To år med Bikelife.no i Norge: Førerutvikling og god og trygg kjøring på MC er årets fokus

Bjørn Richard Johansen
Denne helgen fylte Bikelife Norge to år. Samtidig er Facebook gruppen på vei mot 32.000 følgere i Norge. Ildsjelene bak siden, Thomas J. Winther og René Holmen med en rekke andre ildsjeler og MC-entusiaster som Dag Robert Wiik Berge gleder seg til MC Messen 2023 og årets MC-sesong. Førerutvikling og god og trygg kjøring på MC er årets fokus
Thomas J. Winther i Bikelife Norge.

– I år som i fjor vil vi ha stort fokus på MC-sikkerhet og føreropplæring, sier Thomas J. Winther. Han er den mest utadvendte av de to. Foruten fokus på MC som hobby og Bikelife på web og på Facebook er han familieterapeut og sexolog med base i Sarpsborg.
– Gjennom Bikelife Norge nettsiden og Facebook siden vil vi være aktive å motivere til trygg og god kjøring, sier Winther til Reitwagen.no. Videre gleder vi oss også til Motorsykkelens Digitale uke som går av stabelen uken før MC Messen for å bygge opp interessen for messen.

René Holmen i Bikelife Norge.

Stor vekst
Det som skulle være en podcast og YouTube gruppe ble plutselig mye mer og det virker som om gutta i Bikelife Norge med teamet har truffet en nerve i motorsykkel Norge.
– Det som startet som et prosjekt for å lage noen podcast-sendinger og en YouTube kanal, samt ha det gøy har blitt til en bevegelse, sier René Holmen. Han beskriver seg selv som litt mer innadvendt enn sin makker Thomas, men like ivrig å dele stoff i det digitale rommet.

Bikelife sin kjente logo.

Gøy med flere følgere
– Det meste har egentlig ramlet på oss fra dag en og tok oss helt på sengen. I den første tiden fikk vi opp mot 1.000 nye medlemmer pr. dag og bedrifter ringte og ville lage avtaler med oss. Firmaer ville lage hjemmeside for oss og journalister ville skrive for oss, og www.bikelifenorge.no er i dag et nettmagasin med 145.000 genuine brukere, sier Dag Robert Wiik Berge som er en av de frivillige moderatorene som hjelper til i Bikelife Norge teamet.

Bikelife med gode venner gleder seg til MC Messen 2023. Her fra Oslo Motorshow høsten 2022.

2023 med mye gøy faktor
– 2021 var en drøm som bare ble avløst av et enda mer hektisk 2022. 2023 har enn så lenge resultert i testturer til utlandet og MC Messen som er nært forestående, sier René Holmen. Han legger til:
– Vi skal ha treff 16.-18. juni i Telemark, og det kommer til å bli banedager, barheng og masse mer som kommer til å skje denne sesongen.

Det hele startet med gjennom å lage YouTube og Podcast sendinger. Her intervju med Morten Gjestad hos Erling Sande AS. Tema Suzuki.

– Vi startet med dette for å ha det gøy. Men det ble mye mer jobb enn vi hadde forestilt oss. Men alt går nå vi får oppleve så mye og ser at det slår så godt an blant våre mange følgere.

– Det kommer nye ting vi blir invitert inn til hver uke så det er vanskelig å si hvordan 2023 sesongen kommer til å se ut. Men vi skal bidra med folkeopplysning om trygg og god kjøring, føreropplæring og garantert være med alt som er gøy, avslutter en entusiastisk Thomas J. Winther. Garanter mer enn 20.000 kilometer på MC blir det nok også i år også i inn- og utlandet.

Bikelife har vært aktive å heie på den store veksten vi ser blant kvinner som kjøre motorsykkel i Norge.

 

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend