Tom Cruise-skaper MC feber i Norge med Mission Impossible 7 stunt: Tom Cruise med Honda CRF450R skal gjøre historisk stunt fra fjellet Helsetkopen i Møre- og Romsdal

Bjørn Richard Johansen
Flotte vakre veier. Mange flotte svinger. Men denne gangen er det høyden som får fokus. Helikopter. Motorsykler. Fallskjermer. Tom Cruise skal gjennomføre et kjempestunt i Mission Impossible 7 med sin spesialtilpassede Honda CRF450R fra en enorm spesialbygget rampe på fjellet Helsetkopen i kveld, i morgen eller de kommende dagene. Helt når er fortsatt ikke klart.
Tom Cruise er på nytt tilbake for å spille inn film i Norge. Denne gangen med motorsykkel og Honda CRF450R i en sentral rolle.

Men verdens tabloide kjendispressen følger med fra Hellesylt i Møre- og Romsdal. Hoppet i Mission Impossible 7 gjøres med Honda sykkelen og Tom Cruise hopper så videre i fallskjerm. Cruise er kjent for å være svært bil- og motorsykkelinteressert. Han kjører nok også med hjelm i alle normale situasjoner, selv om det ser ut til at scenen i Norge skal spilles inn uten hjelm. Dette skal være blant motorsyklene han har i garasjen:
Vyrus 987 C3 4V, Kawasaki GPz900r, Ducati 999R, BMW S1000 RR, Confederate Hellcat, Honda CRF450X, BMW R Nine T Scrambler, Ducati Desmosedici RR, Triumph Speed Triple, Triumph Bonneville Scrambler samt en rekke biler.

Honda CRF450R med fantastiske egenskaper i terreng.

‘Mission Impossible 7’
Kjendis, skuespiller og superstjerne Tom Cruise er i Norge på besøk i Møre og Romsdal. Her skal han på en Honda CRF450R få fokuset de neste dagene. Tom Cruise er velkjent for å utføre sine egne og svært ekstreme stunt i filmene han spiller hovedrollen i. Deler av ‘Mission Impossible 7’ spilles inn i Norge nå i september. Det viser seg også at den kommende actionfilmserien har store ambisjoner om å sprenge grenser. Motorsykkelen er fraktet og gjort klar på toppen av fjellet.

Honda CRF450R i farta.

Hele den norske nyhets, kjendis og tabloidpressen er ankommet foten av det populære basehoppfjellet Helsetkopen i Stranda kommune i Møre og Romsdal. Det samme har en rekke internasjonale medier og nyhetsbyråer. Kommunen blir for noen dager og uker snudd på hodet.

Fra bunnen av dalføret og veien vi kjører når vi er på MC- eller biltur i området ser vi opp de 1.200 meter til toppen. Det høye fjellet er rammen for ‘Mission Impossible’-filmingen. Det er også bygget en enorm rampe på toppen av Helsetkopen.

Honda CRF450R er kanskje skapt for høyder men ikke planlagt dagligdags bruk med fallskjerm.

Honda CRF450R
Mange motorsyklister kjenner området for de flotte veiene. Ferjesambandet Geiranger–Hellesylt er et sommersamband langs Geirangerfjorden mellom Geiranger og Hellesylt i Stranda kommune.
Om vi skal tro det vi har sett på bilder fra Oxfordshire i England, hvor Cruise har gjort opptak, er det nærliggende å tro at produksjonen jobber med et stunt hvor Cruise med fallskjerm og MC akselererer på rampen og hopper sittende på kjøretøyet utfor Helsetkopen.

Tanja Stauning, Service Manager hos Honda i Norge og Per Anton Vinje, adm. direktør i Kelox som importerer Honda i Norge gleder seg til å se Tom Cruise gjennomføre sitt stunt på Honda CRF450R.

– Dette er stort for oss som kjører Honda og også for alle som kjører motorsykkel. En flott natur danner rammen og bakgrunnen for dette fantastiske opptaket, sier Per Anton Vinje som er adm. direktør for Kellox, Honda importøren i Norge. Honda CRF450R er motorsykkelen som er ypperlig for denne typen stunt, understreker en stolt Vinje.

– Vi håper det går godt med stuntet som kommer til å fokus fra medier i Norge og internasjonalt. Vi får her en ypperlig måte å vise frem norsk natur. Og skulle det bli behov for noen reservedeler skal vi garantere rask leveranse, forteller en engasjert Honda MC-sjef i Norge.

Tom Cruise er også kjent for å ha et HondaJet fly.

Motorsykler i filmer
Motorsykler er ofte brukt i filmer. Denne artikkelen gir en samlet oversikt over de mest brukte syklene. Historisk.
En annen interessant artikkel finner du her: Tom Cruise sine favoritter blant biler og motorsykler.

Fakta og bakgrunn:
Tom Cruise kjører ikke bare Honda MC: Han kjører også Honda Jet:  Les mer på linken.
Les mer om motorsykkelen her: Honda CRF450R og her med fakta fra Kellox.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend