Speed Motorcenter avlyser og utsetter 50. års jubileum og Touring Treffet på Beitostølen 4. – 6. september pga. Corona-situasjonen! Blir storstilt feiring av 51 år neste år!

Bjørn Richard Johansen
Speed Motorcenter avlyser og utsetter det årlige og populære Touring Treffet 4. – 6. september på Beitostølen som følge av Corona-situasjonen. Vi beklager å måtte meddele at vi på Speed har måttet ta den tunge beslutning om å innstille årets Touring Treff på Beitostølen som var planlagt helgen 4. – 6. September, sier Terje Bredal som er eier av Speed Motorcenter i Sandefjord.

– Speed Motorcenter avlyser og utsetter det årlige og populære Touring Treffet 4. – 6. september på Beitostølen. Vi beklager å måtte meddele at vi på Speed har måttet ta den tunge beslutning om å innstille årets touringtreff på Beitostølen som var planlagt helgen 4. – 6. September, sier Terje Bredal som er eier av Speed Motorcenter i Sandefjord.

Terje Bredal i midten i samtale med Ole-Andreas Isdahl til venstre og MC guide på Straand Hotel Ralf Braun til høyre.

Beslutning tatt med sorg
– Som følge av den senere tids smitte økning i Norge, har ledelsen i Speed Motorcenter sammen med organisasjonskomiteen for det planlagte Touring Treffet kommet frem til at vi ikke tar den risiko det vil være å samle flere hundrede gjester i en klynge på Beitostølen, forteller Bredal.

Siste uke med Hurtirute-saken og regjeringens nye anbefalinger til Covid-19 har forsterket fokus på Corona vern tiltak.

Siste ukes utvikling har endret mye
– Vi har kommet frem til at vi vanskelig kan holde nødvendig kontroll på så mange personer i de ulike arrangement. Ute med prøve kjøring og MC prat/mingling, og ikke minst alle arrangement som var planlagt inne, kåserier, foredrag, og ikke minst jubileumsmiddagen.

 

Foto den flotte naturen og fjellheimen rundt Beitostølen fra et tidligere treff i regi av Speed Motorcenter.

Trygghet for kundene går først
– Vi føler at vi med denne beslutningen tar ansvar for ikke å sette våre kunder og oss selv i en situasjon hvor Speed kunne vært ansvarlige for smittespredning, foreller Bredal.

Flotte omgivelser rundt Beitostølen.

Vårt råd – planlegg uansett en tur i fjellet
Den norske fjellheimen er på sitt vakreste i denne perioden.
– Vi vil derfor anbefale at alle med motorsykkel tar en tur i fjellet, kjører i dette fantastiske området, men denne gang som privatpersoner. Husk fjellet i september kan være fantastisk med farger, klart vær og da fantastiske kjøreopplevelser, sier Terje Bredal.

Tore Bredal her med god kjøreutstyr, sikkerhetsantrekk, ved kjøring rundt Nisser i sommer. Tryggheten for kundene betyr alt.

Det kommer en tid etter Corona
– Speed Motorcenter vil komme sterkere tilbake med nye arrangement. Vi skal gjennomføre touringtreff i årene som kommer, og i tillegg skal vi ha mange andre spennende aktiviteter i høst/vinter og ikke minst til neste år!

–  Vi overlever Korona – og tar jubileumsfesten som 51 åring, avslutter Terje Bredal med et smil.

Mer på www.speedmc.no og www.touringtreffet.no

Se video her: https://www.facebook.com/SpeedMotorcenter/videos/993348251094913

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend