TV2 God Morgen Norge åpnet MC-sesongen på Tyrigrava med Bikelife Norge, KNA, MCF og Reitwagen.no i dag!

Bjørn Richard Johansen
TV2 God Morgen Norge sendte direkte fra KNAs Tyrigrava på Kolbotn utenfor Oslo i dag og markerte dermed på sin måte at motorsykkelsesongen er i gang. Bikelife Norge, som har 12.000 følgere på Facebook deltok sammen med Motorsykkelimportørenes Forening, MCF og Reitwagen.no. Hunden Alvin, som kom med Kari og Odd Arne Lund bidro til topp stemning selv om de var litt kjølig på morgenkvisten!
Børre Skiaker er generalsekretær i KNA.

Dagens fokus var MC
Det var en rekke motorsykkelentusiaster som hadde stått opp tidlig i dag for å være med på TV2 God Morgen sin morgenreportasje fra KNA sitt nye hovedkontor Tyrigrava. Innslag nr. 1: Du kan se innslaget på denne linken her. Innslag nr. 2: Du kan se innslaget her på denne linken. Innslag nr. 3: Du kan se mer om hunden Alvin og motorsykkelen her på linken.


– Tyrigrava er nå under oppussing og vil bli ferdig innredet i løpet av høsten. Men uteområdet vil være klart for treff allerede fra nå i april/mai, sa Børre Skiaker som er generalsekretær i KNA til TV2. Vi tar bygget tilbake til sin historiske prakt sammen med Kulturminnefondet som har vært bidragsyter til prosjektet.

Thomas J. Winther intervjues av TV2 God Morgen Norge.

– Bikelife Norge ble etablert i 21. januar og vi har allerede godt over 12.000 følgere på Facebook. Det viser jo at vi har truffet en nerve i mc miljøet, fortalte Thomas J. Winther og René Holmen som er verter for podcast sendingen til TV2. De ga også råd til seerne om hvordan man bør sjekke sin motorsykkel før bruk nå ved sesongstart og hadde med hver sin Ducati til programmet. Thomas har en Ducati Panigale 1299 Superleggera (den eneste som finnes i Norge) og René Holmen har en Ducati Panigale V2.

Arve Lønnum i MCF intervjues av TV2 God Morgen Norge.

Stort salg av MC i Norge
– Det selges nå motorsykler som aldri før. I år står vi faktisk i fare for at det kan gå i utsolgt situasjon for mange aktører om salget forsetter slik det nå tegner ved inngangen til sesongen, sier Arve Lønnum som er sekretær for Motorsykkelimportørenes Forening, MCF. De organiserer de store merkene som selges i Norge.

René Holmen gjør seg klar for TV2 intervju om enkel vedlikehold av MC.

– Dette fordi det er et populært og enkelt fremkomstmiddel, rimelig å kjøpe og ypperlig for COVID-19 sikker mobilitet, fortalte Arve Lønnum. Det er nå 525.580 mopeder, motorsykler, snøscootere og ATV-er i Norge. Av disse er ca. 200.000 motorsykler over 51 kubikk.

En helt spesiell hedersgjest i midten! Hunden Alvin som er en Jack Russellterrier. Odd Arne Lund til venstre og Kari Lund til høyre.

– I år blir det også fokus på norgesferie som i fjor og da er motorsykkel helt perfekt. I Norge er det nå utviklet et eget ferie og turkonsept for motorsykkel, sykkel og classic car/flotte biler som heter Hubriding.no, fortalte Arve Lønnum til TV2.

 

Søstrene Kari og Karen Andersen fra Asker var to av dagens oppmøtte på Tyrigrava. Solid innsats.

Sa TV2 innslaget her:

Innslag nr. 1 – 07.50 – 08.00 – Du kan se innslaget på denne linken her.

Innslag nr. 1 – 09.15 – 09.20: Du kan se innslaget her på denne linken.

Innslag nr. 3, Se hunden Alvin på motorsykkelen: Du kan se mer om hunden Alvin og motorsykkelen her på linken.

Share via
Send this to a friend