Bikelife Norge: Ny podcast lanseres kl. 18.00 i dag og bidrar med informasjonsdeling i Motorsykkelens Uke 2021. Tar med seg erfaringer fra populære sex og samlivpodkaster til MC-bransjen

Bjørn Richard Johansen
Bikelife Norge, som er en ny norsk podcast satsing lanseres i dag kl. 18.00 med fokus på motorsykkel samt noen andre spennende kjøretøygrupper, blir med for å spre informasjon i forbindelse med Motorsykkelens Uke 2021. I løpet av få dager har Facebook gruppen Bikelife Norge fått 6.000 følgere. Dette er helt fantastisk sier initiativtakerne Rene Holmen og Thomas J. Winther. Sistnevnte har tidligere gjort suksess med sine podcast sendinger om bl.a. sex og samliv, men nå vil han også lage podkaster om sin store hobby – nemlig motorsykkel og kjøreopplevelser m.m.
Thomas J. Winther (høyre) og Rene Holmen (venstre) i studio.

Link til Podcast nr. 1 (trykk på linken) eller kopier her: https://www.buzzsprout.com/1654132/7571950-bikelife-norge-epidode-1-pilot?play=true

Helt utrolig respons på Bikelife Norge
– Vi lanseres pilot-podcasten i dag lørdag. Vi startet for en kort uke siden med å legge ut Facebook gruppen Bikelife Norge. Bare som en gruppe hvor vi tenkte vi skulle dele podkastene. Men i løpet av den første dagen hadde vi fått noen hundre følgere. Siden har det bare eksplodert med opp mot 1.000 følgere i løpet av dagen i de siste døgnene, forteller Thomas J. Winther til Reitwagen.no. I skrivende stund passerer den 5.900 følgere. Han er til daglig familieterapeut/sexologCurasenteret men motorsyklist på sin hals! Han har også bygd opp Facebook gruppen Norwegian Caferacer & Custom Builds fra start til dagens nær 9.000 følgere og Rheds med 1.000 følgere.

Utrolig vekst på kort tid i Bikelife Norge gruppen som kommer til å bli stedet hvor de deler podkastene.

Velkommen til Bikelife Norge
– At Bikelife Norge også blir med er fantastisk sier, Morten Gjestad som er en av koordinatorene til Motorsykkelens Uke 2021. Målet med Motorsykkelens uke 2021 er å kickstarte MC-sesongen tidlig i februar gjennom mye informasjonsdeling om MC og relevant motorsykkelstoff. Gjestad jobber til daglig hos Erling Sande og er ansvarlig for tohjuling segmentet hvor de bl.a. importerer Suzuki og Zero motorsykler.

At Bikelife Norge også blir med er fantastisk sier, Morten Gjestad som er en av koordinatorene til Motorsykkelens Uke 2021.

Han får støtte av Herman Ronaas hos Harley-Davidson som også er en sentral koordinator for Motorsykkeluken 2021. Dette var hyggelig og vi ønsker Bikelife Norge velkommen. Fra før er Motorsykkelsiden og Fjellkjør to Facebook grupper som er aktivt med i Motorsykkelens Uke. Andre Facebook grupper ønskes også velkommen til å ta kontakt for å delta forteller Morten Gjestad. I så fall ta kontakt med brj(at)firsthouse.no.

Bildet av gutta i studio er så bra at vi bruker det to ganger i denne artikkelen.

To podcaster er gjort klar
– Til uken lanserer vi de to første podkastene. En om Triumph og en om Ducati. Hva de inneholder ja det er vi litt hemmelig om inntil vi lanserer de, sier Winther med et smil. Jeg vet fra podcaster jeg har laget om sex og samliv at gode produksjoner når et stor publikum. Et par av de Podkastene jeg har laget har hatt mer enn 100.000 avspillinger i Norge og i utlandet.

Thomas J. Winther har hatt suksess med podkaster før. Her om sex og samliv. Trykk på bildet så kommer du rett til podkastene.

Thomas J. Winther, 49 år og er blant annet familieterapeut, sexolog og motorsyklist med preferanse for nyere RR og streetfighther men også forkjærlighet for gamle klassiske og gjerne ombygde sykler i Cafe racer, tracker , brat , bobber, offroad, m.m. Hatt en rekke sykler oppgjennom. Har kjørt tung så lenge jeg har hatt lappen (og litt før) og prøver å få med meg de banedagene han kan.

Rene Holmen i studio.

Rene Holmen, 48 år og tekniske leder hos Eker Performance. Han lever med andre ord i paradis på et mc verksted! Drevet med motor siden tidlig ungdom. Glad i elektroniske duppeditter og gadgets, elsker alt som går fort og gir adrenalin. Kjører mye langtur. Kjørt rundt om i hele verden og mener selv å ha besøkt over 30 land med mc.

Rene Holmen på tur.

– Rene og jeg har begge vært admins for en rekke Mc- grupper på facebook, og bruker altfor mye tid på mc ved PCn og er storkonsumenter på Ebay og de lokale Mc-sjappene. Jeg har laget en rekke podcaster for andre i mitt yrke, og har begynt med egne podcaster den senere tiden. Siden utstyret sto der så var det på tide å lage litt liv om lidenskapen også, foteller Thomas J. Winther.


Bikelife går inn i en solid informasjonspool
Rolf W. Marthinsen i Motor24.no er en av de som vil være involvert med å lage podcast sendinger under Motorsykkelens Uke. Hver dag denne uken vil journalist for MC-avisa Rolf W. Marthinsen Motor24.no lage podcaster om ulike tema. Podcastene vil være representative for hva som er tema de ulike ukedagene. Rolf Marthinsen har som mål å ha to gjester i hver sending. Gjester som bor geografisk langt unna intervjues på telefon. MC-Avisa som Norges eldst og ledende MC-Avisa er med som mediapartner. Og det blir andre gode produksjoner også denne uken: Bl.a. gjennom at MC Avisa vil også gjøre mye, inkludert mc-journalister som Ole-Andreas Isdahl og Peter Ozsvat Carlsson med sin friske og spennende Calvat’s Garage sendinger. Videre deltar Erik Kjuus med Motorsykkel Podden. Nå kommer også Bikelife Norge også med som støttespiller med Podcast og videoproduksjoner under uken.

Facebook gruppen Bikelife Norge

Følg Motorsykkelens Uke: https://www.facebook.com/events/275670137235038

Share via
Send this to a friend