Vi søker kontaktpersoner som kan hjelpe oss med nyheter og informasjon fra:
Send e-post til brj@firsthouse.no

Følg oss på sosiale medier!

Speed Motorcenter avlyser og utsetter 50. års jubileum og Touring Treffet på Beitostølen 4. – 6. september pga. Corona-situasjonen! Blir storstilt feiring av 51 år neste år!

Bjørn Richard Johansen
Speed Motorcenter avlyser og utsetter det årlige og populære Touring Treffet 4. – 6. september på Beitostølen som følge av Corona-situasjonen. Vi beklager å måtte meddele at vi på Speed har måttet ta den tunge beslutning om å innstille årets Touring Treff på Beitostølen som var planlagt helgen 4. – 6. September, sier Terje Bredal som er eier av Speed Motorcenter i Sandefjord.

– Speed Motorcenter avlyser og utsetter det årlige og populære Touring Treffet 4. – 6. september på Beitostølen. Vi beklager å måtte meddele at vi på Speed har måttet ta den tunge beslutning om å innstille årets touringtreff på Beitostølen som var planlagt helgen 4. – 6. September, sier Terje Bredal som er eier av Speed Motorcenter i Sandefjord.

Terje Bredal i midten i samtale med Ole-Andreas Isdahl til venstre og MC guide på Straand Hotel Ralf Braun til høyre.

Beslutning tatt med sorg
– Som følge av den senere tids smitte økning i Norge, har ledelsen i Speed Motorcenter sammen med organisasjonskomiteen for det planlagte Touring Treffet kommet frem til at vi ikke tar den risiko det vil være å samle flere hundrede gjester i en klynge på Beitostølen, forteller Bredal.

Siste uke med Hurtirute-saken og regjeringens nye anbefalinger til Covid-19 har forsterket fokus på Corona vern tiltak.

Siste ukes utvikling har endret mye
– Vi har kommet frem til at vi vanskelig kan holde nødvendig kontroll på så mange personer i de ulike arrangement. Ute med prøve kjøring og MC prat/mingling, og ikke minst alle arrangement som var planlagt inne, kåserier, foredrag, og ikke minst jubileumsmiddagen.

 

Foto den flotte naturen og fjellheimen rundt Beitostølen fra et tidligere treff i regi av Speed Motorcenter.

Trygghet for kundene går først
– Vi føler at vi med denne beslutningen tar ansvar for ikke å sette våre kunder og oss selv i en situasjon hvor Speed kunne vært ansvarlige for smittespredning, foreller Bredal.

Flotte omgivelser rundt Beitostølen.

Vårt råd – planlegg uansett en tur i fjellet
Den norske fjellheimen er på sitt vakreste i denne perioden.
– Vi vil derfor anbefale at alle med motorsykkel tar en tur i fjellet, kjører i dette fantastiske området, men denne gang som privatpersoner. Husk fjellet i september kan være fantastisk med farger, klart vær og da fantastiske kjøreopplevelser, sier Terje Bredal.

Tore Bredal her med god kjøreutstyr, sikkerhetsantrekk, ved kjøring rundt Nisser i sommer. Tryggheten for kundene betyr alt.

Det kommer en tid etter Corona
– Speed Motorcenter vil komme sterkere tilbake med nye arrangement. Vi skal gjennomføre touringtreff i årene som kommer, og i tillegg skal vi ha mange andre spennende aktiviteter i høst/vinter og ikke minst til neste år!

–  Vi overlever Korona – og tar jubileumsfesten som 51 åring, avslutter Terje Bredal med et smil.

Mer på www.speedmc.no og www.touringtreffet.no

Se video her: https://www.facebook.com/SpeedMotorcenter/videos/993348251094913

Del denne artikkelen på sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend