Ducati lanserer ny Multistrada V4 i november - Her er tips til årets julegave til din kjære om hun eller han er på jakt etter de gode kjøreopplevelsene!

Paal-Christian Hansen
Ducati lanserer ny Multistrada V4 i november – Her er tips til årets julegave! Med fjerde generasjons Multistrada tar Ducati et nytt steg, med en nyutviklet, lett og kompakt V4 motor. Sykkelen blir den første i verden med radarteknologi foran og bak, og blir etter planen lansert i november.
Teamet bak den nye modellen klar for avduking!

Ducati lanserer ny Multistrada V4 i november – Her er tips til årets julegave! Med fjerde generasjons Multistrada tar Ducati et nytt steg, med en nyutviklet, lett og kompakt V4 motor. Sykkelen blir den første i verden med radarteknologi foran og bak, og blir etter planen lansert i november.

Flotte detaljer. Det er Ducati!

Ducati baner vei for radarteknologi
Med radarteknologi foran og bak, vil sikkerhet og kjørekomfort økes. Radarteknologien muliggjør etablering av adaptiv cruisekontroll, som sikrer god kjørekomfort på langkjøring. I tillegg vil den kunne varsle om kjøretøy i høy hastighet bakfra og bil/MC i blindsonen.

Ny radar teknologi gjør Ducati til frontrunner med den nye modellen.


Solide eiere og historie
Det italienske merket Ducati er et av verdens sterkeste merkevarer innenfor motorsykkel. Selskapet ble etablert som en teknisk produksjonsbedrift som produserte radiodeler i 1926, for 94 år siden, av Antonio Cavalieri Ducati og hans tre sønner Adriano, Marcello og Bruno Cavalieri Ducati. Selskapet som har en utrolig spennende historie (se på Youtube) som så i 1950 utvidet produksjon til å omfatte motorsykler har fortsatt hovedkontor i Bologna i Italia og eies av den tyske bilprodusenten Audi gjennom sitt italienske datterselskap Lamborghini. Audi er en del av Volkswagen Group.

Tobias Persson er Brand Manager og ansvarlig for Ducati i Norge og Sverige. Her under et innlegg hos en av de suksessfulle Ducati forhandlerne i Norge, Eker Performance i Fredrikstad.

Nå gleder vi oss
– Vi gleder oss til å få Ducati Multistrada V4 til Norge og Norden. Vi tar sikte på at de første modellene kommer til Norge i november, sier Tobias Persson som er Brand Manager, Sweden-Norway i en kommentar.

I Norge får du blant annet kjøpt Ducati hos Løvaas Motor i Holmestrand, Eker Performance i Fredrikstad, Sigma Motor AS i Haugesund, Eberg Motor AS i Trondheim.

Tobias Persson i Ducati gleder seg til jul og håper det blir mange røde pakker som følge av Ducati sin nye modell som kommer rett før julehøytiden starter.

Mer kommer 15. oktober
– For alle i Ducati fan klubben er det verd å merke seg neste informasjons milepæl. Alle detaljer om motoren skal etter planen slippes den 15. oktober. I de opplysningene som allerede foreligger, ser det ut til at den nye motoren vil sette en ny standard for serviceintervaller MC, forteller Tobias Persson i Ducati.

Produksjonen har startet på fabrikken i Borgo Panigale, og sykkelen forventes lansert i begynnelsen av november 2020. Ut ifra pressemeldingen fra Ducati, er det bare å glede seg!

For mer informasjon: Les via link

Se også video nedenfor og via link.

 

Share via
Send this to a friend