Rekordstor MC-interesse i Bergen. Team MC Bergen med Liv-Heidi Osland i spissen doblet omsetningen i 1. kvartal.

Bjørn Richard Johansen
Interessen for motorsykkel er stor over hele landet. Det merkes også i Bergen hvor Team MC melder om dobling av omsetningen i 1. kvartal i år sammenlignet med i fjor. Daglig leder Liv-Heidi Osland sier satsingen på Triumph har vært en stor suksess i Bergen.
Nico Matzke, teknisk leder og Danica Henzel, MC-mekaniker.

– Vi er godt i gang  her etter påske. Sesongen ser ut til å komme i gang veldig tidlig i år og det er bra, sier Liv-Heidi OslandTeam MC Bergen til Reitwagen.no. Vi doblet omsetningen i første kvartal i 2021 mot 2020, og det er vi selvsagt veldig godt fornøyd med.

Team MC Bergen gjennomførte nylig mekke-kurs i regi av WIMA, som du kan lese mer om på denne linken.

Eirik Sæthre, delelager/booking verksted, Liv-Heidi Osland, daglig leder/eier, Nico Matzke, teknisk leder, Jonas Osland, Triumph-selger, Renate Ynnesdal, markedsfører/- butikkmedarbeider, Mimi Bacus Haukås, markedsfører/butikkmedarbeider, Danica Henzel, MC-mekaniker og Rune Røst, eier/styreleder.

Team MC Bergen
Selskapet startet opp i sentrum av Bergen i 2005 med salg av kjøreutstyr, 50 ccm og lette sykler. Etter hvert opprettet vi avdeling i Åsane og høsten 2019 flyttet vi hele virksomheten til avdelingen i Åsane. I tillegg til salg av Triumph, er vi også importør av kjøreutstyr fra Bering – et stort fransk merke.

– Vi er eksklusiv Triumph-forhandler og har intensjoner om å fortsette med det så lenge Triumph leverer så til de grader, forteller Liv-Heidi Osland engasjert! Butikken har også en egen avdeling i med stort utvalg i kjøreutstyr fra Bering, som også selges via nettbutikken vår www.team-bergen.no. Etterhvert er planen å utvide denne avdelingen med tilbud innenfor 50 ccm og 125 ccm segmentet.


Triumph Store
2016 fikk Team MC Bergen avtale med Triumph med offisiell åpning i Åsane 24. februar 2017, og ble med det Norges første, rene Triumph Store. Triumph-butikken ble veldig godt mottatt i Bergen blant annet takket være en flott gjeng Triumph-entusiaster som kaller seg Triumph i Vest, og som aktivt bidro i oppstarten, forteller Osland. Bl.a. leide vi inn 2 mekanikere fra den største Triumph-forhandleren i England: Jack Lilley (nå Triumph West London). De var hos oss en uke og tok en etterlengtet service på “alle” Triumph-ene i Bergen, samtidig som våre mekanikere fikk verdifull opplæring.

Verksted: Nico Matzke, teknisk leder og Danica Henzel, MC-mekaniker.

Det er utrolig gøy å jobbe med så flotte sykler, kompetente folk og kunder som er genuint interessert i merket.

– Triumph ligger i fremste rekke både når det gjelder teknologi og kvalitet, og har også kommet langt i prosjektet med utvikling av egen el-MC. Nytt av i år er at Triumph nå tilbyr 5 års fabrikkgaranti i Norge, sier Liv-Heidi Osland.

Triumph gjør det godt i Bergen
Vi opplever stor interesse for Triumph for tiden. Mange som kommer innom er helt ukjent med merket, men har blitt nysgjerrig på bakgrunn av omtale på nettsider og i norsk MC-presse, forteller Liv-Heidi Osland.

Butikkpersonale: Eirik Sæthre, delelager/booking verksted, Liv-Heidi Osland, daglig leder/eier og Jonas Osland, Triumph-selger.

– Videre er det stor interesse for touring-sykler generelt og adventure, grus-sykler, spesielt. Og alle forbereder seg på norgesferie og turer i Norge og skal ha fullt veskesett, sier Liv-Heidi Osland. Dette tyder på at mange planlegger motorsykkelferie i år.

Fra venstre: Eirik Sæthre, delelager/booking verksted, Danica Henzel, MC-mekaniker,  Liv-Heidi Osland, daglig leder/eier, Nico Matzke, teknisk leder, Renate Ynnesdal, markedsfører/butikkmedarbeider, Mimi Bacus Haukås, markedsfører/butikkmedarbeider, Rune Røst, eier/styreleder og Jonas Osland, Triumph-selger.

Share via
Send this to a friend