Åpner forhåndssalg av pilotserie til investorer med Pål Anders Ullevålseter som første kunde og medeier

Bjørn Richard Johansen
DAAL Noise Control Systems, som utvikler et nytt unikt system for vindstøyreduksjon i MC-hjelmer tilbyr nå forhåndssalg av DAAL Founders Edition pilotserie til investorer som vil teste deres støyreduksjon. Som første deltager har de fått med Pål Anders Ullevålseter.
Pål Anders Ullevålseter under uttesting av systemet.

Stort å få med Pål Anders Ullevålseter
– For oss er det å få med Pål Anders virkelig stort, sier daglig leder og medgründer Dag Loe.

–DAAL-teknologien tar ned lyden og dundringen fra vinden i hjelmen og gjør at du hører bedre hva som skjer rundt deg. Jeg er imonert over stå på viljen i teamet og at de har greid å bygge opp dette fra bunnen, sier Pål Anders Ullevålseter til Reitwagen.no.

– Pål Anders Ullevålseter status innen motorsykkelsporten er større internasjonalt en de fleste i Norge forstår, og som en av verdens mest erfarne motorsyklister er Pål Anders input til stor hjelp for DAAL i å kvalitetssikre produktet før det lanseres i markedet, forteller Dag Loe. Som leser i Reitwagen.no kan du ta del av prosjektet og investere i DAAL Founders Edition ved å henvende deg til invest@daal.no

Test av hjelmen i Trondheim. Her foto fra Ducati butikken i Trondheim sentrum.

Reduksjon av vindstøy
Som tidligere omtalt i Reitwagen.no utvikler Trondheimsbaserte DAAL Noise Control Systems teknologi for reduksjon av vindstøy i MC-hjelmer (DAAL ANC). Utviklingsfasen nærmer seg nå slutten, og våren 2021 produserte selskapet et sett med demoprototyper bestående av hjelm, intercom og DAAL ANC. Med dette har selskapet kunne både gjennomføre mange tusen kilometer med veitesting, men også gitt mulighet for å demonstrere hva teknologien er i stand til overfor eksisterende og mulige partnere.

Vindtunnel testing av DAAL teknologien.

Mål: Bygge en norsk suksess for verdensmarkedet
Ullevålseter har allerede testet produktet og er så fornøyd at han blir med som første deltager i Founders Edition, og dermed blir medeier i DAAL.

Når produktet beskrives av Loe legger han først og fremst vekt på forbedringen av kjøreopplevelse ved at vindstøy reduseres uten å fjerne viktige trafikklyder eller redusere situasjonsbevisstheten. Det har også vært fokusert mye på et produkt som er komfortabelt og sømløst integrert med hjelm og intercom.

Pål Anders Ullevålseter i kjente omgivelser. Et av våre fremste forbilder på MC i Norge med stor anerkjennelse over hele verden.

– DAAL ANC leverer en markant reduksjon av den dundrende delen av vindstøyen i et format som er både komfortabelt og enkelt å bruke, sier Dag Loe. Samtidig opplever du ikke å bli isolert fra omverden slik du gjerne gjør med andre noise cancelling produkter, noe som er essensielt for oss motorsyklister.

Flott med innovasjon for å fjerne vindsus og støy. Vil styrke motorsykkelopplevelsen og gi vern mot hørselsskader.

Founders Edition
Bedriften har allerede sikret tilskudd fra Innovasjon Norge på NOK 3,3 millioner gjennom programmet «Innovasjonskontrakt» for gjennomføring av siste fase i utviklingsprosjekt med Europas største hjelmprodusent; Nolan.

Målsetning om å fullfinansiere prosjektet og dermed også veien frem til markedsinntreden gjør at selskapet i disse dager kjører en kampanje med å tilby forhåndssalg og investeringer i form av DAAL Founders Edition. Pilotproduktet leveres som en nummerert serie i begrenset antall bestående av DAAL sin ANC-teknologi integrert i en X-Lite X-1005 hjelm og intercom. Slik får investorene anledning til å være de første som kjører med banebrytende ANC-teknologi utviklet i Norges akustikkhovedstad Trondheim.

Foto fra utprøving og testing i vår.

Bli med på reisen som investor
– Kjøpere av DAAL Founders Edition blir ikke bare med og sikrer økonomien i siste fase av utviklingsprosjektet med Nolan, men vil også bid/ra som viktige testressurser. Deres tilbakemeldinger blir ekstremt verdifulle, forklarer Dag Loe

DAAL Founders Edition vil bestå av pilotprodukt i tillegg til aksjer i selskapet, og tilbys til både eksisterende og nye investorer i selskapet.

– For eksisterende investorer tilbyr vi en relativt lav minsteinvestering, mens for nye investorer jakter vi først og fremst litt tyngre engler, om man kan si det sånn – med penger og genuin interesse for motorsykkel, avslutter Loe.

Fakta om DAAL

  • DAAL ble grunnlagt i 2016, basert på Dag Loes masteroppgave om ANC (aktiv støydemping) i motorsykkelhjelmer.
  • Bedriften har bakgrunn i akustikkmiljøet rundt NTNU & Sintef, som blant annet har utviklet aktiv støydempingsteknologi brukt av det amerikanske militæret (Nacre/Honeywell – Quietpro).
  • DAAL har utviklet egen teknologi for aktiv støydemping, og har 2 patent pending.
  • I 2019 inngikk DAAL partnerskap med Nolan for å utvikle neste generasjons MC-hjelm, inkludert ANC og intercom. Prosjektet er nå i siste fase.
Spennende dager for daglig leder Dag Loe i DAAL.

Kontakt
Dersom du ønsker å komme i kontakt med DAAL i forbindelse med Founders’ Edition kan du henvende deg via invest@daal.no

For mer informasjon se: www.daal.no

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend