Vi søker kontaktpersoner som kan hjelpe oss med nyheter og informasjon fra:
Send e-post til brj@firsthouse.no

Følg oss på sosiale medier!

Båt: Tohatsu lanserer nye firetaktere med oppgradert design

Bjørn Richard Johansen
Etter flere år med design, utvikling og testing, har den japanske produsenten startet leveringen av de nye MFS75/90/100/115A-motorene. Tohatsu Corporation har nå startet leveringen av den helt nye modellfamilien, MFS75/90/100/115A.
Prøvekjøring med nye 115 HK.

Gode nyheter
– Vi er glade for å kunne introdusere vår helt nye serie av firetakts utenbordsmotorer. Tohatsu har brukt flere år med å designe, utvikle og teste disse modellene slik at de skal overgå våre kunders forventninger, sier Isami Hyuga, president for Tohatsu Corporation.

Alle motorene i serien har lik utforming og fås i fargen Aqua Marine Blue. 115 HK er også tilgjengelig i Beluga White.

Best i sin klasse
– De nye firetaktsmotorene med 75, 90, 100 og 115 hestekrefter har det høyeste momentet, den raskeste topphastighet og den beste akselerasjonen i sin klasse. Dette oppnås ved hjelp av Tohatsus spesialutviklede eksosmanifold, som er helt unik i bransjen. 4-2-1 Performance Tuned Exhaust har eksosganger som er like lange. Dette eliminerer helt muligheten for eksosinterferens og forbedrer momentet drastisk. Det resulterer i at båten planer raskere og at man kommer opp i topphastighet hurtigere.

– Vår 4-2-1 Performance Tuned Exhaust gjør at vi nå har de beste 75 hk, 90 hk, 100 hk og 115 hk motorene i hele bransjen, sier Hyuga.

Per Anton Vinje som er adm. direktør for AS Kellox i Norge.

AS Kellox rigger seg for vekst i 2021
– Vi satser stort på båt i tillegg til motorsykkel, sier Per Anton Vinje som er adm. direktør for AS Kellox i Norge. I løpet av den siste tiden har de tatt over flere båtagenturer i Norge og har stor tro på betydelig vekst i 2021. Se mer her: Micore og AS Kellox og  Coaster, NorthMaster og OceanMaster og AS Kellox.

Ny teknologi gjør motorene både bedre og stillere.

De nye modellene er tilgjengelige i Tohatsu Aqua Marine Blue. 115 HK er i tillegg tilgjengelig i Beluga White. Motorene kommer med ulike stammelengder og forskjellige valg for rorkult eller fjernstyring.

Serien består av nøye utvalgte komponenter som til sammen skaper robuste og tøffe motorer uten å redusere ytelsen. Vekten er også optimalisert, og en avansert elektronisk styreenhet (ECU) samler all motorinformasjon – og beregner hele tiden den optimale kraftleveransen. Dette gir de nye motorene en særdeles høy manøvrerbarhet og pålitelighet.

AS Kellox satser på båt og motorsykkel i Norge.

Om Kellox
Norges største importør av MC og MC-utstyr – og en ledende aktør innen båter og påhengsmotorer. Kellox ble grunnlagt i 1950 og er en av Norges eldste og mest anerkjente importører av motoriserte produkter til lands og til vanns. Våre produsenter er anerkjente merkevarer med produkter både for fritids- og proffmarkedet. Alle våre produkter møter de høyeste krav til brukervennlighet, sikkerhet og miljø.

For mer informasjon se link

Del denne artikkelen på sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend