Triumph vokser og starter året med MC-forhandler roadshow i Norge. Mandag kan du se dem hos Team MC i Bergen. Onsdag hos MC Tuning i Trondheim.

Bjørn Richard Johansen
Farmen vinner Lasse Løkken Matberg kjører Tiger 1200 Rally Explorer i 2022 og fortsetter dermed samarbeidet med Triumph. Triumph starter 2022 med å besøke sine forhandlere i Norge. Det offensive merket Triumph vokser og har nå inntatt 5 plassen i det norske MC markedet. 2021 endte med en markedsandel på 6,8 % og 504 registrerte tunge og mellomtunge motorsykler.
Stor interesse for Triumph roadshowet i Norge. Her ser du Hasse Näslund, Scandinavian Sales Manager som er ansvarlig for reiserunden med årets nye Triumph sykler.

Triumph vokser i Norge
Triumph gjør det godt i Norge. Mest populær i det norske markedet er den nye Trident 660, en nakensykkel med sporty utseende og mye potensiale. Tiger 900 følger tett, og var Triumphs mest populære sykkel i adventuresegmentet i 2021. Triumph har nå inntatt 5 plassen i det norske MC markedet og 2021 endte med en markedsandel på 6,8 % med hele 504 registrerte tunge og mellomtunge motorsykler.

Hasse Näslund, Scandinavian Sales Manager, og Tommy Victorén med ansvar for «Clothing & Accessories» hos Triumph.

Norden ledelsen med Hasse Näslund, Scandinavian Sales Manager, og Tommy Victorén, med ansvar for «Clothing & Accessories», er på roadshow i Norge for å vise frem årets nye modeller. Sist uke besøkte de Alf Graarud Motor i Sarpsborg, AMD i Oslo, CBP i Skien og Arena MC AS i Sandnes hvor det også ble solgt en rekke sykler i forbindelse med arrangementene. I dag er de hos Team MC i Bergen (17.00 – 21.00) og onsdag besøker de MC Tuning i Trondheim (18.00 – 21.00).

Til Bergen og Trondheim denne uken
Bor du i Bergen og Trondheim er du heldig. I dag kan du oppleve team Näslund & Victorén hos Team MC Bergen og på onsdag (19. januar) kan alle Triumph interesserte møte Triumph hos MC Tuning i Trondheim. MC Tuning som er kjent for å være Midt-Norges viktigste BMW butikk er ny forhandler for Triumph i Norge.

Hasse Näslund byr på gode kjøreopplevelser!

Merker på tur
– Vi har med oss en rekke flotte sykler på dette roadshowet, sier Hasse Näslund. Han forteller at Triumph forventer at totalmarkedet for MC vil vokse ytterligere i Norge i år. Samtidig fortsetter Triumph samarbeidet med Farmen vinner Lasse Løkken Matberg som i år vil kjører Tiger 1200 Rally Explorer. I fjor var han å se på veien med Triumph Rocket 3G – 2500 kubikk.

– Og vi i Triumph er klar til å vokse enda noen prosentpoeng i markedsandeler. Derfor sparker vi i gang 2022 med et besøk hos våre viktigste ambassadører i markedet. Nemlig forhandlerne, forteller en engasjert Hasse Näslund. Han kan love at Triumph vil være svært aktiv i markedet fremover.
Cross og enduro neste år.

– Dette året har vi en rekke nye modeller som garantert vil selge godt. Og neste år kommer vi med cross og enduro modeller som ytterligere vil bidra til å styrke Triumph posisjon i det norske markedet, forteller Näslund.

Triumph fortsetter det gode samarbeidet med Farmen-vinner Lasse Løkken Matberg som i år vil kjører Tiger 1200 Rally Explorer.

Stolt viser Hasse Näslund og Tommy Victorén frem en rød Speed Triple 1200 RR, den nye Tiger 1200 GT PRO i blå utgave, den nye Tiger 1200 Rally PRO i svart design. Og sist, men ikke minst viser de frem den nye Tiger 1200 Rally Explorer. Roadshowet rigges i lokalene hvor motorsyklene i starten av arrangementet er godt pakket inn i et mørkt teppe.


Godt salg på arrangementene

– Hos Alf Graarud Motor i Sarpsborg på tirsdag ble det solgt hele 8 sykler. Hos AMD i Oslo ble det solgt 5 sykler og det samme ble solgt når vi var hos CBP AS i Skien, forteller Tommy Victorén. Så vi ser at denne typen arrangement er populære blant kunder, så vel som at det gir avkastning for forhandlerne.

Hos Graarud ble arrangementet også overført på Facebook og hele 1.300 fulgte arrangementet på web.
– Imponerende rett og slett, forteller Hasse Näslund.

Salgssjef Kevin Arnestad (venstre), daglig leder Geir Arnestad, Hasse Näslund, Scandinavian Sales Manager, og Tommy Victorén med ansvar for «Clothing & Accessories» hos AMD i forrige uke.

Stor interesse i Oslo
Reitwagen.no var invitert til å se roadshowet hos AMD Motorsykler AS i deres nye flotte storstue på Alnabru i Oslo. Her har Geir Arnestad med hjelp av familien i et halvt år jobbet med å klargjøre den nye MC-butikken for Triumph og KTM.

– Dette blir den største Triumph avdelingen i Norden, forteller en stolt Geir Arnestad til Reitwagen.no. Han og sønnen Kevin Arnestad, som er salgssjef, er de sentrale bak den nye storsatsingen i Oslo.

Linn Kant rapporterer om veldig vellykket Triumph besøk på fredag.

Triumph i Rogaland
– Dette ble en kjempesuksess. Utrolig populært blant kundene som var innom i dag, forteller Linn Kant som er daglig leder for Arena MC AS i Sandnes. Triumph har blitt et veldig populært merke her i vår region, og det er veldig hyggelig at Triumph i Norden la et besøk nå i starten av januar til oss i energihovedstaden, avslutter Linn Kant.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend