Båt: Tohatsu lanserer nye firetaktere med oppgradert design

Bjørn Richard Johansen
Etter flere år med design, utvikling og testing, har den japanske produsenten startet leveringen av de nye MFS75/90/100/115A-motorene. Tohatsu Corporation har nå startet leveringen av den helt nye modellfamilien, MFS75/90/100/115A.
Prøvekjøring med nye 115 HK.

Gode nyheter
– Vi er glade for å kunne introdusere vår helt nye serie av firetakts utenbordsmotorer. Tohatsu har brukt flere år med å designe, utvikle og teste disse modellene slik at de skal overgå våre kunders forventninger, sier Isami Hyuga, president for Tohatsu Corporation.

Alle motorene i serien har lik utforming og fås i fargen Aqua Marine Blue. 115 HK er også tilgjengelig i Beluga White.

Best i sin klasse
– De nye firetaktsmotorene med 75, 90, 100 og 115 hestekrefter har det høyeste momentet, den raskeste topphastighet og den beste akselerasjonen i sin klasse. Dette oppnås ved hjelp av Tohatsus spesialutviklede eksosmanifold, som er helt unik i bransjen. 4-2-1 Performance Tuned Exhaust har eksosganger som er like lange. Dette eliminerer helt muligheten for eksosinterferens og forbedrer momentet drastisk. Det resulterer i at båten planer raskere og at man kommer opp i topphastighet hurtigere.

– Vår 4-2-1 Performance Tuned Exhaust gjør at vi nå har de beste 75 hk, 90 hk, 100 hk og 115 hk motorene i hele bransjen, sier Hyuga.

Per Anton Vinje som er adm. direktør for AS Kellox i Norge.

AS Kellox rigger seg for vekst i 2021
– Vi satser stort på båt i tillegg til motorsykkel, sier Per Anton Vinje som er adm. direktør for AS Kellox i Norge. I løpet av den siste tiden har de tatt over flere båtagenturer i Norge og har stor tro på betydelig vekst i 2021. Se mer her: Micore og AS Kellox og  Coaster, NorthMaster og OceanMaster og AS Kellox.

Ny teknologi gjør motorene både bedre og stillere.

De nye modellene er tilgjengelige i Tohatsu Aqua Marine Blue. 115 HK er i tillegg tilgjengelig i Beluga White. Motorene kommer med ulike stammelengder og forskjellige valg for rorkult eller fjernstyring.

Serien består av nøye utvalgte komponenter som til sammen skaper robuste og tøffe motorer uten å redusere ytelsen. Vekten er også optimalisert, og en avansert elektronisk styreenhet (ECU) samler all motorinformasjon – og beregner hele tiden den optimale kraftleveransen. Dette gir de nye motorene en særdeles høy manøvrerbarhet og pålitelighet.

AS Kellox satser på båt og motorsykkel i Norge.

Om Kellox
Norges største importør av MC og MC-utstyr – og en ledende aktør innen båter og påhengsmotorer. Kellox ble grunnlagt i 1950 og er en av Norges eldste og mest anerkjente importører av motoriserte produkter til lands og til vanns. Våre produsenter er anerkjente merkevarer med produkter både for fritids- og proffmarkedet. Alle våre produkter møter de høyeste krav til brukervennlighet, sikkerhet og miljø.

For mer informasjon se link

Share via
Send this to a friend