The Litas Oslo med flere arrangementer for kvinner på MC i vår

Bjørn Richard Johansen
The Litas er et internasjonalt kvinnelig motokollektiv som ble startet av Jessica Haggett i Salt Lake City i november 2014. I Norge vokser interessen for The Litas og vi har lansert noen av våre arrangementer for sesongen i dag, forteller Nina Margrethe Smørsgård som er en av ildsjelene i The Litas i Oslo. Velkommen til flere jenter og damer med interesse for MC.


Nærmiljøet er viktig

The Litas Oslo vil bruke sesongen 2022 til å fokusere enda mer på nærmiljøet. Vi inviterer alle motorsykkelkjørende babes i området til “Girls Corner” hver første onsdag i måneden hele sesongen. Se også video om The Litas fra Italia nede i artikkelen eller via link.
– Vi møtes på GSF (Gamlebyen Sport og Fritid) og starter sommerkvelden med en tur ut Gamle Mossevei til Tyrigrava, sier Nina Margrethe Smørsgård i The Litas Oslo. Vi håper en slik fast greie gjør at det blir lettere for oss å samles og bli kjent på en mer lavterskel arena.


– Vi i The Litas Oslo er veldig glade i nærområdet og spesielt Gamle Mossevei, sier Nina M. Smørsgård. Vi har adoptert vår favoritt strekke fra Gjersjø Bru til Tyrigrava via Rydde, og kommer til å ha flere aksjoner langs veien gjennom sesongen for å sørge for at det blir så hyggelig som over hode mulig å kjøre der for alle oss på to hjul.


Vi har det gøy sammen

– Vi jobber også med planlegging av flere gøyale ting som skal skje gjennom sesongen, som bl.a. hyttetur og pre-season bli-kjent kveld nå 1. mars. Her vil vi oppdatere alle interesserte via vår Facebook gruppe, sier Nina Margrethe Smørsgård.


Cats on Wheels

Cats on Wheels – en motorsykkelfestival for jenter på hjul av jenter på hjul og Cats on Wheels lanserer i dag sin splitter nye nettside catsonwheels.no og feirer med det at årets festivaldato er satt til 11. juni.

– Vi vil skape en festival som blir det naturlige møtepunktet for alle motorsykkelkvinner i landet. Her vil vi samles om motorsykkelinteressen, og samtidig gi kvinnemiljøet et skikkelig løft, sier en engasjert Smørsgård som i denne sammenheng er festivalsjef og Ivy Ferguson som er kreativ manager og kommunikasjonsansvarlig.


– Vi vil invitere alle dere med skaperspiren i magen til å delta på vårt marked som vi har på Cats on Wheels. Ingen bod er for liten til å få plass, og vi ønsker å fremheve kvinner som gjør alt fra skinnarbeid, sveis og lakk, til sølv og strikk og kunst. Bare fantasien setter grenser med andre ord. Festivalen for øvrig blir fylt av fart og spenning med motorsykkel leker og skateboardkonkurranse, og mye annen moro! Vi håper å se så mange som mulig her i Oslo lørdag 11. Juni, sier Smørsgård og Ferguson.


De som er nysgjerrige på mer info, har lyst til å melde seg som crew, eller stille bod på markedet kan kontakte oss på contact@catsonwheels.no eller på instagram @catsonwheelsfestival

For å komme i kontakt med The Litas Oslo, send gjerne en epost til thelitasoslo@gmail.com, eller på instagram @thelitasoslo

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend