Bikelife Norge fosser frem med sine populære podkast sendinger. Med 11.500 følgere planlegger Bikelife Norge egne banedager. På onsdag møter du de på TV2 God Morgen Norge.

Bjørn Richard Johansen
Aldri har det blitt solgt så mange motorsykler i Norge som nå i år viser tall fra Opplysningsrådet for Veitrafikk. Samtidig vokser informasjon om MC-gleden i Norge i stadig nye flater. På knappe tre måneder har Bikelife Norge blitt en av landets mest populære podkast om motorsykkel.

– Bikelife Norge ble etablert i 21. januar og vi har allerede godt over 11.500 følgere på Facebook. Det viser jo at vi har truffet en nerve i mc miljøet, sier Thomas J. Winther og René Holmen som er verter for podcast sendingene.
Podkast og YouTube kanal

Vi er godt i gang med våre podkaster og vår YouTube kanal. Det var den opprinnelige tanken med å etablere denne gruppen, forteller Thomas J. Winther til Reitwagen.no. Han er til daglig familieterapeut og sexolog i Sarpsborg, men stor motorsykkelentusiast. Hans makker i Bikelife Norge er René Holmen som til daglig er mekaniker hos Eker Performance i Fredrikstad. Bikelife Norge er som andre i motorsykkelmiljøet opptatt av god førerutvikling, se blant annet link til føreropplæringskurs på Våler banen.

Mekaniker Danica Izquierdo Hanzel til venstre og daglig leder Liv Heidi Osland som hos Team MC i Bergen til høyre. Begge har mye å gjøre og ser stor interesse for MC i markedet.

Stor vekst i perioden januar-mars 2021 vs 2020
Veksten i motorsykkelmarkedet er også stor i årets første tre måneder. Reitwagen.no kunne i dag melde om at motorsykkel er i vinden som aldri før. Salget av tunge motorsykler er opp hele 21,7% fra et meget godt 2020 i perioden januar-mars! Inkluderes lette motorsykler har vi en vekst på hele 22,5%!

Her en av Indians flotte 2021 modeller.

Instagram og Snapchat
Instagramsiden er godt oppe og går og snapchat kommer for fullt. Vi har mange ideer til produksjoner til våre sosiale flater på plass. – Ja det er nesten kø til vår nye YouTube kanal. En rekke podcastsaker er “bokket” i tiden fremover, forteller René Holmen.


Våler, Rudskogen og RR-miljøet

– Vi har også fått mulighet til å bruke Våler og Rudskogen for å presentere banen og oss, samt teste noen nye sykler. Det blir nok mange saker om banekjøring fremover, samt følge en del utøvere i RR-miljøet, sier Thomas J. Winther. Her kan du melde deg på Førerutviklingskurs på Våler banen – se link.


Det vi synes er veldig spennende er at vi nå er i gang med å etabler banedager som første rene Facebook gruppe i Norge, og i begynnelsen av juni er vi i gang. Vi er i dialog om å få til flere banedager ved flere lokasjoner, sier René Holmen. “As we speek” har vi følere ute for heldager på Rudskogen og Varna, samt flere dager på Våler dersom det skulle vise seg å være mulig å få til.


God Morgen Norge i TV2

– Den 7. april er vi invitert til God Morgen Norge i TV2, hvor vi skal lage sak om gruppa, våre intensjoner og vårklargjøring av motorsykkel. Innslaget vil gå fra Tyrigrava, som nå pusses opp i regi av KNA, og som er en historisk plass for alle motorinteresserte i Norge. Her håper vi mange med interesse for MC møter opp så vi får en fin ramme tidlig om morgenen. Motorsyklister bør være på plass i god tid før kl. 07.00 på morgenen, sier Thomas J. Winther med et smil.


Mye kommer fremover

– Vi er invitert til Oslo Motorshow i oktober og MC messa i april neste år. Her skal vi ha et eget studio bygget i plexiglass og kjøre live sendinger på eventene både som YouTube og Podkast. Vi kommer også til å ha stand med noen av medlemmenes sykler, sier en engasjert Thomas J. Winther. Vi sender første bestilling på T-hirts, hoodies og masse mer av gårde rett over påska.

Bikelife kommer også til Straand Treffet 2021

– Til sommeren og høsten planlegger vi masse gøy. Det blir nok mange treff på oss, inkludert å være tilstede på Straand Treffet 2021 som markerer slutten av sesongen i år, tredje helg i september, avslutter Thomas J. Winther.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend