Ny «Black and Steel»-versjon av Diavel 1260 S

Paal-Christian Hansen
Ducati beriker Diavel 1260-familien for modellåret 2022, med presentasjonen av den nye Diavel 1260 S “Black and Steel”. Sykkelen vil være tilgjengelig i forhandlere fra og med juli 2021. – Vi gleder oss til å få den nye Diavel 1260S “Black and Steel” til butikken. Det er store forventninger hos oss Ducati forhandlere og Ducati patrioter i å få sett og prøve den nye modellen, sier eier og daglig leder Torgeir Magnussen hos Ducati Eberg Motor i Trondheim.
Diavel 1260 S “Black and Steel”.

Diavel 1260 S “Black and Steel”
Etter lanseringen av den spesielle Diavel 1260 Lamborghini-versjonen i november 2020, utvider Ducati Diavel 1260-familien ytterligere. Diavel 1260 S “Black and Steel” kjennetegnes ved valget av spesiell grafikk, i kombinasjon med blank grå og matt svart hovedfarge. I tillegg har de lagt til detaljer i gult, inkludert rammen og den nedre delen av hekken.

Torgeir Magnussen hos Ducati Eberg Motor i Trondheim har en Diavel 1260 Lamborghini-versjonen for salg i butikken. Løp å kjøp eller besøk butikken for å se sykkelen.

Ducati = Synonymt med stil
– Ducati Diavel 1260-familien, synonymt med stil, innovasjon og ytelse, har vunnet prestisjetunge internasjonale designpriser som “Red Dot Award “og” Good Design Award . Vi er veldig glade for å presentere denne nye versjonen i Milano, en by som alltid har representert et verdensmål i denne sektoren, sa Andrea Ferraresi når modellen nylig ble lansert.

Her i Norge er forventningen hos Ducati forhandlerne store.

– Vi gleder oss til å få den nye Diavel 1260S “Black and Steel” inn i butikken. Det er store forventninger hos oss Ducati forhandlere og Ducati patrioter blant kunder i å få prøve den nye modellen, sier eier og daglig leder Torgeir Magnussen hos Ducati Eberg Motor i Trondheim.

– Diavel 1260 S“ Black and Steel ”er en sykkel som ikke går ubemerket hen. Den asymmetriske grafikken, kontrasten mellom matt svart, grå og berøringer av gult er designet for å styrke kraften, designen og sportsligheten til denne sykkelen, understreket Andrea Ferraresi ved lanseringen.

Ducati design og fargevalg på sitt beste.

Muskelcruiser
Nye Diavel 1260 S “Black and Steel” hadde sin verdenspremiere på 2021-utgaven av MIMO Motor Show. Diavel 1260 er en ukonvensjonell sykkel som, ved å kombinere ytelse og ergonomi, har blitt en muskelcruiser.

Klar signalfarge. Ducati på veien!

Herlig 240 mm bakdekke
Sykkelen preges av det herlige 240 mm bakdekket, som gir overraskende gode kjøreegenskaper og et godt komfortnivå. Diavel 1260 S “Black and Steel” (S-versjonen) kommer i en Black & Dark Stealth-farge med rød ramme og svarte hjul. Standardversjonen er tilgjengelig i Dark Stealth-farge med svart ramme og svarte hjul.

Opplevelse i kraft, design og kjøreopplevelse.

Nye Ducati Diavel 1260 har en 1262 cc Testastretta DVT-motor, som leverer 162 hk ved 9.500 omdr./min. Den skal gi en flat og fyldig dreiemomentkurve, som gir god akselerasjon og samtidig går godt ved lave turtall. Om dette stemmer, har man en sykkel som er ideell for hverdagsbruk og touring.

Vi gleder oss til å få den nye modellen til butikken, sier Torgeir Magnussen hos Ducati Eberg Motor i Trondheim. Mekaniker Andreas Bye Gulstad i front, med Torgeir i bakgrunn.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend