Tre uker på veien med "BRP on tour" - Vårens snøscooter roadshow

Bjørn Richard Johansen
– Å kjøre et slikt vogntog er drømmejobben, sier trailersjåfør Svenn Rune Kjølstad. BRP on tour 2023 er i gang. Tenk deg et fullt vogntog med BRP produkter. Lynx og Ski-Doo snøscootere. Bor du i Mosjøen i Nordland kan du se showet på Fritidssenteret i Mosjøen lørdag.
Svenn Rune Kjølstad har drømmejobben og kjører BRP sine Lynx og Ski-Doo på roadshowet.

God start denne uken
Denne uken har traileren besøkt Motorhuset i Oppdal, RBL i Rindal, Brødrene Ler i Trondheim, Maskin og Motor i Verdal og Gjelde Maskinservice i Snåsa. Lørdag er BRP på besøk Fritidssenteret i Mosjøen i Nordland.

Det er Surnadal Transport AS som frakter 17 rykende ferske snøscootermodeller fra Oppdal i sør til Tana i nord på tre uker, skriver nettportalen Trollheimsporten.

Slik ser det ut inne i en godtebutikk!

Svenn Rune Kjølstad har fått ansvaret for den spesialbygde tralla som brukes på den årlige snøscooterturneen. Ellers i året brukes tralla mest til frakt av listverk fra Rindalslist, men nå i mars er det altså nye snøscootermodeller som gjelder, skriver Trollheimsporten.

Einar Grindvold er distriktssjef salg i BRP i Norge.

Sjekk når BRP kommer på besøk til din forhandler
– Dette har vært en veldig bra uke. Strålende mottakelse hos forhandlerne og vi ser at kundene gleder seg stort når de får ta og føle på de nye produktene, sier en entusiastisk Einar Grindvold som er distriktssjef salg i BRP i Norge. Bor du nord for Mosjøen bør du kontakte din BRP forhandler for å sjekke når traileren kommer på besøk til din forhandler, avslutter Grindvold.

Ingen tvil. Her kommer roadshowet!

Rovaniemi for påfyll
Kjølstad hos Surnadal Transport AS har vært oppe i Rovaniemi i Finland og fylt opp bilen med et fint lite utvalg av neste års modeller av Ski-Doo og Lynx. Scooterne skal innom ulike forhandlere i Midt-Norge og Nord-Norge, slik at kundene får mulighet til å se, ta og føle på de ulike modellene før de velger hva de vil bestille til neste vintersesong, skriver Trollheimsporten.

Over helgen fortsetter roadshowet nordover fra Mosjøen.

Tettpakket og godt sikret i lastebilen.

Takk til Trollheimsporten og Svenn Rune Kjølstad/Surnadal Transport for deling av fotos.

Share via
Send this to a friend