Klart for MC-messen 2023 helgen 3.- 5. mars 2023 - Etter fire års pandemi-pause!

Bjørn Richard Johansen
Første helgen i mars blir det MC-fest igjen. MC-messen var et sikkert vårtegn for MC-folket i nesten 50 år. Så kom pandemien og tvang arrangementet inn i møllposen i fire år. Men nå er vi klar for rekordstor MC-messe fra 3.-5. mars 2023.
Per Sårheim er messegeneral for årets MC messe.

Nå er covid-pausen over, og arrangørene lover et show som ikke står tilbake for noe de har levert tidligere. – Vi har hvilt oss i form, slår messe-sjef Per Sårheim fast.


Rekordmange MC-merker i hallene
– Vi har aldri hatt flere MC-merker representert i den delen av messen som stiller ut nye sykler. I tillegg til alle de tradisjonelle og kjente importørene og merkene, kommer det en nykommere som ikke var på det norske markedet forrige gang vi hadde MC-messe.

På MC-messen skal over 20.000 entusiaster vurdere mange hundre to-hjulinger med alt fra kritiske til drømmende blikk.

Mye nytt å se
– Siden det er fire år siden forrige MC-messe, kan vi denne gangen presentere veldig mange modeller som ikke er vist i Norge tidligere, sier en stolt messegeneral Per Sårheim. I tillegg til 2023-nyheter viser de også modeller lansert i pandemi-årene, men som svært få har fått anledning til å se utstilt før nå.

På MC-messen kan du få se og prøvesitte din favoritt tohjuling enten det er motorsykkel, scooter eller moped.


Entusiastenes møteplass
Arrangørene, Motorsykkelimportørenes Forening og Nova Spektrum, lover at alle som elsker to-hjulinger skal få sitt på MC-messen første helgen i mars. Messen er den opplagte møteplassen for de som elsker spesielle tohjulinger.
– Vi har viet mye plass til to-hjulinger som er modifisert, tilpasset og dekorert på de mest fantastiske måter. Veteransykler, racingsykler, caferacere og custom-biker er eksempler på slike. Vi må heller ikke glemme utstyrsleverandørene som stiller opp med bredt utvalg og knallgode tilbud på “stæsj” og alle variantene av MC-klubber som stiller med egne stand, sier Per Sårheim.

Per Anton Vinje er styreleder i MCF som sammen med Nova Spectrum (tidligere Norges Varemesse) arrangerer MC Messen 2023.

Fart og spenning med innendørs racing
I samarbeid med Norges Motorsportforbund (NMF) byr MC-messen på Norges største innendørs racingbane for supermotard, en relativt ny motorsykkelsport som kombinerer grenene motocross og roadracing. Hele 7000 kvadratmeter er satt av til formålet. Der skal noen av landets beste kappkjørere gjøre opp seg imellom flere ganger i løpet av messedagene. Landets beste trial-utøvere skal vise de mest halsbrekkende og ekstreme triks som kan gjøres på to, og noen ganger på ett, hjul. God underholdning for hele familien.

På trial-banen skal både store og små førere vise sine mest halsbrekkende og kompliserte tricks på to-hjulinger.


50.000 nye motorsyklister på veiene
Siden 2019 har nær 50.000 personer kjørt opp til MC-lappen.
– Vi tror at mange av disse ønsker å besøke oss i år, i tillegg til de trofaste gjestene som alltid stiller opp, sier Sårheim. Han våger å tro at dette samlet sett borger for høye besøkstall. Besøkstallene har de siste MC-messene ligget stabilt på godt over 20.000 personer.

MC-messen er etablert som landets viktigste møteplass mellom norske motorsyklister og MC-bransjen. Det er 15. gang Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Nova Spectrum (tidligere Norges Varemesse) samarbeider om dette publikumsarrangementet.

Messegeneral Per Sårheim viser tommel opp og ønsker alle MC-entusiaster velkommen til den heftigste MC-festen på mange år.

Fakta om MC-messen 2023
Tid: 3.- 5. mars 2023
Sted: Nova Spectrum (tidligere Norges Varemesse) på Lillestrøm
Arrangør: Motorsykkelimportørenes forening (MCF) og Nova Spectrum

Antall besøkende 2015: 21.159
Antall besøkende 2017: 23.587
Antall besøkende 2019: 24.194

Facebookside: https://www.facebook.com/mcmessen/

Nettside: https://mcmessen.no/

Innhold:
● Alt av MC-nyheter og trender
● Alle MC-merkene og deres produkter
● Klubber og foreninger
● Aktiviteter for hele familien
● Spesielle custom-sykler, el-MC og motorsport

Alle gleder seg til MC-Messen 2023!

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend