Vi søker kontaktpersoner som kan hjelpe oss med nyheter og informasjon fra:
Send e-post til brj@firsthouse.no

Følg oss på sosiale medier!

Norges første BMW R 18 Classic – First Edition på norske veier.

Erlend Lønnum
BMW Motorrad utvikler nye modeller og produkter som aldri før, og stadig flere typer motorsykler kommer på markedet i tillegg til gode modeller i de allerede velkjente kategoriene: sport/touring, adventure, naken, retro/classic og tur. I år vil du få se flere av BMW R 18 Classic på norske veier.

BMW inn i nye segmenter
BMW R 18 er et helt nytt satsingsområde for BMW Motorrad som begynte å ta form i 2019 da konseptmodellen BMW R 18 Concept ble lansert i 2019 og forhåndsbestillingene åpnet for norske kunder.

Figur 1 BMW R 18 Concept

Lansert på Straand Treffet 2020
Modellen fikk stor oppmerksomhet på MC-messen i Milano 2019 og en ferdig produsert R 18 First Edition ble levert hos norske forhandlere et snaut år senere, med noen justeringer for å tilpasse syklene til kjøring på vei. Bakskjermer, skiltoppheng og sete er blant endringene som ble justert på produksjonsmodellen for å tilpasse sykkelen til regelverk rundt typegodkjenning og kjøring på vanlig vei. I Norge ble modellen lansert under Straand Treffet 2020 i fjor høst med veldig god publikumsmottakelse.

Figur 2 Produksjonsklar BMW R 18 First Edition

R18 gir perfekte turopplevelser
Motorsykkelkjøring er turopplevelser, vennskap og vakker natur. Sykler med gode turegenskaper, vindskjermer, varmehåndtak, ekstra lys og vesker er derfor svært ettertraktet. Som siste tilskudd i R 18 familien får kundene alt dette levert ferdig fra fabrikken i en god totalpakke. Motoren på 91 HK med bransjeledende 158 NM er lik på alle R18 modellene. R 18 Classic Fist Edition kommer med eksklusivt standardutstyr som revers, adaptive lys, alarmsystem, sidevesker, cruisekontroll og passasjerfothvilere. Sykkelen kommer med flotte detaljer for en eksklusiv opplevelse- krom sylinderdeksler, tanklokk og styre som skinner i vårsolen.


Flott med mange nye modeller
Thomas J. Winter, som er en av vertene i den populære BikeLife Norge podcasten sier:
– Jeg følger utviklingen av nye motorsykkelmodeller tett og er svært entusiastisk til den gode utviklingen på motorsykkelmarkedet. Det blir lansert nye modeller i høyt tempo, og vi ser noe av det samme på motorsykkelfronten som tidligere har vært forbeholdt biler. Winter er vert i Bikelife Norge sammen med René Holmen. Se også mer om Bikelife Norge her på link.

– Dette er mulig fordi motorsykkelmarkedet vokser raskt, og stadig flere sykler kommer på veien. I mars i år er markedet opp hele 22,5 %!  Fabrikantene fyller ulike nisjer, og tilbyr en god pakke til alle motorsyklister.

R 18 klargjøres for utlevering og venter på ny eier.

Her finner du din lokale forhandler i Norge

MC Oslo
MC Huset Nydal
Speed MC
Motor-Teknikk
Ride Bergen
AMS MC
MC Tuning
Arctic MC

Del denne artikkelen på sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend