslo sentrum mandag 19. september. – Vi kjører fra Rogaland og fra Sør-Norge men oppfordrer andre MC-entusiaster å kjøre inn til Oslo fra andre deler av landet, sier Kjell Ingebretsen.
Stortinget skal debattere strømprisene på mandag 19. september.

Det er dagen hvor Stortinget har et ekstraordinært møte hvor strømsaken blir diskutert.

Kjell Ingebretsen på tur, Brokke – Suleskar.

Viktig å vise engasjement
– Dette er et viktig initiativ for å si klart ifra om at vi nå vil markere kampen mot skyhøye strømpriser, sier Kjell Ingebretsen på telefon til Reitwagen.no. Gjennom at mange av oss kjører motorsykkel ønsket vi å sike at så mange som mulig med interesse, får mulighet til å koble seg på turen til Oslo. (Ønsker du å delta kan du nå initiativtaker Kjell Ingebretsen via e-post: kjell.ingebretsen58(a)gmail.com og mobil 930 50 049.)

Unni Nilsen Husøy i Lyngdal FrP roser initiativet til MC-entusiast Kjell Ingebretsen.

Tverrpolitisk initiativ
Kjell Ingebretsen har vært medlem av Fremskrittspartiet siden 1974 og tok derfor først kontakt med sitt eget lokallag i Lyngdal.
– Men dette er et tverrpolitisk initiativ, understreker Kjell Ingebretsen hvor vi får mulighet til å si ifra, samt kjøre motorsykkel eller bil til hovedstaden for å demonstrere utenfor Stortinget til mandag til uken.

– Vi synes ideen var både morsom og spennende og håper det også er mange som kommer til å kjøre til Oslo på motorsykkel, sier gruppeleder i Lyngdal FrP, Unni Nilsen Husøy til Reitwagen.no. Vi vil berømme Kjell Ingebretsen for å samle å gå til det skritt å samle så mange som mulig for å dra til Oslo 19 september. Det er viktig å stå opp mot de skyhøye strømprisene, mener hun.

På mandag blir det demonstrasjon foran Stortinget.

Gruppekjøring ble løsningen
– Utgangspunktet var å kjøre MC/bil kortesje fra Rogaland, via kysten og inn til Oslo. Siden så mange vil delta og det er lite med parkering i Oslo sentrum, vil det by på store utfordringer å kjøre i kolonne, forteller Kjell Ingebretsen. Derfor må man kjøre i grupper fra de forskjellige utgangspunktene, med mål om å være på Løvebakken kl. 11.00 19. september.

Her starter vi mandag morgen 04:30

Engasjert Ingebretsen
– Når man ser vi gir fra oss styringen av vårt arvesølv med konsekvensene det vil gi for folk, arbeidsplasser og ikke minst industri, da er det kort og godt slutt. Når man i tillegg lar EU/ACER sitte og styre prisene på egen strøm i eget marked da er NOK virkelig NOK, mener Ingebretsen. Da er det på tide å gjøre noe, ta protestene til et nytt nivå.

På tur til Kvinesdal.

Opprop om engasjement i motormiljøet
Initiativtaker går nå ut til folk i motormiljøet, uansett politisk ståsted og oppfordrer til og bli med.
– Problemet treffer oss alle, sier Kjell Ingebretsen. Vi kommer til å reise inn til hovedstaden i stor grad hver for oss. Parkering, kjøring blir et problem. Det viktigste er de vet vi er der, vi har fått nok, mener han.

Og vi kommer igjen om ikke noe skjer. Vil demonstrere fredelig, vise vår forakt for hvor galt dette har blitt og så reise hjem, avslutter Ingebretsen.

Kjell Ingebretsen og Kim Birkelid som er sentrale initiativtakere.

For mer informasjon:
Ønsker du å delta kan du nå initiativtaker Kjell Ingebretsen via e-post: kjell.ingebretsen58(a)gmail.com og mobil 930 50 049.

Fotos fra mc-aktivitet: Kjell Ingebretsen.

 

Share via
Send this to a friend