Barnas dag på Rikshospitalet

May Liss Urang
Torsdag 15. september inviterte NAF MC Oslo til Barnas dag på Rikshospitalet. En tradisjon de har hatt i mange år til glede for liten og stor.

Arrangementet foregår i samarbeid med aktivitetsavdelingen på Rikshospitalet, Brannmuseet i Oslo og MC politiet. Arrangementet er åpent for alle som kjører MC.

Formålet med arrangementet er å gi en positiv opplevelse til de barna som må tilbringe tid på sykehus slik at hverdagen blir litt lysere for både barnet og pårørende. Og etter flere år med pandemi var det hyggelig å kunne arrangere barnas dag igjen på Rikshospitalet sier leder i NAF MC Oslo, May Liss Urang.

Arild Pedersen og Gunnar Haga fra Brannmuseet i Oslo

Arild Pedersen og Gunnar Haga fra Brannmuseet i Oslo hadde tatt med seg en brannbil som barna og pårørende kunne få seg en kjøretur med. Inge fra MC politiet stilte opp med blålys og godt humør til stor glede for barna. Og når de i tillegg fikk en kjøretur med blålys på, gikk smilet fra øre til øre på de minste mens mor og far sto og fotograferte. Espen Moe fra Ullevål sykehus stilte opp med en paramedic MC for de som hadde lyst til å titte nærmere på den.

Inge fra MC politiet med blålysene på.

NAF MC Oslo stilte med kjøreutstyr, mange frivillige hjelpere til påkledning, servering, og kjøring med barna. Det ble servert pølser som var sponset fra Metervare AS og drikke som var sponset fra Tine. Det som var til overs av mat og drikke fikk barneavdelingen på Rikshospitalet beholde.

NAF Oslo og Omegn stilte med biler, reflekser og andre smårekvisita til de som ønsket dette.

Espen Moe fra Ullevål sykehus med sin paramedic MC.

I år var det bra oppslutning med ca. 65 oppmøtte motorsyklister fra nær og fjern, sier Line Aver som var koordinator for arrangementet for NAF MC Oslo. Vi er supertakknemlig for at så mange kom hit i dag til oss. Og kjempeglad for alle som hadde anledning til å hjelpe oss.

Line Aver NAF MC Oslo, koordinator for Barnas dag.

Arrangementet ble formelt avsluttet ved overrekkelse av pengegave til barneavdelingen på Rikshopitalet fra klubbene All in MC Granli og Odd Fellow Riders Norway, som alle hadde kommet langveis i fra for å delta på dette arrangementet. Aktivitetsleder på Rikshospitalet, Anders Brørby, satte stor pris på gaven og takket ydmykt på vegne av Rikshospitalet.

Anders Brørby takker for gaven.

For mer info om NAF MC Oslo se:

NAF MC Oslo
NAF MC Oslo | Facebook
NAF MC Oslo (@nafmcoslo) • Instagram-bilder og -videoer

Share via
Send this to a friend