Ducati skuffer aldri! De nye 2021 kjendisene fra Ducati: XDiavel Dark og XDiavel Black Star

Paal-Christian Hansen
I rekken av lanseringer fra Borgo Panigale (Bologna, Italia), fortsetter Ducati lanseringen av 2021-serien. De neste nyhetene er XDiavel og Ducati Scrambler-familiene. To verdener veldig fjernt fra hverandre, men som deler et essensielt trekk: en unik og karakteristisk personlighet.

Ducati-gener
XDiavel er en cruiser med Ducati-gener; Den kombinerer cruising med Ducatis karakteristiske sportslige tilnærming. Ducati XDiavel-serien introduserer to nye versjoner: XDiavel Dark og XDiavel Black Star.

Design og farger skaper profil
XDiavel Dark leveres, i fargen matt sort, der også mekaniske komponentene og overflater er i samme farge. I den grad en Ducati kan kalles minimalistisk, er det vel denne modellen som kommer nærmest den definisjonen. Den nye XDiavel Black Star-versjonen viser derimot den sportslige siden av Ducati-cruiseren, med inspirasjon fra sportsbil-verdenen.


I en tidligere artikkel her i Reitwagen, har vi skrevet litt om den nye Ducati Scrambler 1100 Dark PRO. Nå avslører Ducati også de andre Scrambler-modeller for 2021. (Tidligere Ducati artikler: Les her 1 og Les her 2. Videre Les her 3.)

Ny Desert Sled-versjon
I 800-serien kommer de nye Ducati Scrambler Nightshift-modellen, en ny Desert Sled-versjon med enda flere terrengdetaljer og til slutt et nytt fargevalg for Icon-modellen.

Ducati Scrambler Nightshift
Ducati Scrambler Nightshift er en sykkel som etter det opplyste kommer med klassiske linjer, mørke farger, og et rett og smalt styre med café racerspeil. Fraværet av bakskjerm skal gi sykkelen et mer aggressivt preg.


Ducati Scrambler Desert Sled
Ducati Scrambler Desert Sled endrer utseendet ved å ta i bruk den nye farger og detaljer, og skal være en hyllest til Enduro-syklene på 80-tallet. Med 200 mm dempervandring og frontlysmaskebeskyttelse som standard, vil de understreke sykkelens sanne terrengkarakter.

Ducati Scrambler Icon
Sist, men ikke minst, vil Ducati Scrambler Icon i 2021 også komme i den klassiske fargen “Ducati Red”, i tillegg til den nesten like klassiske “62 Yellow”.

Alle de nye Ducatiene leveres med motorer som tilfredsstiller den nye EURO 5-normen.


Løp og kjøp!
XDiavel Dark er allerede tilgjengelig hos Ducati-forhandlere. XDiavel Black Star og Ducati Scrambler Desert Sled vil være tilgjengelig fra slutten av november og Ducati Scrambler Nighshift fra desember. Endelig vil Ducati Scrambler Icon i “Ducati Red” være tilgjengelig i forhandlere fra slutten av januar.

Da er det bare å glede seg til de neste nyhetene slippes i Ducati-føljetongen.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend