Honda Roadshow våren 2022 - Norges største MC-turné starter 1. april

Bjørn Richard Johansen
Honda MC Roadshow 2022 er snart ute på veien. Forhandlere over hele landet får besøk av traileren, stappfull av Honda-nyheter. Gled dere – og merk dere når Honda kommer til en forhandler nær deg.

MC-sesongen nærmer seg med stormskritt
I to måneder skal årets Roadshow besøke 22 forhandlere landet rundt. Dermed blir det mulig for de fleste å ta en titt på, og ikke minst, få prøvekjøre Honda-nyhetene. Både tunge og lette sykler blir med på turnéen.

Anton Vestavik legger ut på stort roadshow med Honda. Snart hos en forhandler nær deg!

Gleder oss til å møte kunder og forhandlere
Salgs- og markedssjef Anton Vestavik i Honda MC ser fram til å endelig være på veien igjen.

– Verdens største motorsykkelprodusent har mange nyheter i 2022. Det er disse som nå skal ut på veien. Etter to år med nedstengning gleder vi oss til å endelig møte kundene der ute igjen, sier Anton Vestavik. Roadshowet er godt planlagt i sammen med landets Honda forhandlere, og endelig er vi klar for å legge ut på veien om kort tid.

– Det å kunne presentere et så stort modellspekter med flotte sykler fra Honda som alle kan få prøve, er helt fantastisk!

2022 HONDA NT1100

En nykommer blant årets høydepunkt
Sykkelen mange venter på å få tatt en nærmere titt på er NT1100. Den har fått mye oppmerksomhet siden lanseringen.

– NT1100 er en fantastisk touringsykkel med mange gode funksjoner som; 6,5-tommers TFT-berøringsskjerm, Apple CarPlay- og Android Auto-tilkobling. Cruisekontroll, varmehåndtak og integrerte kofferter er standardutstyr. Det er stor respons på de fleste modeller, men dette er nok den som vil få mest oppmerksomhet.

Les mer om NT1000

2022 HONDA NT1100

Rift om motorsyklene
Honda MC er ikke alene om å oppleve forsinkelser både innen produksjon og transport i år. Når årets Roadshow kommer ut på veien blir det mulig for kundene å få prøvd sykkelen de ønsker og samtidig tatt en rask beslutning om kjøp. For i år gjelder det å være tidlig ute!

– Tilgangen på sykler er en utfordring. Produksjonskapasiteten på fabrikkene er ikke optimal. I tillegg byr forsinkelser knyttet til transport på problemer. Men vi får et bra antall Honda-sykler i år og ser for oss at vi skal kunne tilby markedet godt med sykler. Men det er viktig å være tidlig ute slik at du kan sikre deg drømmesykkelen din!

Se oversikten over sted og tid for årets Roadshow her.

Tanja Stauning er Service Manager hos-Honda i Norge. Til høyre Per Anton Vinje som er adm. direktor i Kellox og styreleder i MCF i Norge.

Om Honda MC
Honda MC er verdens mest solgte motorsykkelmerke og har ligget på toppen av salgsstatistikkene i Norge år etter år. Honda er kjent for god kvalitet, gode kjøreegenskaper og nyskapende teknologi – dette er 2022-modellene også et bevis på. Årets store modeller er blant annet en oppgradert Africa Twin, nye NT1100, jubileumsmodellen Fireblade, samt oppgraderte CB500F, CB500X og CBR500R. Se alle modellene på hondamc.no

Se oversikt over alle 2022-modellene her.

Nedenfor og via linken her ser du en god Bikelife YouTube video i forbindelse med at NT1100 kom til landet nylig.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend